Τριφυλία: Συστάσεις Λεβεντάκη για απόβλητα καλλιεργειώνΑυστηρή σύσταση κάνει ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης σε όσους πετούν και εγκαταλείπουν απόβλητα καλλιεργειών στα πλαϊνά των δρόμων.

Οπως σημειώνει, τέτοιες εικόνες δεν συνάδουν με τον πολιτισμό ενός τόπου και στο εξής ο δήμος δεν θα ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές και θα διώκονται ποινικά.
Σε σχετική του ανάρτηση στη σελίδα του συνδυασμού του στο Facebook, όπου παραθέτει και φωτογραφικό υλικό, αναφέρει: «Αυτές τις εικόνες ντροπής θα αντικρίσει οποιοσδήποτε από τους κατοίκους ή τους επισκέπτες των Φιλιατρών, που τυχόν θελήσει να κάνει μια βόλτα στον παραλιακό δρόμο Λιμεναρίου – Στόμιου ή το μπάνιο του στην πανέμορφη παραλία του Στόμιου.
Εικόνες τέτοιες, που δεν συνάδουν με τον πολιτισμό ενός τόπου, καθότι η καθαριότητα αποτελεί βασική προϋπόθεση και σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη και την πρόοδό του. Επίσης, φανερώνει το πολιτιστικό επίπεδο των κατοίκων μιας πόλης και είναι ένα από τα στοιχεία εκείνα, που δείχνουν ήθος, αγωγή, κοινωνική συνείδηση, ανθρωπιά, αγάπη και σεβασμό στο συνάνθρωπο και στο περιβάλλον.
Ως εκ τούτου, με την παρούσα, κάνω σύσταση στον εν λόγω κύριο, που έχει εναποθέσει τα απόβλητα των καλλιεργειών του και όχι μόνο, στο συγκεκριμένο σημείο, να αναλάβει τις ευθύνες του και να τα μαζέψει από εκεί το συντομότερο δυνατόν. Ο Δήμος Τριφυλίας δεν δύναται, στο εξής, να ανεχτεί παρόμοιες συμπεριφορές και οποιαδήποτε τέτοια υποπέσει στην αντίληψή του, θα διώκεται ποινικά και οι υπεύθυνοι θα παραπέμπονται στη δικαιοσύνη.
Σαν δήμος, έχουμε κάνει σημαντικά βήματα όσον αφορά στον τομέα της καθαριότητας και τέτοιες εικόνες δεν τις αξίζει ούτε ο τόπος μας, αλλά ούτε και οι κάτοικοί του».

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο