Αναμενόμενο το αποτέλεσμα και…

Αναμενόμενο το αποτέλεσμα και…

     Η ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΑΙΖΟΥΝ…Η ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΙ Η …Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

            Αναμενόμενο το αποτέλεσμα και…

 ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

Αναμενόμενο το αποτέλεσμα και…

Γράφει ο Απόστολος Βάλλας

Κι όμως το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο, ίσως όχι σε αυτή την έκταση και…ένταση, δεν ήταν όμως σε καμία περίπτωση…κεραυνός εν αιθρία!!

Εκπλήσσονται τάχα μου κάποιοι για την κατάρρευση του Συριζα και επειδή όπως υποστηρίζουν δεν υπάρχει λογική εξήγηση, μετά βδελυγμίας ξορκίζουν τον ανόητο Ελληνικό λαό, την πλειονοψηφία αυτών που πήγαν να ψηφίσουν, για την φασιστική του επιλογή να καταψηφίσει το…συνώνυμο της Δημοκρατίας και της προόδου τον Συριζα, και όλα τα άλλα κόμματα, μικρά ή μεγάλα, εκτός και εκείνου της «ΝΙΚΗΣ»που το κατέταξαν στα Χριστιανοφασιστικά!!

Φτάνουν μάλιστα κάποια στελέχη, επαγγελματικά και μη και κάποιοι υποψήφιοι να υποστηρίζουν δημόσια ότι είναι ανάγκη η επιστήμη να κάνει έρευνα και να βρεί τον τρόπο ή το φάρμακο για να προστατεύει τον Ελληνικό λαό από τις λάθος επιλογές του!!

Αυτό κι άν δεν είναι η απόλυτη ύβρις και κατασυκοφάντηση του λαού από ελάχιστους υφέρποντες στα κομματικά λαγούμια, λιγούρηδες, και ανερμάτιστα αρπακτικά.

Όλα αυτά τα…πολιτικά ζόμπι που κατατρύχονται από το θανάσιμο κόμπλεξ του εγωισμού που δεν τα επιτρέπει να αντιληφθούν στην κατάσταση που περιήλθαν, την πτώση τους στον βούρκο της δαιμονοπληξίας τους και καθυβρίζουν όσους δεν τους ψήφισαν, και υπάρχουν δυστυχώς σε πολλά κόμματα.

Το τραγικότερο απ όλα είναι ότι σε αυτές τις εκλογές αποκαλύφθηκε το μέγεθος της…Μοναρχίας, του κυρίαρχου μοντέλου της πολιτικής στην Ελλάδα, του ενός Ανδρός Αρχή, σχεδόν σε όλα τα κόμματα με τα μέλη τους να ομνύουν στον ένα και μοναδικό, στον δικό τους ηγέτη που μόνον αυτός είναι άξιος και ικανός να σώσει την Ελλάδα!!

Στην πραγματικότητα τα κόμματα, αυτοί οι σχηματισμοί από πολλούς ανθρώπους που υποτίθεται ότι συναποφασίζουν και συμπορεύονται, ποτέ δεν υπήρξαν παρά μόνο στα λόγια,- πλέον όμως είναι οφθαλμοφανές-,λειτουργούν ως ομάδες που συναγωνίζονται να καταλάβουν την εξουσία για εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα!!

Ότι πεί ο Αρχηγός, αυτός τα γνωρίζει όλα, αυτός είναι ο Θεός Δίας, αυτός έχει τις λύσεις για τα πάντα, και όλοι στοιχίζονται  πίσω από τον αρχηγό και όλοι διαγκωνίζονται να αποδείξουν την αφοσίωση τους στον…θεό τους, στον αρχηγό τους, στον απόλυτο μονάρχη, στον Καίσαρα!! Τύφλα νάχει ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας!!

Τα υποτιθέμενα συλλογικά όργανα, οι συλλογικές αποφάσεις και οι συλλογικές ευθύνες δεν υπάρχουν πιά, όλα αυτά που παραπέμπουν σε διαδικασίες που δεν επιτρέπουν την Μοναρχία πήγαν,,,διακοπές!!

Ότι πεί ο Μητσοτάκης, ο Τσίπρας, ο Ανδρουλάκης, και οι αρχηγοί γενικά, με τους…κολαούζους να μην έχουν ίχνος ντροπής όταν εκτίθενται στο γυαλί να ακυρώνουν τον εαυτό τους, τα όργανα του κόμματος και να επιζητούν με κάθε τρόπο και μέσο την εύνοια του…Καίσαρα, πλέκοντας του το εγκώμιο για τα χαρίσματα του και την ευφυία του.

Προφανώς, όλοι τους…εραστές του «Ηγεμόνα» του Μακιαβέλλι, ο καθένας στον ρόλο του και από την θέση που διεκδικεί να αποκτήσει μέσα από την εύνοια του…Θεού.

Εκλογές 21η Μαίου 2023 με βασικό χαρακτηριστικό της γνώρισμα…μια Πρόταση Εξουσίας, μια Πρόταση διακυβέρνησης του τόπου, κάτι που ποτέ ξανά δεν γνώρισε ο τόπος μας σε χρόνους υποτίθεται… Δημοκρατίας και Ελευθερίας.

Απορούνε στον Συριζα με το αποτέλεσμα που ουσιαστικά τους οδηγεί στην έξοδο από το πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας μας, χωρίς να κάνουν την παραμικρή προσπάθεια να κατανοήσουν τους λόγους αυτής της κατάρρευσης παρά μόνον επιμένουν με Εωσφορικό Εγωισμό να χρεώνουν στο 41% περίπου όσων έλαβαν μέρος στην διαδικασία των εκλογών και ψήφισαν το κόμμα της Ν.Δ. ,ότι είναι ηλίθιοι!!

Κάποιος εκεί στον Συριζα είναι ανάγκη να υπενθυμίσει στους…επαίοντες την γνωστή ρήση…μια φορά Προδότης, πάντα Προδότης, μιας και η μνήμη τους θυμίζει…χρυσόψαρου.

Να τους υπενθυμίσει ότι κανείς δεν έχει την εξουσία να γράφει στα παλαιά των υποδημάτων του το 63% του Ελληνικού λαού και την βούληση του, παραχαράσσοντας την σαφέστατη εντολή του στο περιβόητο δημοψήφισμα, και να αφήσουν την άλλη γελοιότητα των δήθεν εκλογών και της δήθεν νομιμοποίησης τους.

Ότι κανείς δεν έχει την δύναμη και εξουσία να ξεπουλά την ιστορία του τόπου του και να την παραχωρεί σε άλλους λαούς, λές και τους χαρίζει μια σακκούλα από τα λαχανικά του κήπου του!!

Κανείς δεν νομιμοποιείται, με κανέναν τρόπο να δημιουργούνται με ευθύνη του προυποθέσεις τέτοιες που να νοθεύουν την ιστορία και να ξεφυτρώνουν…Μακεδονικές γλώσσες και πολιτισμοί, όχι από τους Μακεδόνες αλλά από άλλους λαούς άσχετους με τους Μακεδόνες, την ιστορία και τον τόπο.

Είναι απίστευτα Ναζιστικό, Αντεθνικό και διαστρεβλωτικό να υποστηρίζει κανείς ότι στην Σμύρνη δεν έγινε σφαγή των Ελλήνων, ότι δεν υπήρξε η Γενοκτονία των Ποντίων και ο εξανδραποδισμός τους.

Είναι βλάσφημο να τολμά ένας αγράμματος υπουργίσκος να διαλαλεί στα κανάλια, μας είναι αδιάφορο τι πιστεύει ό ίδιος, ότι πρέπει να απαλειφθεί από το Σύνταγμα της χώρας η αναφορά στην Αγία Τριάδα, αν έχει την δύναμη να πείσει τον λαό για την άποψή του τότε να το πράξει!

Είναι αδιανόητο να είσαι υπουργός Παιδείας και να αγνοείς την απολογία του Μέγα Κολοκοτρώνη όταν τον δίκασαν οι Ανθέλληνες της εποχής για εσχάτη προδοσία, ότι μεταξύ άλλων είπε: «Στρατιωτικός. Στρατιώτης ήμουνα. Κράταγα επί 49 χρόνια στο χέρι το ντουφέκι και πολεμούσα νύχτα μέρα για την πατρίδα. Πείνασα, δίψασα, δεν κοιμήθηκα μια ζωή. Είδα τους συγγενείς μου να πεθαίνουν, τ΄ αδέρφια μου να τυραννιούνται και τα παιδιά μου να ξεψυχάνε μπροστά μου. Μα δε δείλιασα. Πίστευα πως ο Θεός είχε βάλει την υπογραφή του για τη λευτεριά μας και πως δεν θα την έπαιρνε πίσω.»

Επίσης είναι εκ των ών ούκ άνευ να αγνοείς τον εμβληματικό στίχο που ανήκει στον Σάμιο ποιητή Γεώργιο Κλεάνθη…

«Γι το Χριστο τν πίστη τν γία κα τς πατρίδος τν λευθερία», να αγνοες το σύνθημα των  αγωνιστών της Επανάστασης…«Υπέρ πίστεως και πατρίδος».

Είναι επικίνδυνο να είσαι Πρωθυπουργός και να επιχειρείς με βάναυσο και απάνθρωπο τρόπο να καλύψεις τις ευθύνες σου για το κακό που συνέβη στο «ΜΑΤΙ» με τις 10δες νεκρούς θεωρώντας μοναδικό υπεύθυνο και υπόλογο τις καιρικές συνθήκες.

Είναι άρρωστο να πιστεύεις ότι ό μόνος Δημοκράτης και Προοδευτικός σε αυτόν τον τόπο είσαι σύ και όλοι οι άλλοι είναι Φασίστες, παραθεωρώντας ότι κυβέρνησες τον τόπο με ένα κόμμα κατ έξοχήν ομοφοβικό και συντηρητικό, αυτό του Καμμένου.

Είναι η επιτομή τη έπαρσης ενώ λές απροσχημάτιστα σωρεία από ψέματα, ποιος θα ξεχάσει τους…νταιρέδες που θα βαράμε εμείς και θα χορεύουν οι Ευρωπαίοι, τα μνημόνια που θα έσχιζες σε μια βραδυά με έναν νόμο, ενώ υπέγραψες το χειρότερο και  το πιο επώδυνο ζημιώνοντας την χώρα με πολλά δισεκατομμύρια.

Είναι Εθνικά ανέντιμο και ιστορικά επιλήψιμο να εμποδίζεις τις διαδικασίες για την διεκδίκηση των Γερμανικών Αποζημιώσεων για την βαρβαρότητα τους και την καταστροφή που προκάλεσαν στην Πατρίδα.

Είναι ιδεολογικά ανεπίτρεπτο, παράλογο να θεωρείς την αποκαλούμενη Μεσαία Τάξη προνομιούχα και να την τσακίζεις, να την εξαφανίζεις…εδώ πράγματι με έναν νόμο σε μια βραδιά του…σπουδαίου οικονομολόγου Τσακαλώτου, και με τις αλχημείες των Κατρούγκαλου, Αχτσιόγλου που προκάλεσαν την κατάρρευση του Ασφαλιστικού συστήματος, τα κατάφερες, ενώ τις ελίτ του χρήματος όχι μόνο δεν τις αγγίζεις, αντίθετα απολαμβάνεις τις προσφορές τους!!

Είναι Εθνικά επικίνδυνο να μην ψηφίζεις τις δαπάνες για την στρατιωτική θωράκιση της χώρας με τα κατάλληλα εξοπλιστικά συστήματα την στιγμή που ο μέχρι πρίν 100 χρόνια για κάποιες περιοχές της Πατρίδας σου καταχτητής Τούρκος σε απειλεί ευθέως, με τους υπουργούς σου να διαλαλούν στα κανάλια ότι θα το ρισκάρουν!!

Είναι προκλητικό να δηλώνουν οι υπουργοί σου ότι οι λαθρομετανάστες, και ας αφήσουν αυτό το παραμύθι περί κυνηγημένων, ότι λιάζονται και..εξαφανίζονται!!

Είναι απίστευτο να δηλώνει ο πρωτοκλασάτος σου Ευρωβουλευτής ότι εμπόδισε την χρηματοδότηση για τον φράχτη στα σύνορα, αυτός που απέκτησε κάποια εκατομμυριάκια ευρώ από την…εργασία του, το βουλευτιλίκι, αφήνοντας την χώρα έρμαιο στις ορέξεις των διακινητών και απροστάτευτη στα σχέδια όσων απεργάζονται τον Αφελληνισμό της Ελλάδας!!

Είναι εξοργιστικό ενώ κατηγορείς τις άλλες… κακές και δεξιές κυβερνήσεις ότι διορίζουν από τα παράθυρα,ενώ εσύ να διορίζεις τα δικά σου παιδιά από τις πόρτες.

Είναι απάνθρωπο να δηλώνεις  ότι είσαι κατά των πλειστηριασμών και να επιτρέπεις με νόμο τα…κοράκια να λυμαίνονται τις περιουσίες του κοσμάκη.

Είναι εξευτελιστικό να απειλείς φτωχούς ανθρώπους για τα δήθεν αυθαίρετα τους, και να αθετείς τον λόγο σου ότι θα γκρέμιζες τις βίλες και τα παλάτια των μαικήνων του χρήματος στην Ελλάδα που δεν σέβονται τους νόμους και χτίζουν όπου και όπως θέλουν.

Είναι εξωφρενικά αισχρό να δηλώνεις ότι αυτό που έκανες στην Μεσαία Τάξη να την φορολογήσεις άγρια το 2015 θα το ξανακάνεις άμα πάρεις την εξουσία αυξάνοντας τις ασφαλιστικές εισφορές και όχι μόνο.

Βγάζει μάτια η επιμονή σου ότι εσύ είσαι η εναλλακτική πρόταση για τον τόπο όταν το μόνο που κάνεις είναι να υλοποιείς ότι σου υπαγορεύουν οι Ευρωπαίοι εταίροι σου, ακριβώς αυτό που κάνουν και οι άλλες…κακές κυβερνήσεις.

Αυτά και άλλα πολλά τα οποία καταδεικνύουν ότι ο Ηγεμόνας του Συριζα θεωρούσε τον εαυτό του ούτε λίγο ούτε πολύ Μεσσία , αφού ακόμα και τώρα τίποτα δεν διδάχθηκε από τα λάθη του και διατυμπανίζει μαζί με τους συνοδοιπόρους του στην γραμμή τη Εξουσίας προκειμένου να την διατηρήσουν, πως έφταιγαν όλοι οι άλλοι με κύριο φταίχτη τον Ελληνικό λαό, εκτός από αυτούς, θυμίζοντας και άλλα κόμματα της επονομαζόμενης Αριστεράς…όση σχέση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο, τόση έχουν και αυτά με το όραμα της Αριστεράς, που πάντα θεωρούν ότι η Πολιτική τους είναι σωστή αλλά ο λαός δεν την καταλαβαίνει!!

Όσο για τον Μητσοτάκη είναι περίεργο να λένε όσα λένε όταν ό ίδιος σου δηλώνει ότι η ιδεολογία του είναι αυτή που είναι, φιλελεύθερη, μέσα στα πλαίσια του Καπιταλιστικού συστήματος, στηρίζει την ιδιωτική πρωτοβουλία και όσα χαρακτηρίζουν αυτό το σύστημα το οποίο είναι και αυτό που κυριαρχεί στον σύγχρονο κόσμο!!

Αν μη τι άλλο είναι ειλικρινής, δεν κρύβεται και ακολουθεί όσα το Παγκόσμιο σύστημα και οι κυρίαρχες δυνάμεις επιβάλλουν, τάσσεται στις διαταγές τους και μέσα στις δυνατότητες που του παρέχει αυτό το μοντέλο προσπαθεί να κυβερνήσει, τόσο απλά.

Είναι θανάσιμο λάθος να πιστευεις ότι…«Μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ καιρό, πολλούς για λίγο, αλλά όχι όλους για όλον τον καιρό».

 Η γνώση της ιστορίας είναι όπλο ακαταμάχητο για όποιον θέλει να κυβερνήσει…ας ανοίξουν και κάνα βιβλίο κάποιοι μήπως και συνετιστούν, μας είναι αδιάφορο αν για τον εαυτό τους αν θα τους ωφελήσει, μας ενδιαφέρει για την Πατρίδα για να μην υποφέρουμε εμείς οι απλοί…υπήκοοι, αν μη τι άλλο.

 Ετσι για την ιστορία τη φράση αυτή την είπε ο Αβραάμ Λίνκολν 16ος Πρόεδρος των Η.Π.Α

Tην συνέχεια θα την δούμε να…παίζεται στα προσεχή χρόνια…

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις