Προμηθεύει με τάμπλετ τους μαθητές που έχουν ανάγκη ο Δήμος Πύλου-Νέστορος

[ad_1]

 

 

Με τάμπλετ προμηθεύει ο Δήμος Πύλου – Νέστορος τους μαθητές όλων των βαθμίδων στην περιοχή αρμοδιότητάς του, που δεν έχουν τα απαραίτητα ψηφιακά μέσα για τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης, οι οποίες έχουν προκύψει από την πανδημία.

Ειδικότερα, σε μια κίνηση ευαισθητοποίησης και αναγνώρισης των αναγκών που έχουν προκύψει σε μαθητές με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, οι σχολικές επιτροπές του δήμου έχουν αναλάβει την προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού, δαπάνη η οποία καλύπτεται από ιδίους πόρους του δήμου, προκειμένου να εξυπηρετηθεί σημαντικό μέρος των αναγκών που έχουν διαπιστωθεί. Το υλικό έχει ήδη διανεμηθεί στους περισσότερους μαθητές, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η παράδοση στους υπόλοιπους δικαιούχους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το δήμο, η ενέργεια αυτή καταδεικνύει για μια ακόμη φορά την έμπρακτη στήριξη των σχολικών επιτροπών του δήμου στη σχολική κοινότητα, καθώς όλο αυτό το διάστημα έχουν μεριμνήσει για την προμήθεια υλικού στις σχολικές μονάδες, εργασίες συντήρησης, αλλά και κτηριακές παρεμβάσεις.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας σημείωσε: “Στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων, παίρνοντας την πρωτοβουλία να καλύψουμε τις ανάγκες των μαθητών, προκειμένου να διασφαλίσουμε ισάξια συμμετοχή στην εκπαιδευτική διαδικασία. Γνωρίζουμε ότι στην παρούσα φάση καλύπτουμε μόνο ένα μέρος του συνόλου των αναγκών, ωστόσο πάντα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, εργαζόμαστε για περαιτέρω ενίσχυση των μαθητών μας. Τη μέριμνα για την ομαλή ολοκλήρωση της διαδικασίας έχουν αναλάβει οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σιψάς και Δημήτρης Γαϊτάνης, καθώς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Ρομπάκης”.[ad_2]

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο