Πάνω από 500.000 αντίτυπα σε μία εβδομάδα για το νέο βιβλίο της Σούζαν ΚόλινςΠερισσότερα από 500.000 αντίτυπα του νέου βιβλίου της Σούζαν Κόλινς, Η μπαλάντα των αηδονιών και των φιδιών (The Ballad of Songbirds and Snakes), πωλήθηκαν μέσα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του στις ΗΠΑ, παρότι πολλά αμερικανικά βιβλιοπωλεία παραμένουν κλειστά ή υπολειτουργούν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Scholastic, ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει τόσο τα τυπωμένα βιβλία, όσο και τα e-books και τα audiobooks που πωλήθηκαν την πρώτη εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του βιβλίου, στις 19 Μαΐου.

Η μπαλάντα των αηδονιών και των φιδιών αποτελεί prequel των βιβλίων της επιτυχημένης σειράς «Αγώνες πείνας» και αφηγείται τη ζωή του Κοριολανού Σνόου προτού γίνει ο τύραννος που παρουσιάζουν τα προηγούμενα βιβλία. Ήδη υπάρχει συμφωνία με τη Lionsgate για την κινηματογραφική μεταφορά του νέου βιβλίου και η συγγραφέας θα αναλάβει καθήκοντα εκτελεστικής παραγωγού.

Τα βιβλία της σειράς κυκλοφορούν στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Ψυχογιός. Η μπαλάντα των αηδονιών και των φιδιών θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 25 Ιουνίου, σε μετάφραση της Πηνελόπης Τριαδά.

 

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο