Περιοδεία κλιμακίου ΣΥΡΙΖΑ στα καταστήματα της ΜεσσήνηςΚλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής και της Οργάνωσης Μελών Μεσσήνης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτικής Συμμαχίας, με επικεφαλής την πρώην βουλευτή του κόμματος Γιώτα Κοζομπόλη, περιόδευσε το Σάββατο το πρωί στη λαϊκή και στα καταστήματα της Μεσσήνης, διανέμοντας στους πολίτες το πρόγραμμα – πρόταση “Μένουμε Ορθιοι II” και τις προτάσεις για τους αγρότες.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη Ν.Ε., “από τις συζητήσεις αναδείχθηκε έντονα η ανησυχία των επαγγελματιών, των αγροτών και των εργαζομένων για την κατάσταση που διαμορφώνεται στην αγορά μετά την άρση των μέτρων για τον κορονοϊό. Τα μέτρα της κυβέρνησης είναι ανεπαρκή, η αγορά κινείται με έντονα πτωτικούς ρυθμούς, η περιοχή φθίνει, προοπτική δεν φαίνεται να υπάρχει. Από όλες τις πλευρές σημειώθηκε η αναγκαιότητα λήψης άμεσων και γενναίων μέτρων ενίσχυσης. Το κλιμάκιο τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κάθετα αντίθετος με την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία επιλέγει να απαντήσει με έπαρση και αλαζονεία, με μια πολιτική που μας επιστρέφει στις πρώτες, σκοτεινές ημέρες των μνημονίων.
Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προτείνει ένα εμπροσθοβαρές πρόγραμμα στήριξης της εργασίας, των ανέργων, των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των αγροτών, των εργαζομένων και των συνταξιούχων, το οποίο καταρτίστηκε μετά από διαβούλευση και διαρκή επικοινωνία με την κοινωνία και τους παραγωγικούς φορείς, για να αντιμετωπίσουμε την κρίση με τις μικρότερες δυνατές απώλειες”.
Οι περιοδείες του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες σε όλα τα αστικά κέντρα της Μεσσηνίας.

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο