5 ειδήσεις για να ξεκινήσετε την ημέρα σας


 

Νέα μέτρα στήριξης για επιχειρήσεις και εργαζομένους αναμένεται να ανακοινώσει από το βήμα της Βουλής σε λίγη ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκοης Μητσοτάκης. Το β΄ εξάμηνο για την ελληνική οικονομία προβλέπεται πολύ δύσκολο και η κυβέρνηση μελετά νέες κινήσεις, ενώ περιμένει την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων για το Ταμείο Ανάκαμψης. Διαβάστε εδώ. 

 

Μία εμβληματική επένδυση αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα. Σήμερα μπαίνουν τα θεμέλια για την επένδυση στο Ελληνικό, έναν χώρο, που σύμφωνα με την κυβέρνηση στην πλήρη του ανάπτυξη θα δημιουργήσει 80.000 θεσεις εργασίας. Διαβάστε εδώ. 

 

Τη δυνατότητα να επαναφέρουν στην κυκλοφορία τα «παροπλισμένα» τους αυτοκίνητα έχουν οι ιδιοκτήτες τους πληρώνοντας τέλη με το μήνα. Τι προβλέπει η σχετική απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ. Διαβάστε εδώ. 

 

Ένα πραγματικά ευρωπαϊκό σύστημα πληρωμών θα έχει τεθεί σε λειτουργία το 2022, όπως ανακοίνωσαν χθες 16 τράπεζες από Γερμανία, Γαλλία και τρεις ακόμη χώρες της Ευρωζώνης, οδηγώντας σε πλήρη ψηφιοποίηση μία περιοχή όπου το ήμισυ του συνόλου των πληρωμών λιανικής πραγματοποιείται ακόμη με μετρητά. Για το ευρωπαϊκό αντίβαρο σε MasterCard και Visa διαβάστε εδώ. 

 

Ο υδράργυρος παραμένει στο κόκκινο ανά τη χώρα. Σήμερα το θερμόμετρο θα φτάσει στους 39 βαθμούς Κελσίου. Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση της ΕΜΥ εδώ. 

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο