Περιφέρεια Πελοποννήσου: Προμήθεια 7 οικίσκων τύπου isobox για τις δομές υγείας

[ad_1]

Επτά οικίσκους τύπου isobox θα προμηθευτεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου προκειμένου να τους διαθέσει σε δημόσιες δομές υγείας, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο ύποπτων περιστατικών όσον αφορά τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας, η ενέργεια αυτή γίνεται μετά την έγκριση που έδωσε η Οικονομική Επιτροπή στην πρόσφατη συνεδρίασή της, ενώ ο προϋπολογισμός είναι 70.000 ευρώ.
Στην ίδια συνεδρίασή της, η Επιτροπή ενέκρινε την προμήθεια 900 φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η Οικονομική Επιτροπή προέβη επίσης στην έγκριση των όρων διακήρυξης συνοπτικού διαγωνισμού για την επικαιροποίηση της εκπονηθείσας μελέτης σκοπιμότητας και βιωσιμότητας του επιχειρηματικού πάρκου Μεγαλόπολης.
Ενέκρινε επίσης το πρακτικό της δημοπρασίας για το έργο καθαρισμού στην απαλλοτριωμένη ζώνη της παλαιάς σιδηροδρομικής γραμμής από Κόρινθο έως Δερβένι, προϋπολογισμού 70.000 ευρώ.
Ακόμα, ενέκρινε τη διενέργεια δημοπρασίας για το προϋπολογισμού 200.000 ευρώ έργο του ηλεκτροφωτισμού κόμβων και άλλων σημείων του εθνικού οδικού δικτύου στην Π.Ε. Μεσσηνίας.
Εγκρίθηκε, τέλος, και η 13η τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος ΚΑΠ 20% για το 2020.[ad_2]

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο