Στον ανακριτή ο γιατρός- μαϊμού- Ακόμη 20 θύματά του εμφανίστηκαν αυτές τις ημέρες


Στον ανακριτή σήμερα οδηγείται ο 47χρονος γιατρός- μαϊμού, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα βαρύτατο κατηγορητήριο. Μεταξύ άλλων του αποδίδεται η ευθύνη για τρεις θανάτους ασθενών, δύο παιδιών και ενός ηλικιωμένου. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, εν τω μεταξύ, αυτές τις ημέρες που δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση εμφανίστηκαν ακόμη 20 θύματά του στις αρχές. 

Από το 2016 τουλάχιστον ο 47χρονος εμφανιζόταν ως διακεκριμένος γιατρός σε βαριά νοσούντες ασθενείς και τις οικογένειές τους, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά για θεραπείες πλήρους ίασης. Τους έπειθε μάλιστα να σταματήσουν τις κανονικές τους θεραπείες, με καταστροφικές συνέπειες. 

Ο κατηγορούμενος, τα στοιχεία του οποίου θα δημοσιοποιήθηκαν σήμερα ώστε να αναγνωριστεί και από άλλους ανθρώπους, οι οποίοι ενδεχομένως εξαπατήθηκαν  είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της απάτης, της αντιποίησης ιατρικού επαγγέλματος και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Να σημειωθεί δε ότι δεν είναι η πρώτη επαφή του κατηγορούμενου με τη Δικαιοσύνη. Στο παρελθόν είχε βρεθεί και πάλι υπόλογος μεταξύ άλλων για εξαπάτηση ενός επιχειρηματία, τον οποίο υποτίθεται ότι θα έφερνε σε επαφή με την Κοντολίζα Ράις και Αμερικανούς επενδυτές. 

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, ΕΡΤ 

 

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο