Συναντήσεις Βασιλόπουλου με επαγγελματίες: Θετικές αντιδράσεις για πεζοδρόμηση Ναυαρίνου 

 

Παρατηρήσεις και σχόλια για την εφαρμογή της προσωρινής πεζοδρόμησης, καθώς και παράπονα που διατυπώθηκαν από μικρή μερίδα επαγγελματιών, άκουσε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θαν. Βασιλόπουλος σε επίσκεψή του το βράδυ του Σαββάτου στην οδό Ναυαρίνου, στο τμήμα μεταξύ Φαρών και Ακρίτα.

Στο τμήμα αυτό που εφαρμόζεται πεζοδρόμηση από τις 8 το βράδυ έως τις 2 το πρωί, μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, ο κ. Βασιλόπουλος συνομίλησε με επαγγελματίες, κατοίκους και επισκέπτες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, η δημοτική αρχή είναι σε επικοινωνία όλο το προηγούμενο διάστημα με τους επαγγελματίες, υιοθετώντας σχεδόν το σύνολο αιτημάτων που είχαν τεθεί από την πλευρά τους, συμπεριλαμβανομένης και της πρότασης πεζοδρόμησης. Τόσο ο δήμαρχος όσο και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι έχουν καταγράψει τα σχόλια επαγγελματιών, κατοίκων και επισκεπτών, προκειμένου να εξεταστούν τα περιθώρια μικρών βελτιώσεων.

Σε δηλώσεις του ο Θαν. Βασιλόπουλος παρατήρησε ότι “βρισκόμαστε και θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες, να καταγράφουμε τυχόν προβλήματα και να δίνουμε λύσεις. Το πρόσημο από την παρέμβαση παραμένει θετικό, κάτι που παραδέχεται η πλειοψηφία των επαγγελματιών της περιοχής. Σίγουρα υπάρχουν και παράπονα, ωστόσο με το πάρκινγκ στο λιμάνι έχουμε εξασφαλίσει πολλές περισσότερες θέσεις στάθμευσης, καλύτερη και πιο άνετη προσβασιμότητα στη συγκεκριμένη ζώνη. Θα μεταφέρουμε κάποια ζητήματα στους υπηρεσιακούς, που είναι και ειδικοί στο να αποφανθούν (συγκοινωνιολόγοι, πολεοδόμοι, μηχανικοί κ.ά.) και εφόσον κριθεί ότι απαιτούνται αλλαγές και τροποποιήσεις, εδώ είμαστε για να λάβουμε τις σχετικές αποφάσεις”.

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο