Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στον κλάδο της εστίασης στο Σύνταγμα


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας εργαζόμενοι  στον κλάδο της εστίασης για τα μέτρα που ελήφθησαν για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Εστιατόρια, αλλά και νυχτερινά μαγαζιά, clubs, bars κλείνουν από την περασμένη εβδομάδα  τα μεσάνυχτα κατόπιν απόφασης της Κυβέρνησης για την αποφυγή  της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού.

Το υποχρεωτικό κλείσιμο των καταστημάτων έχει επιφέρει σε νέες μεγάλες απώλειες στον τζίρο, με πολλές επιχειρήσεις εστιάσηςκαι διασκέδασης, στις οποίες καθημερινα απασχολούνται χιλιάδες εργαζόμενοι, να απειλούνται με οριστικη διακοπή της λειτουργίας τους, δεδομένουν και της μεγάλης οικονομικής ζημιάς που υπέστησαν κατά την πολύμηνη περίοδο του λοκνταουν, την άνοιξη.

Με σύνθημα «Όχι στον αφανισμό του κλάδου διασκέδασης» συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην πλατεία Συντάγματος ώστε να διαμαρτυρηθούν για τα νέα αυτά δεδομένα.

H συγκέντρωση διαμαρτυρίας ήταν ειρηνική με τους συμμετέχοντες να αποχωρούν λίγο μετά τις εννέα το βράδυ, ελπίζοντας ότι τα αιτήματά τους θα εισακουστούν από τους κυβερνώντες.

naftemporiki.gr

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο