Στο φως κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης

[ad_1]

Τέλος στη δράση εγκληματικής οργάνωσης που ενέχεται στη συστηματική διακίνηση κοκαΐνης στην Κω έβαλε το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας.

Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί, τρεις άνδρες και γυναίκα, κατηγορούμενοι για συγκρότηση-διεύθυνση-συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και προμήθεια-κατοχή-μεταφορά-αποθήκευση-διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει άλλα 20 άτομα, τα οποία αγόραζαν τις ναρκωτικές ουσίες.

Όπως διαπιστώθηκε έπειτα από έρευνα, οι συλληφθέντες είχαν συγκροτήσει δομημένη εγκληματική οργάνωση με διακριτούς ρόλους και σκοπό την προμήθεια, μεταφορά, διακίνηση και περαιτέρω διάθεση ποσοτήτων κοκαΐνης σε ένα ευρύ «πελατολόγιο», αποκομίζοντας σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Για τον τερματισμό της εγκληματικής τους δραστηριότητας οργανώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Κω και υλοποιήθηκε χθες το πρωί, με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. Κρήτης, αστυνομική επιχείρηση σε αποθηκευτικούς χώρους και κατοικίες όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι κατηγορούμενοι.

Κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους 86 γραμμαρίων τοποθετημένη σε τέσσερις συσκευασίες, 54 ναρκωτικά χάπια, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και δίκυκλο μοτοποδήλατο ως μέσα μεταφοράς των ναρκωτικών, εννέα κινητά τηλέφωνα και πλήθος καρτών sim, καθώς και 16.570 ευρώ από τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.[ad_2]

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο