«πέSto… με τραγούδια» στην Αποβάθρα του Τρένου στο ΡουφΗ καταπράσινη, απλόχωρη, open-air Αποβάθρα της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ μάς υποδέχεται φέτος για μια απόδραση χωρίς αποσκευές, με φόντο το θρυλικό Orient Express, τα ελαιόδεντρα και τις ανθισμένες πικροδάφνες.

Διακοπές στην πόλη με μουσικές απ’ όλο τον κόσμο, stand up comedy, προβολές, dj sets, comfort food, υπέροχα cocktails και διάθεση ταξιδιάρικη σας ψυχαγωγούν και, παρά τις αποστάσεις, φέρνουν χαμόγελα και τις καρδιές μας ακόμα πιο κοντά.

πέSto… με τραγούδια: Στο υπαίθριο stage της Αποβάθρας, τις Παρασκευές του Ιουλίου (3, 10, 17 & 24), ώρα 21:15, όλα τα λέμε με… τραγούδια! Μια αγκαλιά τραγούδια που αγαπάμε και μας ενώνουν, νέα και παλιά, σύγχρονα και ρετρό, με εξαιρετικές φωνές, ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις, πολύ χιούμορ και θεατρικότητα.

Μουσικές του κόσμου στην Αποβάθρα, κάτω απ’ το φως των αστεριών, με την υπέροχη φωνή της Αθηνάς Ρούτση και τον Λάμπρo Παπαγεωργίου στο τραγούδι και τα κρουστά, την Άλκηστη Ραυτοπούλου στα πλήκτρα και τις ενορχηστρώσεις και τον Φώτη Μυλωνά στα πνευστά, την κιθάρα και το μαντολίνο.

Ζωντανά στην Αποβάθρα, στο καλοκαιρινό Τρένο στο Ρουφ, τραγουδάμε δυνατά, μαζί, και κάνουμε όμορφα όνειρα για το αύριο!

Παρασκευή 3, 10, 17 & 24 Ιουλίου 2020, στις 21:15
Εισιτήρια 10 €, 5 € (ατέλειες & ανέργων)
Προαιρετικά: κρασί 3,5 € / ποτό 6 € / φαγητό από 4 €

Ηλεκτρονική προπώληση Viva / Τηλεφωνικά στο 11876

Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ
Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως
(10’ με τα πόδια από το μετρό Κεραμεικός)
Πληροφορίες: 6937.604988, 210.5298922
Free Wi-Fi / Δωρεάν Parking

 

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο