5 ειδήσεις για να ξεκινήσετε την ημέρα σας


Στις διευκρινίσεις των υπουργών Παιδείας και Εσωτερικών για τον τρόπο και το πλαίσιο επαναλειτουργίας των δημοτικών σχολείων, των νηπιαγωγείων, των εκπαιδευτικών μονάδων ειδικής αγωγής και των παιδικών και βρεφικών σταθμών από την 1η Ιουνίου στρέφονται σήμερα οι προβολείς. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στις 13:00. Το σκεπτικό της Επιτροπής και το συζητούμενο πλαφόν των 15 παιδιών ανά τάξη.

 

Ελεύθερη για όλους τους πολίτες θα είναι από σήμερα Δευτέρα η πρόσβαση προς όλα τα νησιά. Ωστόσο όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν με πλοίο θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ισχύουν συγκεκριμένοι κανόνες πρόληψης. Εν τω μεταξύ από τις 15 Ιουνίου απελευθερώνονται οι απευθείας πτήσεις εξωτερικού μόνο προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και από την 1η Ιουλίου προς όλα τα αεροδρόμια της χώρας.Όλες οι λεπτομέρειες για τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού.

 

Μπορεί το γερμανικό κράτος να έχει αποφασίσει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, ώστε να διασφαλίσει την επιβίωση της Deutsche Lufthansa, όμως το σχέδιο διάσωσης των εννέα δισ. ευρώ, προτού καν «απογειωθεί», σκοντάφτει σε διάφορα εμπόδια. Το σημαντικότερο «αγκάθι» για την εφαρμογή του είναι ότι θα πρέπει να εξασφαλίσει την έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μόλις οριστικοποιηθεί, όπως αναφέρουν στο Bloomberg καλά πληροφορημένες πηγές.

 

Ο νέος «Ψυχρός Πόλεμος» είναι εδώ. Την απόπειρα συγκάλυψης του πυρηνικού δυστυχήματος του Τσερνόμπιλ από τη Σοβιετική Ένωση με τον χειρισμό της Κίνας τις πρώτες ημέρες της εμφάνισης του νέου κορωνοϊού συνέκρινε χθες ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλειας του Ντόναλντ Τραμπ, ο Ρόμπερτ Ο’ Μπράιαν.

 

 

Την παράταση της προθεσμίας διόρθωσης των τ.μ. των ακινήτων στην πλατφόρμα της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων) ζητά η ΠΟΜΙΔΑ (Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων). Σε επιστολή της προς τον υπουργό Εσωτερικών, Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, επικαλείται την πανδημία του κορονοϊού.

 

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο