7ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Σεναρίου για Ταινία Μικρού και Μεγάλου ΜήκουςΗ Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.) προκηρύσσει τον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Σεναρίου για Ταινία Μικρού και Μεγάλου Μήκους:
1. Πρωτότυπου Έργου
2. Διασκευασμένου Ελληνικού Λογοτεχνικού Έργου

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν συμμετοχή μέχρι την 30ή Σεπτεμβρίου 2020, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
Βήμα 1: Να πραγματοποιηθεί η κατοχύρωση σεναρίου στην Ε.Σ.Ε., στη διεύθυνση:
https://senariografoi.gr/gr/screenplays/screenplays-registration/

Βήμα 2: Με τον κωδικό κατοχύρωσης να δηλώσουν συμμετοχή στον σχετικό διαγωνισμό:
https://senariografoi.gr/gr/screenplays/contests

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό διασφαλίζεται με τον κωδικό συμμετοχής που λαμβάνει ο κάθε μετέχων μετά την υποβολή του έργου, εντός του τρέχοντος έτους, στην ειδική εφαρμογή του διαγωνισμού (βλ. βήμα 2 ανωτέρω), στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει.

Βραβεία Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου
Στο πλαίσιο του 7ου Ετήσιου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Συγγραφής Σεναρίου για Ταινία Μικρού και Μεγάλου Μήκους, Πρωτότυπου Έργου και Διασκευασμένου Ελληνικού Λογοτεχνικού Έργου της Ε.Σ.Ε., το Δ.Σ. του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου έχει εγκρίνει τη θέσπιση δύο Βραβείων Σεναρίου και συγκεκριμένα:
α) Βραβείο Πρωτότυπου Σεναρίου Μικρού Μήκους, ποσού 1.000 € πλέον ΦΠΑ και
β) Βραβείο Πρωτότυπου Σεναρίου Μεγάλου Μήκους, ποσού 3.000 € πλέον ΦΠΑ.
Τα ανωτέρω ποσά θα καταβληθούν στους βραβευμένους σεναριογράφους.

Βραβεία Μεγάλου Μήκους
Το έργο που θα λάβει το πρώτο βραβείο πρωτότυπου σεναρίου θα εκδοθεί από τις Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος και θα λάβει μετάλλιο. Οι δεύτεροι και τρίτοι νικητές θα λάβουν μετάλλιο και συμβολικό έπαθλο. Οι έπαινοι θα λάβουν τιμητική διάκριση.

Βραβεία Μικρού Μήκους
Τα σενάρια των νικητών, εφόσον το επιθυμούν οι δημιουργοί τους, θα κατατεθούν από δύο εταιρείες παραγωγής στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και στην ΕΡΤ, προκειμένου να τύχουν χρηματοδότησης.

Για πλήρη ενημέρωση, επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της Ε.Σ.Ε.: https://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1259/
Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, επικοινωνήστε με τον πρόεδρο της Ε.Σ.Ε., κ. Αλέξανδρο Κακαβά, στο τηλέφωνο 6932.089.819 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Source link

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο