Πνιγμός η αιτία θανάτου της Νάγια Ριβέρα-το πόρισμα του ιατροδικαστή


Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος της Νάγια Ριβέρα, σύμφωνα με  τα ευρήματα της νεκροψίας που δόθηκαν στη δημοσιότητα εχθές, Τρίτη 14/7. Τα στοιχεία της μεταθανάτιας εξέτασης κοινοποιήθηκαν από την ιατροδικαστική υπηρεσία της κομητείας Βεντούρα. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, η Αμερικανίδα ηθοποιός (γνωστή κυρίως για τον ρόλο της στο επιτυχημένο τηλεοπτικό μιούζικαλ “Glee”) πνίγηκε στα νερά της Λίμνης Πίρου, στην Καλιφόρνια, ενώ ο τρόπος θανάτου της καταγράφεται επίσημα ως «δυστύχημα».

Η Ριβέρα αγνοούταν από την περασμένη Τετάρτη, την ημέρα που νοίκιασε μια βάρκα και πήγε να κολυμπήσει στη λίμνη μαζί με τον 4χρονο γιο της. Από τη στιγμή της εξαφάνισής της, οι αρχές εξέφραζαν τον φόβο ότι η 33χρονη ηθοποιός ήταν νεκρή. Το πτώμα της βρέθηκε, τελικά, κοντά στην επιφάνεια της λίμνης Πίρου, στην περιοχή όπου είχαν χαθεί τα ίχνη της βάρκας της.

«Σύμφωνα με την τοποθεσία στην οποία εντοπίστηκε το πτώμα, τα χαρακτηριστικά του πτώματος, τα ρούχα που έφερε πάνω του στο νεκρό σώμα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν είχε δηλωθεί η εξαφάνιση κανενός άλλου ατόμου στην περιοχή, είμαστε βέβαιοι ότι το πτώμα που βρέθηκε ανήκει στη Νάγια Ριβέρα», είχε ανακοινώσει σε συνέντευξη Τύπου ο σερίφης της κομητείας Βεντούρα, Μπιλ Αγιάμπ.

Σε συνέχεια των ερευνών, το πτώμα εξετάστηκε από την ιατροδικαστική υπηρεσία της κομητείας. Η ταυτότητά της Ριβέρα επιβεβαιώθηκε και μετά από μελέτη των οδοντιατρικών της αρχείων. Κατά την εξέταση δεν διαπιστώθηκε κανένας τραυματισμός στο σώμα της, ενώ, όπως βεβαίωσαν οι αρμόδιοι, η 33χρονη δεν έπασχε από καμία ασθένεια. Από τις εξετάσεις φάνηκε ακόμη ότι η ίδια δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ ούτε ναρκωτικά, η χρήση των οποίων θα μπορούσε να έχει συμβάλει στον θάνατό της.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις των αρχών, προτού πνιγεί, η Ριβέρα κατάφερε να σώσει τον γιο της, Τζόσεϊ, σπρώχνοντάς τον μέσα στη βάρκα. Η ίδια ωστόσο δεν είχε δυνάμεις για να σώσει τον εαυτό της.

Σχετική είδηση: Νάγια Ριβέρα: «Μάζεψε δυνάμεις για να σώσει τον γιο της»


Πηγή: Los Angeles Times

Φωτογραφία: Associated Press

Μοιράσου το άρθρο:Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο