Συνάντηση Βασιλόπουλου με Περιβαλλοντική Ένωση Μεσσηνίας για τη διαχείριση απορριμμάτωνΣυνάντηση με εκπροσώπους της Περιβαλλοντικής – Πολιτιστικής Ενωσης Μεσσηνίας είχε την Τρίτη ο δήμαρχος Θαν. Βασιλόπουλος, παρουσία της αν. διευθύντριας της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων του δήμου Κοκ. Γιαννοπούλου.

Στη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν εκ μέρους της Ενωσης οι κυρίες Μ. Ορφανού, Ν. Παναγιωτοπούλου και Μ. Ασλανίδου, κατατέθηκαν εύστοχες απόψεις, προτάσεις και παρατηρήσεις για τη διαχείριση των απορριμμάτων, καθώς και για την εντατικοποίηση των προγραμμάτων ανακύκλωσης και διαλογής στην πηγή. Από τις εκπροσώπους της Ενωσης, εκφράστηκε επίσης η πρόθεση συνεργασίας με το δήμο.
Ο δήμαρχος από την πλευρά του, αναφερόμενος στα ζητήματα διαχείρισης απορριμμάτων, ενημέρωσε για την υφιστάμενη κατάσταση και τόνισε ότι μόνη ρεαλιστική λύση αποτελεί η κεντρική διαχείριση, όπως έχει δρομολογηθεί μέσω της ΣΔΙΤ της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οσον αφορά τη γενικότερη εικόνα στον τομέα της καθαριότητας, ανέφερε πως η κατάσταση βελτιώνεται διαρκώς, ενώ επεσήμανε ότι ο δήμος είναι ανοιχτός σε συζητήσεις και συνεργασίες.

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο