Χαρδαλιάς – χωρίς μάσκα – φιλάει το χέρι ιερέα – Επιστήμη & Ζωή – Ειδήσεις


“Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας. Το δεύτερο και πολύ σημαντικό αναφορικά με αυτό το θέμα είναι ότι όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα και κυρίως να τηρούμε χωρίς εκπτώσεις τους κανόνες που ζητάμε από τους πολίτες να τηρήσουν”.

Με τον τρόπο αυτό σχολίασε την περασμένη Παρασκευή ο Νίκος Χαρδαλιάς την ενέργεια του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιώργου Κουμουτσάκου να κοινωνήσει.

Λίγες μέρες αργότερα, η τηλεοπτική κάμερα κατέγραψε τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας να κινείται, χωρίς μάσκα και ανάμεσα σε αρκετά άλλα άτομα, έξω από εκκλήσία και να φιλάει το χέρι του ιερέα.

Το στιγμιότυπο αποτυπώθηκε, έπειτα από την επιχείρηση απεγκλωβισμού από το χωριό Οξυά της Καρδίτσας…

 

Σύνδεσμοι διαφημιζομένων

Σταϊκούρας: Η Οικονομία αντέχει και δεύτερο lockdown

Η Δημόσια Υγεία προέχει, ανέφερε την Τρίτη ο υπουργός Οικονομικών, λέγοντας ότι τα διαθέσιμα της χώρας ανέρχονται σε 37,7 δισ. ευρώ…. Περισσότερα »

Οι καλύτερες υπερτροφές για τις γυναίκεςΟι καλύτερες υπερτροφές για τις γυναίκες

12 “μυστικά” που θα διατηρήσουν την υγεία σας σε υψηλά επίπεδα, σε όλη τη διάρκεια της ζωής σας…. Περισσότερα »

Μόλις το 1% των Ελλήνων με αντισώματα στον κορωνοϊόΜόλις το 1% των Ελλήνων με αντισώματα στον κορωνοϊό

Βρέθηκε υψηλότερος επιπολασμός στους άνδρες και στην ηλικιακή ομάδα 55 έως 74 ετών, όπως προκύπτει από μελέτη του ΕΚΠΑ…. Περισσότερα »

Βουβωνοκήλη: Πώς και πότε αντιμετωπίζεταιΒουβωνοκήλη: Πώς και πότε αντιμετωπίζεται

Παρατηρείται μια μαλακή διόγκωση στη βουβωνική περιοχή όταν το παιδί κλαίει ή σφίγγεται, η οποία υποχωρεί μόλις ηρεμήσει…. Περισσότερα »

Παιδιά και πολλαπλή σκλήρυνσηVideo – Παιδιά και πολλαπλή σκλήρυνση

Η Μαρία Αναγνωστούλη, Επίκουρη Καθηγήτρια Νευρολογίας, Υπεύθυνη Ερευνητικού Εργαστηρίου Ανοσογενετικής, 1ης Πανεπιστημιακής Νευρολογικής Κλινικής, ΕΚΠΑ, Αιγινήτειο Νοσοκομείο, επισημαίνει ότι δυστυχώς … Δείτε το video

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο