Ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξησε Κ. Σκρέκας στον μητροπολίτη Μεσσηνίας και στο δημαρχείο Καλαμάτας (βίντεο-φωτογραφίες)Εθιμοτυπική επίσκεψη στον μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, πραγματοποίη­σε σήμερα το πρωί , ο υφυ­πουρ­γός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκρέκας, συνο­­δευόμενος από το βουλευτή Μεσσηνίας Περικλή Μαντά και συνερ­γάτες του, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στη Μεσσηνία.

Κατά τη συνάντηση, ο Μητροπολίτης ενημέρωσε τον Υφυπουργό για το έργο της τοπικής Εκκλησίας, καθώς και για τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των συνανθρώπων μας λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και της πανδημίας του κορονοιού. Συζητή­θη­καν επίσης θέματα της επικαιρότητας.

Ο κ. Σκρέκας με τη σειρά του ευχαρίστησε τον μητροπο­λίτη για τη θερμή υποδοχή, εξέφρασε δε τη βούληση του πρωθυπουρ­γού για αγαστή συνεργασία με την Εκκλησία και συνεχάρη το σεβα­σμιώ­τατο για τις πρωτοβουλίες και το έργο της τοπικής Εκκλησίας.

Νωρίτερα ο κ. Σκρέκας με την συνοδεία του είχαν επισκεφθεί το δημαρχείο Καλαμάτας, όπου συνομίλησαν με τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο για αγροτικά ζητήματα της περιοχής.

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο