ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΝΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ… Εικόνα 1ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Νεκροθάφτες της Επαρχίας Ελασσόνας!! ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΑΤΣΑΣ-ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟΥΣ.

ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΝΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ…             Εικόνα 1ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Νεκροθάφτες της Επαρχίας Ελασσόνας!!  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΑΤΣΑΣ-ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟΥΣ.

ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΝΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ…

Νεκροθάφτες της Επαρχίας Ελασσόνας!!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΑΤΣΑΣ-ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΚΑΙ  ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟΥΣ.

ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΝΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ…             Εικόνα 1ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Νεκροθάφτες της Επαρχίας Ελασσόνας!!  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΑΤΣΑΣ-ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟΥΣ.ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΝΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ…             Εικόνα 1ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Νεκροθάφτες της Επαρχίας Ελασσόνας!!  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΑΤΣΑΣ-ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟΥΣ.

ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΝΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ…             Εικόνα 1ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Νεκροθάφτες της Επαρχίας Ελασσόνας!!  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΑΤΣΑΣ-ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟΥΣ.ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΝΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ…             Εικόνα 1ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ Νεκροθάφτες της Επαρχίας Ελασσόνας!!  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΑΤΣΑΣ-ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΟΥΣ.

Δεν είναι είδηση πιά ότι οι άνθρωποι που ευρίσκονται στις θέσεις εξουσίας τόσο στην Περιφέρεια , όσο και στον Δήμο Ελασσόνας, αντί να εργάζονται για την προκοπή του τόπου, την εξασφάλιση όλων των προυποθέσεων που θα ανοίξουν τον δρόμο για την πολυπόθητη ανάπτυξη της πάλαι ποτέ Κραταιάς Επαρχίας Ελασσόνας και την επανεκκίνηση όλων των παραγωγικών δυνάμεων, όσες ακόμα  παραμένουν ελπίζοντας στο θαύμα, αντίθετα, εργάζονται με μια απίστευτη μεθοδικότητα να εξαφανίσουν στην κυριολεξία ότι καλό απέμεινε,να ρημάξει ο τόπος και να περιέλθει στα χέρια ορισμένων που εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους, διατηρώντας μόνο ότι τους χρησιμεύει!!

Τα δεδομένα που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει είναι άκρως απογοητευτικά με τον πληθυσμό να συρρικνώνεται καθημερινά,την ανεργία να έχει …χτυπήσει κόκκινο, την κτηνοτροφία που ακόμα κρατά να βάλλεται από όλες τις πλευρές, την αγροτική παραγωγή να αντιμετωπίζει τα δικά της προβλήματα, τις ‘οποιες επιχειρήσεις λειτουργούσαν να έχουν σχεδόν κλείσει όλες, με τους νέους σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90% να φεύγουν και ταυτόχρονα με τους θανάτους να είναι σε καθημερινή βάση σε εφιαλτικό νούμερο, ενώ οι γεννήσεις ελάχιστες!!

Θα περίμενε κανείς από τις αρχές του τόπου τόσο σε Περιφερειακό όσο και σε Τοπικό επίπεδο να τελούν σε κατάσταση συναγερμού ,και να έχουν …κινήσει γή και ουρανό προκειμένου να σταματήσουν αυτόν τον καταστροφικό κατήφορο, εάν φυσικά το θέλουν και είναι στα σχέδιά τους!!

Θα ήταν ιδιαίτερα δημοκρατικό και θα αποδείκνυε ότι υπάρχει αίσθημα ευθύνης, αγωνία για το μέλλον και προσπάθειες που είναι σε εξέλιξη άμα όλοι αυτοί οι  κύριοι μας ενημέρωναν για ότι έκαναν για να αποσοβήσουν αυτή την αρνητική εξέλιξη, τι κάνουν τώρα και τι προγραμματίζουν για το μέλλον.

Όχι βέβαια σε επίπεδο έκθεσης και λογυδρίων αλλά σε έργα άμεσα, βραχυπρόθεσμα και μεσομακροπρόθεσμα.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα οι άρχοντες του τόπου εκτός από προσλήψεις ημετέρων και αντιμετώπιση της ελάχιστης καθημερινότητας για την οποία προφανώς δεν χρειάζεται να υπάρχει Δημοτική Αρχή, υπάρχουν κάποιες εργασίες που πλέον γίνονται χωρίς την παρέμβαση των αιρετών, δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα!!

Ποιο είναι το όραμά τους; Ποιο είναι το Σχέδιό τους για την υλοποίηση του Οράματος η πιο σωστά για να τεθούν οι βάσεις για να ξεκινήσει η υλοποίηση,με ποιόν τρόπο θα γίνει αυτό, με ποιους ανθρώπους, μέσα από ποιες διαδικασίες, και με ποια χρηματοδότηση.

Πως  οραματίζονται την Επαρχία Ελασσόνας για τα επόμενα 50 χρόνια;

Παραβιάζουμε ανοιχτές θύρες με όσα επισημαίνουμε καθώς πλέον γεράσαμε και αποδεικνύεται πως εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων όλοι τους αδιαφορούν για τον τόπο.

Να αναφέρουμε απλά πως γι αυτό το περιβόητο φράγμα του Αγιονερίου γίνεται λόγος από τις αρχές της 10ετιας του 50!!

Για την …θρυλική πλέον, Αξιοποίηση του Ολύμπου γίνεται συζήτηση από τον Χριστοφόρο Περραιβό!!

Για την διάνοιξη της σήραγγας στην θέση…Μελούνα που θα δώσει την δυνατότητα να συνδεθεί η Εγνατία Οδός με τον Π.Α.Θ.Ε.

Για την παράκαμψη της Ελασσόνας, για την Αξιοποίηση του Καπνεργοστασίου, για την στήριξη της Αγροτικής Παραγωγής και της Κτηνοτροφίας, για την ανάδειξη του μοναδικού Φυσικού μας Περιβάλλοντος, για την ανάδειξη της πολιτισμικής και θρησκευτικής μας κληρονομιάς και μακρύς ακόμα ο κατάλογος!!

Τι έκαναν Αγοραστός, Γάτσας, Καρανίκας και συν αυτούς ακόλουθοι Αντιδήμαρχοι, Αντιπεριφερειάρχες,σύμβουλοι, μισθωτοί και άμισθοι, εκτός από το να φωτογραφίζονται με την κάθε ευκαιρία, να τρέχουν σε μνημόσυνα και κηδείες προς άγραν ψήφων, και όταν έχουν την ευκαιρία να λένε και καμιά κορώνα στα Μ.Μ.Ε που ποτέ δεν νοιάστηκαν για τον τόπο παρά μόνο για την πάρτη τους, και όλα καλά!!

Η κατάσταση όπως διαμορφώνεται με απόλυτη ευθύνη όσων κυβερνάνε τείνει να μετατραπεί σε μια ζοφερή πραγματικότητα, αν κιόλας δεν έχει συντελεστεί, μη αναστρέψιμη!!

Ο καθένας λοιπόν ανάλογα με τα έργα του αυτοπροσδιορίζεται και αυτοκατατάσσεται τόσο στην ιστορία όσο και στην συνείδηση του κόσμου…

Σχετικές δημοσιεύσεις