Σε εκδηλώσεις στην Εδεσσα ο ΛεβεντάκηςΣτις εκδηλώσεις μνήμης για την επέτειο του απαγχονισμού των μακεδονομάχων εθνομαρτύρων Καπετάν Τέλλου Αγρα (Σαράντου Αγαπηνού) και Αντώνη Μίγκα, στην Τοπική Κοινότητα Καρυδιάς του Δήμου Εδεσσας, παραβρέθηκε την Κυριακή ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με κάθε σεβασμό και λαμπρότητα στο μνημείο θυσίας των δύο ηρώων, και τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο γραφικό εκκλησάκι των Νεομαρτύρων.
Από την πλευρά του ο κ. Λεβεντάκης τονίζει: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και από καρδιάς το δήμαρχο Εδεσσας, Δημήτρη Γιάννου, για την υπέροχη φιλοξενία, καθώς επίσης και για την ξενάγηση που μας προσέφερε στην όμορφη πόλη της Εδεσσας, στην οποία έχει αφήσει το αποτύπωμά του, τόσα χρόνια, από τη θέση του δημάρχου. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Τ.Κ. Καρυδιάς και το Τοπικό Συμβούλιο, όπως επίσης τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρυδιάς “Αγρας – Μίγκας” και τα μέλη του, για την ξεχωριστή περιποίηση που μας προσέφεραν και την ξενάγησή μας στο μουσείο, που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού».

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο