Αγωνιούν οι κάτοικοι της Κρανέας για την υποβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου!!

Αγωνιούν οι κάτοικοι της Κρανέας για την υποβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου!!

Με επιστολή τους στην ekdosi.gr οι κάτοικοι τη; Κρανέας καταθέτουν την αγωνία τους για το μέλλον του Δημοτικού Σχολείου τους, αλλά και την απογοήτευσή τους για την Δημοτική Αρχή που δεν έπραξε το παραμικρό προκειμένου να σταματήσει την διαδικασία υποβάθμισης του!!

Στην επιστολή τους λένε:«

Καμία οργανωμένη και επίσημη ενέργεια από τους τοπικούς άρχοντες ( πρόεδρο δημοτικής κοινότητας και τοπικούς συμβούλους , αντιδήμαρχο δυτικού τομέα δημου Ελασσόνας και δημοτικούς συμβούλους πρώην δήμου Αντιχασίων)  της Κρανιάς Ελασσόνας για την υποβάθμιση του δημοτικού σχολείου .

Η Τσαριτσάνη , η Κοιλάδα ,το Αρμένιο και αλλα χωριά με συντονισμένες ενέργειες απο τους τοπικούς άρχοντες σε συνεργασία με βουλευτές και υπουργούς κατάφεραν να μην υποβαθμιστούν τα σχολεία τους .

Μπράβο τους γιατί με αγώνες κερδίζονται οι μάχες.

Στην Κρανιά ούτε φωνή ούτε ακρόαση και είναι κρίμα ένα μεγάλο και ορεινό χωριό ειδικών συνθηκών να υποβαθμίζεται το σχολείο του .

ΥΓ Ο αντιδήμαρχος δυτικού τομέα σε τοπικό σάιτ μας διαβεβαίωνε ότι στην Κρανιά το δημοτικό σχολείο θα παραμείνει 6Θ και στο Λουτρό 2Θ , το ψέμα όμως έχει κοντά ποδαρια και έγιναν αντίστοιχα 4θ και 1θ.

ΥΓ 1 Η προηγούμενη δημοτική και τοπική αρχή κράτησε ανοιχτό τον παιδικό σταθμό με ένα παιδί .»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο