Προμήθεια υπερσύγχρονου απορριμματοφόρου στο Δήμο Πύλου – ΝέστοροςΤην προμήθεια ενός υπερσύγχρονου απορριμματοφόρου οχήματος δημοπράτησε ο Δήμος Πύλου -Νέστορος, με σκοπό τον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση του μηχανοκίνητου στόλου της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Σύμφωνα με τη σχετική μελέτη, ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της δαπάνης της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 175.000 ευρώ, με πόρους από το υπουργείο Εσωτερικών (150.000 ευρώ) και το δήμο (25.000 ευρώ). Το απορριμματοφόρο θα είναι καινούργιο, πρόσφατης κατασκευής, με συμπιεστή απορριμμάτων, χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων.
Ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας δήλωσε ότι “είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διαδικασία διαγωνισμού για την προμήθεια ενός υπερσύγχρονου απορριμματοφόρου. Φιλοδοξία μας είναι να ολοκληρωθεί η σχετική προμήθεια εντός του Ιουλίου, ώστε να συμβάλει αποφασιστικά στην ομαλή αποκομιδή των απορριμμάτων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύνολο των υπηρεσιών του δήμου, που εργάστηκαν για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, καθώς και τον υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο για τη συγχρηματοδότηση. Μια από τις βασικές μας προτεραιότητες είναι η διαχείριση του δύσκολου τομέα της αποκομιδής των απορριμμάτων. Συνεχίζουμε το έργο μας στοχεύοντας στην ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας”.

(Φωτογραφία αρχείου)

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο