Πιστώνεται την Παρασκευή σε 445.365 δικαιούχους – News.gr

Πιστώνεται την Παρασκευή σε 445.365 δικαιούχους – News.gr

[ad_1]

Καλούνται 23.866 δικαιούχοι να υποβάλλουν δήλωση στην ΕΡΓΑΝΗ για να λάβουν το επίδομα

Το ποσό των 534 ευρώ θα δουν από αύριο 11 Δεκεμβρίου το βράδυ στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς 445.365 εργαζόμενοι που ήταν σε αναστολή εργασίας λόγω των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού τον Νοέμβριο.

Το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί ανέρχεται σε 251,668 εκατ. ευρώ. Με την καταβολή αυτή ολοκληρώνονται οι πληρωμές της αποζημίωσης ειδικού σκοπού μηνός Νοεμβρίου των εργαζομένων που τέθηκαν σε αναστολή λόγω κλεισίματος των επιχειρήσεων με εντολή δημόσιας αρχής, καθώς και των πληττόμενων. Το συνολικό ποσό για τις αναστολές Νοεμβρίου ανέρχεται σε 439,975 εκατ. ευρώ και αφορά 674.871 εργαζόμενους.

Αξίζει να σημειωθεί πως με τις παραπάνω πληρωμές συμπεριλαμβάνονται και 14.736 περιπτώσεις υποβολών, που αφορούν ορθές επαναλήψεις δηλώσεων εργοδοτών (επανυποβολές δηλώσεων, διορθώσεις και συμπληρωματικές δηλώσεις). Επίσης, 23.866 εργαζόμενοι δεν υπέβαλαν την απαιτούμενη δήλωση εργαζομένου αποδοχής μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία και καλούνται να προβούν – όσοι φυσικά δικαιούνται την αποζημίωση ειδικού σκοπού – σε υποβολή δήλωσης στο ΕΡΓΑΝΗ, το οποίο παραμένει ανοικτό για να δέχεται δηλώσεις, ώστε να συμπεριληφθούν σε επόμενες πληρωμές.

Τέλος, επανεξετάζεται το καθεστώς 9.602 εργαζομένων που εμφανίζονται στο σύστημα με πολλαπλή πλήρη απασχόληση, προκειμένου να ελεγχθεί εάν είναι δικαιούχοι της αποζημίωσης.

Σχετικά Tags

αποζημίωση ειδικού σκοπού[ad_2]

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις