Συναυλία της χορωδίας της ΕΡΤ στην πύλη του Νοσοκομείου του Ρίου (video)


Μήνυμα ευγνωμοσύνης και αλληλεγγύης έστειλαν τα μέλη της χορωδίας της ΕΡΤ σε εργαζόμενους και ασθενείς στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, στο Ρίο της Πάτρας, ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια στην πύλη του ιδρύματος.

Η αγάπη, η ζωή, η ευγνωμοσύνη, εκφράζονται μέσα από τη μουσική και αποκτούν νόημα. Μέσα από τις νότες και τα τραγούδια ένα τέτοιο μήνυμα έστειλαν τα μέλη της χορωδίας της ΕΡΤ στους γιατρούς, τους νοσηλευτές το προσωπικό και τους ασθενείς του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου στο Ρίο της Πάτρας

Μπροστά στην κεντρική πύλη του νοσοκομείου αγαπημένα τραγούδια χαλάρωσαν έστω και για λίγο τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά και υπό πίεση αγώνα, προσωπικό και ομαδικό.

Το προσωπικό και οι ασθενείς, σιγοτραγούδησαν και χειροκρότησαν, βγήκαν στο προαύλιο στα μπαλκόνια και στα παράθυρα.

Υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Κτιστάκη και με τη συνοδεία στο πιάνο του Θάνου Μαργέτη τα μέλη της χορωδίας τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας έκαναν το πρώτο τους ταξίδι στην ελληνική περιφέρεια στην Πάτρα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο αναφοράς της πανδημίας Το ταξίδι τους δεν σταματάει εδώ. Άλλωστε τα τραγούδια γιατρεύουν την ψυχή και συγκινούν τους ανθρώπους.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
Ρεοπρτάζ: Ν. Παπαδούλα

Μοιράσου το άρθρο:Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο