Συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη η Διαπαραταξιακή του Δήμου ΚαλαμάταςΣυνεδρίασε χθες με τηλεδιάσκεψη η Διαπαραταξιακή του Δήμου Καλαμάτας με τη συμμετοχή του δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου και των επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης Βασίλη Κοσμόπουλου, Βασίλη Τζαμουράνη, Μαρίας Οικονομάκου, Μανώλη Μάκαρη και Μιχάλη Αντωνόπουλου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το δήμο, η συνεδρίαση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης αφορούσαν: Ενημέρωση για τις ενέργειες του δήμου, σχετικά με το Επιχειρησιακό Σχέδιο, ενόψει του εορτασμού της επετείου συμπλήρωσης 200 ετών από την Επανάσταση του 1821. Ενημέρωση επί της πορείας των υπό εκπόνηση μελετών από την κοινοπραξία “Μορέας”, αναφορικά με την αντιπλημμυρική θωράκιση περιοχών ανάντη και κατάντη του αυτοκινητοδρόμου Τρίπολης – Καλαμάτας και της περιμετρικής οδού της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.
Την εισήγηση για το πρώτο θέμα παρουσίασε ο αντιδήμαρχος Νίκος Μπασακίδης, ενώ για το δεύτερο θέμα ο μηχανικός της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Διαμαντόπουλος. Δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήσεις που τέθηκαν, ενώ από το Γραφείο Δημάρχου απεστάλησαν τα σχετικά στοιχεία προς τους επικεφαλής που συμμετείχαν στη Διαπαραταξιακή.

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο