Το κίνητρο πίσω από την υπόθεση εξαφάνισης της 10χρονης στη Θεσσαλονικη αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.


Στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης παραμένει η νεαρή γυναίκα η οποία προσήχθη νωρίτερα από την παραλία της Κατερίνης, ως ύποπτη για την υπόθεση εξαφάνισης της 10χρονης Μαρκέλλας. 

Αστυνομικές πηγές μιλώντας στη Ναυτεμπορική άφησαν να φανούν ότι παραμένουν εξαιρετικά επιφυλακτικοί σχετικά με το πιθανό κίνητρο που μπορεί να συνδέει την προσαχθείσα με την εξαφανιση του παιδιού. 

Επίσης τονίζουν ότι δεν είχε καθημερινή επαφή με την οικόγενεια, αλλά πρόκειται για πρόσωπο το οποίο σχετίζεται με το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας του παιδιού και γνώριζε και η ίδια η 10χρονη.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο το παιδί όταν την άκουσε έξω από το σχολείο της να τη φωνάζει την πλησίασε με τη θέλησή του, όπως φαίνεται και στα επίμαχα πλάνα από κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που  έχει διαρρεύσει στη δημοσιότητα.

Εππιπλέον, οι διωκτικές αρχές εκτιμουν ότι κατέφυγε στο πατρικό της σπίτι στην Κατερίνη, περιοχή όπου και εντοπίστηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης από τους αστυνομικούς, φοβούμενη ενδεχομένως τη  πιθανή σύλληψη της ως εμπλεκόμενη στην εξαφάνιση του παιδιού.

Τέλος, το απόγευμα της Τετάρτης τόσο οι γονείς του παιδιού όσο  και ο μεγάλος αδελφός της 10χρονης μετέβησαν στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν αναγνώρισαν την ύποπτη.

Μ. ΛΑΓΑΝΗΣ

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο