Τρίπολη: Να κηρυχθεί ο δήμος σε έκτακτη ανάγκη ζήτησε ο δήμαρχος Κ. ΤζιούμηςΤην κήρυξη του Δήμου Τρίπολης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τα απορρίμματα ζήτησε ο δήμαρχος Κώστας Τζιούμης κατά την επίσκεψή του στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Ο κ. Τζιούμης διατύπωσε το συγκεκριμένο αίτημα μετά την έκδοση δικαστικής απόφασης η οποία απαγορεύει στον Δήμο Τρίπολης να συνεχίσει να χρησιμοποιεί για την εναπόθεση των απορριμμάτων του τον χώρο στον οποίο τα διέθετε μέχρι τώρα.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στην κατεύθυνση της εξεύρεσης βραχυπρόθεσμης λύσης για το εξαιρετικά μεγάλο αυτό πρόβλημα, προκειμένου να αποσοβηθεί το απευκταίο ενδεχόμενο να γεμίσει σκουπίδια η αρκαδική πρωτεύουσα.

Στην ίδια συνάντηση, πάντως, έγινε συζήτηση και για δύο έργα που ενδιαφέρουν τον Δήμο Τρίπολης και συγκεκριμένα, την βελτίωση της πρόσβασης στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Μαινάλου, καθώς και την κατασκευή πεζοδρομίου που θα εξυπηρετήσει την ασφαλή μετακίνηση των φοιτητών από και προς τις Σχολές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο