Αντί να τους πετροβολούμε τους τιμούμε!!

Αντί να τους πετροβολούμε τους τιμούμε!!

           Αντί να τους πετροβολούμε τους τιμούμε!!

Αντί να τους πετροβολούμε τους τιμούμε!!

Γράφει ο Απόστολος Βάλλας

Έγραφε ο Μέγιστος Μακρυγιάννης μεταξύ άλλων για τους πολιτικούς…«Ἤρθετε ἐσεῖς οἱ μεγάλοι μας πολιτικοὶ νὰ μᾶς λευτερώσετε, ὅταν σηκώσαμεν τὴν ἐπανάστασιν μόνοι μας κι’ ἀγωνιζόμαστε τὴς πρῶτες χρονιὲς μὲ τοὺς σημαντικοὺς τῆς πατρίδος μας πολιτικοὺς -φαίνεται ὁ ἀγῶνας ἐκεῖνος κι’ ὁ πατριωτισμὸς καὶ ἡ ἀδερφοσύνη ὀποὔχαμεν ἀναμεταξύ μας. Ὅταν κοπιάσετε ἐσεῖς, μᾶς γυμνάσετε τὴν διχόνοια, μᾶς φέρατε τὴς φατρίες καὶ τ’ ἄλλα τ’ ἀγαθά…» όταν λοιπόν ήρθαν οι…καλαμαράδες, οι ξετσίπωτοι και οι ασεβείς, οι άπληστοι και κενόδοξοι,οι άχρηστοι και ημιμαθείς, τα ενεργούμενα των μεγάλων δυνάμεων, οδήγησαν το Έθνος στον διχασμό και στην καταστροφή!!

Σήμερα ακόμα περισσότερο και με χυδαιότερη συμπεριφορά οι επωνομαζόμενοι πολιτικοί…αρπακτικά και ύαινες είναι στην πραγματικότητα, κατατρομοκρατούν το σύνολο των πολιτών, χρεωκοπούν κατά το δοκούν την χώρα,υποθηκεύουν τις ζωές του λαού και τον…βάζουν να δουλεύει όπως τα ζώα νυχθημερόν για ένα κομμάτι ψωμί, τόσο όσο χρειάζεται για να παραμένει στην ζωή και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους κατακτητές!!

Έκλεψαν τις οικονομίες του λαού χρησιμοποιώντας το χρηματιστήριο, είχαν επιστρατεύσει τότε και τον μοιραίο Σημίτη…χθές τον παρασημοφόρησαν κιόλας, οποία ύβρις…να διαλαλεί ότι ο δείκτης του χρηματιστηρίου θα…παρει τον ανήφορο…και έτρεχαν οι πάντες να…καταθέσουν τα χρήματά τους, τους κόπους μιας ζωής, ελπίζοντας ότι θα κερδίσουν και άλλα!!

Μας έμπασαν στον εφιάλτη του Ευρώ χωρίς να είμαστε έτοιμοι από κάθε άποψη, ληστεύοντας μας στην κυριολεξία, αφού εμείς πιστεύαμε ότι το κάθε ευρώ ισοδυναμούσε με μια δραχμή ενώ αυτό ισοδυναμούσε κοντά με 350 δραχμές!!

Διοργανώσαμε τους Ολυμπιακούς αγώνες με πολλαπλάσια χρήματα απ ότι άλλες χώρες με έργα υπερκοστολογημένα.

Οι εξοπλισμός της χώρας είχε μετατραπεί σε…μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μην δίνετε…ο κάθε υπουργίσκος έκλεινε συμφωνίες και λάμβανε τα …δωράκια του, εκατομμύρια ευρώ, την …πλήρωσε μονάχα ο Τσοχατζόπουλος!!

Αλήθεια, γιατί η δικαιοσύνη ποτέ δεν ασχολήθηκε με όλους τους πολιτικούς που παρουσιάζουν, όσα παρουσιάζουν, περιουσίες που είναι αδύνατον να τις έχουν αποκτήσει με νόμιμο τρόπο; Πολύ απλά όπως λέει και ο λαός…κόρακας κοράκου μάτι δεν το βγάζει!!

Οι μίζες από Χριστοφοράκους και τους λοιπούς του συναφιού είχαν γίνει το θέμα της καθημερινότητας χωρίς φυσικά ποτέ κανείς να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη για να αποδοθεί το αυτονόητο.

Οδήγησαν την χώρα στα δεσμά του Δ.Ν.Τ προκειμένου να υποταχθεί ολοκληρωτικά και χωρίς επιστροφή στα χέρια των δυναστών.

Χρεοκόπησαν την χώρα και την οδήγησαν στην ομηρία και στον εξευτελισμό με τον κάθε Ναζιστή να κουνά το δάχτυλο στους Έλληνες και να απειλείται ο λαός από λιμοκτονία!

Είναι τόσο το μέγεθος της υποκρισίας που γίνεται αποδεκτό λόγω του μεγέθους!!!

 Τότε με χρέος υποτίθεται 100 δισεκατομμυρίων η χώρα χρεοκόπησε και ο λαός υπέστη απίστευτα δεινά, με χιλιάδες ανθρώπους να αυτοκτονούν επειδή δεν άντεχαν αυτό το απίστευτο ψέμα, αυτή την απίστευτη σε μέγεθος χυδαιότητα, σήμερα με χρέος 500 δισεκατομμυρίων βρισκόμαστε σε φάση ανάκαμψης!! Πόση υποκρισία πιά!!

Αφού ξεπούλησαν τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, τους σιδηρόδρομους(η πρώτη φορά Αριστερά, τρομάρα τους, πιο καπιταλιστής πεθαίνεις)…γευθήκαμε τους καρπούς με την δολοφονία 57 ανθρώπων…τώρα είναι σε εξέλιξη και η υφαρπαγή των σπιτιών του λαού από τις λεγόμενες εισπρακτικές, οι οποίες είναι ότι πιο επαίσχυντο έχουν εμπνευσθεί οι δαίμονες της απληστίας με τα τσιράκια τους τούς ξεπουλημένους εισπράκτορές τους, τα πολιτικά τσανάκια, γράφοντας στα παλαιά τους υποδήματα νόμους αξίες και αρχές!!

Σε εξέλιξη είναι και το σχέδιο για την φυσική εξόντωση εκατομμυρίων ανθρώπων μετά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό με τα θανατηφόρα του αποτελέσματα, καθημερινά πεθαίνουν άνθρωποι…πέφτουν σαν τα κοτόπουλα…και με το…γαιτανάκι της ακρίβειας που θα οδηγήσει με γεωμετρική πρόοδο απίστευτο αριθμό ανθρώπων στον θάνατο!!

Είναι αδιανόητο για παράδειγμα προιόντα που καλλιεργούνται και παράγονται στην Ελλάδα, όπως ελαιόλαδο, εσπεριδοειδή, γαλακτοκομικά,λαχανικά κρέατα και άλλα οι πολίτες της Γαλλίας, της Γερμανίας της Αγγλίας και άλλων χωρών να τα αγοράζουν στην μισή τιμή απ όσο τα αγοράζουμε εμείς στην πατρίδα μας, από μόνο του το γεγονός είναι βαρύτατη ύβρις!!

Ο απόλυτος Ναζισμός κυριαρχεί μέσα από άλλες μορφές, δεν είναι αναγκαίο σήμερα να εξοντώνονται οι άνθρωποι με πολέμους, κοστίζουν πολύ, σήμερα εξοντώνονται με τα μέσα που προαναφέραμε!!

Κάθε είδους ανωμαλία, αμφισβήτηση του φυσιολογικού,και κάθε εκτροπή σε όλα τα επίπεδα επιβραβεύεται , ενώ αντίθετα κάθε τι φυσιολογικό λοιδωρείται και καθυβρίζεται!! Η εκπούστευση και η εκπόρνευση όπως έλεγε και ο μακαριστός Καργάκος σήμερα κυριαρχούν και κυβερνούν τον πλανήτη!!

Το χειρότερο απ΄όλα όμως και το τραγικότερο είναι ότι αντί εμείς οι πολίτες που υφιστάμεθα αυτόν τον πρωτοφανή ορυμαγδό σε βάρος της ίδιας της ύπαρξής μας καθολικά, να πάρουμε τα ξύλα και τις πέτρες και να κυνηγήσουμε όλους αυτούς που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάντια με δική τους ευθύνη, αντί να πάρουμε τις καραμπίνες και να τις γεμίσουμε με χοντρό αλάτι και να τους τουφεκάμε, σκύβουμε το κεφάλι, τους στηρίζουμε, τους επιβραβεύουμε αποδεχόμενοι τα αίσχη τους…καλημέρα μας…

 

Σχετικές δημοσιεύσεις