Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων Ελασσόνας για τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου

Ανακοίνωση της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων Ελασσόνας για τις αρχαιρεσίες του Συλλόγo

Η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Ελασσόνας χαιρετίζει τους μικρούς έμπορους που συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας και ιδιαίτερα αυτούς που παρά τις πιέσεις στήριξαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο μας.

Η παράταξη μας θα εκπροσωπείται στο νέο Δ.Σ με μια έδρα ( στο προηγούμενο δεν είχε καμία) καθώς κατέγραψε άνοδο σε ψήφους (37 από 17 στις προηγούμενες αρχαιρεσίες) και σε ποσοστό (15,4% από 9% στις προηγούμενες αρχαιρεσίες).

Αντίστοιχα στην ομοσπονδία η παράταξη μας εξέλεξε δύο αντιπροσώπους, σημειώνοντας και εδώ άνοδο σε ψήφους ( 51 από 34 στις προηγούμενες αρχαιρεσίες) και σε ποσοστό (οποία κ να καταγράφει άνοδο σε ψήφους και σε ποσοστό (21.3% από 18.2%).

Δηλώνουμε ξανά ανοικτά ότι ήρθαμε να ενώσουμε τους μικρούς εμπόρους και αυτοαπασχολούμενους και όχι να τους διασπάσουμε όπως πολλοί μας κατηγορούν.

Θα είμαστε στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση των συμφερόντων των μικρών έμπορων και αυτοπασχολουμένων.

Θα είμαστε στην πρώτη γραμμή για έναν Εμπορικό Σύλλογο που θα είναι οργανωτής του αγώνα μας ενάντια στις πολιτικές των κυβερνήσεων που υπηρετούν το μεγάλο εμπορικό κεφάλαιο και χτυπούν εμάς τους μικρομεσαίους εμπόρους.

Θα παλέψουμε για ένα σύλλογο που θα αναδείχνει τα πολλαπλά προβλήματά μας και θα διεκδικεί αιτήματα για τη λύση τους (νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακής αργίας, οικονομική στήριξη από τις επιπτώσεις της πανδημίας, φορολογικές ελαφρύνσεις, χρέη, κατασχέσεις, ασφαλιστικό, θωράκιση του ΕΣΥ κλπ).

Ο Εμπορικός σύλλογος πρέπει και μπορεί να είναι ζωντανό κοµµάτι του κοινού αγώνα για την επιβίωσή µας.

Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων Ελασσόνας

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο