Συμφωνητικό αμοιβαίας συνεργασίας υπέγραψαν Μπακογιάννης – Βασιλόπουλος 

Συμφωνητικό αμοιβαίας συνεργασίας, μεταξύ του Δήμου Καλαμάτας και της Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών Μονάδων ΟΤΑ του Δήμου Αθηναίων, υπέγραψαν την Τρίτη ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος με το δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Δήμο Καλαμάτας, κατά τη συνάντηση των δύο δημάρχων επιβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα μεταξύ τους, ενώ υπήρξε ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα της αυτοδιοίκησης και θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα των πόλεων. Ο κ. Μπακογιάννης διαβεβαίωσε τον κ. Βασιλόπουλο ότι υπάρχει πρόθεση, συστήματα που αναπτύσσονται από το Δήμο Αθηναίων να παραχωρούνται προς χρήση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών της Καλαμάτας.

Υπενθυμίζεται ότι η ΔΑΕΜ του Δήμου Αθηναίων, στελέχη της οποίας αναφέρθηκαν στο υψηλό επίπεδο των στελεχών του Τμήματος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του δήμου, έχει αναπτύξει, λειτουργεί και έχει παραχωρήσει δικαιώματα χρήσης στο Δήμο Καλαμάτας για πλατφόρμα ψηφιακών υπηρεσιών, στο πλαίσιο της εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο