ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΤΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ!! Αυτό κι αν δεν είναι ανέκδοτο

ΘΑΒΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΕΤΑΙ…                   Παραλήρημα Αγοραστού!! ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΟΥ «ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ»ΓΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΤΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ!!

                                 Αυτό κι αν δεν είναι ανέκδοτο

 Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΨΗΛΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ… ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ- ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΤΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ!!                 Αυτό κι αν δεν είναι ανέκδοτο

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΤΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ!!                 Αυτό κι αν δεν είναι ανέκδοτο

Μοναδικές καταστάσεις ζούμε στον παραμελημένο Δήμο Ελασσόνας με πρωταγωνιστές για μια ακόμα φορά τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και τον Δήμαρχο Νίκο Γάτσα.

Άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με το βουνό αποφασίζουν όχι με γνώμονα τα συμφέροντα της περιοχής αλλά για τα δικά τους  προσωπικά εν όψει των εκλογών να λένε δεξιά και αριστερά ότι τάχα μου κάτι έκαναν και έδωσαν εντολή να διαφημιστεί οΌλυμπος, θέλουν επιτέλους να τον…βγάλουν από την αφάνεια τον  …γίγαντά μας οι…ήρωες μας!!!

Aυτό πιά ξεπερνά κάθε λογική και μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να το δεχθεί κανείς.

Επαίρεται ο κ. Αγοραστός για την ψηφιακή απεικόνιση του Ολύμπου που χρηματοδότησε και προβάλλεται στην αίθουσα «Φαρμάκη» αγνοώντας ή το χειρότερο, αδιαφορώντας ότι αυτό που βλέπουν όσοι επισκέπτονται τον χώρο είναι η απόλυτη αθλιότητα και καμία σχέση δεν έχει με τον …πραγματικό Όλυμπο!!

Τον προκαλούμε τον κύριο αν πραγματικά νοιάζεται για την περιοχή να έρθει και όλοι μαζί να παρακολουθήσουμε το…’εργο του και να του αποδείξουμε πόσο άθλιο είναι και πόσο αλλοιώνει την εικόνα του βουνού.

Και για να μην μας παρεξηγήσουν κάποιοι που θα…τρέξουν να το κάνουν, σε ότι αφορά την δουλειά του κ. Ζαρζώνη είμαστε σίγουροι ότι θα είναι από τις καλύτερες χωρίς καμία αμφιβολία αφού το δείγμα της γραφής του για τον τόπο το έχει δείξει.

Απλά να ενημερώσουμε τους …σύγχρονους Άτλαντες, πως κάθε χρόνο στον Όλυμπο συρρέουν περισσότερες από 300 χιλιάδες άνθρωποι και αμα δημιουργηθούν οι υποδομές και από την Νοτιοδυτική πλευρά που μας αφορά τότε το νούμερο θα διπλασιαστεί χωρίς να χρειάζεται να ξοδευθούν χρήματα για διαφήμιση, αλλά και θα είναι καταστροφικό για το βουνό η προσέγγιση να είναι ανεξέλεγκτη.

Το βασικό ερώτημα που τίθεται ωστόσο είναι άλλο και κρίσιμο και το απευθύνουμε στους δύο κυρίους που πιστεύουν ότι έχουν την δύναμη να διαφημίσουν αυτοί τον Όλυμπο, και όχι ο Όλυμπος αυτούς.

Ποιες είναι οι υποδομές τις οποίες δημιούργησαν Γάτσας και Αγοραστός τόσο παρολύμπια, όσο και πάνω στο βουνό για να μπορέσουμε να δεχθούμε τις…ορδές όπως θα μας πούνε στην συνέχεια; Απαντούμε εμείς…απολύτως καμία υποδομή δεν έκαναν, εκτός και περιμένουμε την ανακαίνιση του ξενώνα της Καρυάς που δώρισε ο Δήμος Ελασσόνας για 99 χρόνια στον επενδυτή!!

Ποιος ξέρει ίσως μετά 99 χρόνια να μπορούμε να φιλοξενήσουμε κάποιους φίλους του βουνού!

ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΓΑΤΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ!!                 Αυτό κι αν δεν είναι ανέκδοτο

Οι άνθρωποι ή είναι η προσωποποίηση της αλαζονείας ή το μόνο που τους νοιάζει είναι η καριέρα τους και ας γίνουν όλα στάχτη!!! Γιατί το λέμε αυτό; Μα οι αθεόφοβοι δεν κυττάνε τι κάνουν οι άνθρωποι που κυβερνάνε τον Ανατολικό Όλυμπο; Δεν τους ρωτάνε; Μήπως και μάθουν πως γίνονται αυτές οι…δουλειές.Διαβάστε το κείμενο που έδωσαν στην δημοσιότητα.

Σύμβαση για τη διαφημιστική προβολή του Ολύμπου μεταξύ Περιφέρειας Θεσσαλίας, Δήμου Ελασσόνας και Γ. Ζαρζώνη

Τη σύμβαση για τις “Καινοτόμες υπηρεσίες τουριστικής προβολής του Ολύμπου” υπέγραψε η Περιφέρεια Θεσσαλίας με τον Δήμο Ελασσόνας και τον διάσημο Ελασσονίτη φωτογράφο Γιάννη Ζαρζώνη, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου πακέτου διαφημιστικής προβολής της παρολύμπιας περιοχής.

Μέσα στις επόμενες ημέρες να βγει στον αέρα η εξαιρετική δουλειά του Γ. Ζαρζώνη για τον Όλυμπο, με μαγευτικές εικόνες και βίντεο που θα εντυπωσιάσουν κάθε επισκέπτη του ιστότοπου.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Ο ανάδοχος θα αναλάβει την κατασκευή ταξιδιωτικής διαδικτυακής πύλης που θα προβάλει συνολικά το μυθικό βουνό, την ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου αλλά και τις γύρω περιοχές: Κορυφές, μονοπάτια, καταφύγια, χωριά, μοναστήρια, εκκλησίες, αρχαιολογικοί χώροι, γεφύρια, ποτάμια, τοπική κουζίνα, τοπικά προϊόντα, γιορτές, πανηγύρια, φεστιβάλ, αθλητικές διοργανώσεις, επιχειρήσεις, δραστηριότητες και ημερήσιες αποδράσεις, θα παρουσιάζονται οργανωμένα, με χρηστικές πληροφορίες με πλήρες και επικαιροποιημένο φωτογραφικό υλικό και κείμενα.

Η ταξιδιωτική διαδικτυακή πύλη, θα είναι δίγλωσση (ελληνικά και αγγλικά) με 80 περίπου σημεία ενδιαφέροντος και κάποιες βασικές διαδρομές. Θα εμπλουτίζεται και θα ανανεώνεται με υλικό και λειτουργίες.

«Μετά το έργο της ψηφιακής απεικόνισής του Ολύμπου στην Ελασσόνα, που χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και δημιούργησε νέα δεδομένα στην τουριστική προβολή του βουνού, διεθνώς, και της ευρύτερης περιοχής, ως τουριστικού προορισμού, υλοποιούμε για μία ακόμη δράση –σε συνεργασία με τον δήμο Ελασσόνας- που έχει ως στόχο την περαιτέρω προβολή του Ολύμπου, του μυθικού βουνού.

Αξιοποιούμε την αγάπη του Γ. Ζαρζώνη για το αγαπημένο μας βουνό, στο οποίο οι εποχές είναι ακόμη τέσσερις, με διαδρομές εύκολες και δύσκολες συγχρόνως. Οι κορυφές κρύβουν το δέος των θεών που τις επέλεξαν για κατοικία τους.

Και επειδή οι λέξεις είναι λίγες μπροστά στην μαγεία ενός φωτογραφικού φακού, επιχειρούμε μέσα από αυτή τη συνεργασία να αναδείξουμε περαιτέρω το μεγαλείο του Ολύμπου.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια, σε συνεργασία με όλους τους φορείς ώστε να καταστήσουμε τον Όλυμπο, παγκόσμιο τουριστικό προορισμό, με πολλαπλά οφέλη για τη Θεσσαλία, την τοπική οικονομία, την ιστορικής, θρησκευτικής και πολιτιστική μας κληρονομιάς» επισημαίνει ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις