Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου-Πρώτη δράση μετά την καραντίνα


Έναν ΧΥΤΑ μέσα στη θάλασσα «ανακάλυψαν» τα μέλη του Ομίλου Αυτοδυτών Λουτρακίου – Loutraki Dive Club στην πρώτη δράση τους μετά την καραντίνα (η 186η στο σύνολο των δράσεών τους), που διεξήχθη στην Ελευσίνα στο Λιμάνι «Φονιάς».

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους: «Καλεσμένοι του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας καταδυθήκαμε στον λιμένα ‘Φονιάς». Στον καθαρισμό της παραλίας συμμετείχαν εθελοντές Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας, από τον Οργανισμό Λιμένα Ελευσίνας, της Τεχνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και τον Δήμο Ελευσίνας.

Από τον Βυθό ανελκύθηκαν 486 κιλά ρύπανσης, ελαστικά, μπουκάλια πλαστικό, κουτάκια αλουμινίου, ποτήρια πλαστικά, καπάκια από ποτήρι καφέ, σχοινιά, σωλήνες πλαστικοί και μεταλλικοί, αλυσίδες, ένας νιπτήρας πορσελάνινος, ένας πυροσβεστήρας, ένα καλοριφέρ αυτοκινήτου, εργαλεία και πολλά άλλα σύνολο 581 αντικείμενα.

Ευχαριστούμε τον κ. Φραγκίσκο Ξυπνητό Λιμενάρχη του κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας για την πρόσκληση και την οργάνωση, όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν και ειδικά τους εθελοντές της Τεχνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος για την συνεργασία με τους δύτες και βοήθειά τους στην διαλογή των απορριμμάτων.

Προστατεύουμε αυτό που αγαπάμε! Σεβόμαστε το περιβάλλον. Σταματάμε να ρυπαίνουμε !!! Κοινοποιήστε τις δράσεις μας, ευαισθητοποιήστε τους γύρω σας!!!».

Μοιράσου το άρθρο:Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο