Προσωρινός μειοδότης για σχολικό συγκρότημα Κορώνης


 

Προσωρινό μειοδότη για το σημαντικό έργο ανέγερσης του νέου σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου και Λυκείου Κορώνης, στην εκτός σχεδίου περιοχή Σαράντου, προϋπολογισμού 6 εκ. ευρώ, ανέδειξε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πύλου – Νέστορος.

Είναι η εταιρεία “Στάθης Κοκκίνης Τεχνολογία 2020 Α.Ε.” με έκπτωση 43,71%. Στο διαγωνισμό είχαν κατατεθεί άλλες 3 προσφορές, από τις οποίες έγιναν δεκτές οι 2 με εκπτώσεις 39,59% και 33,44%. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Φιλόδημος” και ΣΑΤΑ και η προθεσμία υλοποίησής του είναι 12 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο.

Μετά τη διενέργεια της δημοπρασίας ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας σε δήλωσή του είχε σημειώσει: “Ενα σημαντικό έργο που επί σειρά ετών επιζητά η κοινωνία της ανατολικής Πυλίας, περνά πλέον στη φάση της υλοποίησης. Πρόκειται για ένα έργο ζωτικής σημασίας στον τομέα της σχολικής στέγης, το οποίο θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης εκπαίδευσης και στην αναβάθμιση του επιπέδου εκπαίδευσης των μαθητών. Τα οφέλη από την υλοποίηση του έργου θα είναι πολλαπλά για την ανάπτυξη του μαθητικού δυναμικού, αλλά και εν γένει του κοινωνικού ιστού της ευρύτερης περιοχής”.

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο