Απίστευτα και όμως αληθινά… συμβαίνουν στην Κρανια!!

Απίστευτα και όμως αληθινά… συμβαίνουν στην Κρανια!!

Απίστευτα και όμως αληθινά… συμβαίνουν στην Κρανια!!

Απίστευτα και όμως αληθινά… συμβαίνουν στην Κρανια!!

Όσα μας διηγήθηκε ο Πρόεδρος της Δ.Κ Κρανιάς Δημήτριος Πουρνάρας μόνο στην σφαίρα του φανταστικού μπορεί να εξελίσσονται.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μεταξύ σοβαρού και αστείου…με βάθος όμως απογοήτευσης και οργής,μας είπε…αν ποτέ θελήσετε να εμποδίσετε την υλοποίηση κάποιου έργου στην Ελασσόνα ελάτε στην Κρανιά να σας υποδείξουμε τον τρόπο!!

Συνεχίζοντας μας αποκάλυψε πως ο Δήμαρχος Ελασσόνας τον οποίο ο ίδιος στήριξε στις προηγούμενες εκλογές, έρχεται στο χωριό σαν τον κλέφτη!!

 Στην ερώτηση μας τι σημαίνει σαν τον κλέφτη, γιατί το λέει αυτό, μας απάντησε…εντάξει μπορεί με τον Δήμαρχο να έχουμε τις αντιπαραθέσεις μας, τις κόντρες, ότι θέλετε, στον αγώνα που κάνω για τα συμφέροντα του χωριού, αυτό όμως ούτε τον καταργεί ως Δήμαρχο, ούτε ως πολίτη, ούτε ως προσωπικότητα και εμείς πολύ απλά του αναγνωρίζουμε αυτή του την ιδιότητα.

 Είτε μας αρέσει είτε όχι είναι ο Δήμαρχος και το σεβόμαστε.

Ο ίδιος όμως δεν σέβεται τίποτα και κανέναν θεωρώντας προφανώς ότι είναι υπεράνω όλων και μπορεί να κάνει ότι θέλει όπου θέλει αγνοώντας τους θεσμούς και τους δημότες.

Να υπενθυμίσω στον Δήμαρχο ότι η Αρχή στο χωριό μου, στην Κρανιά Ελασσόνας, είτε του αρέσει είτε όχι, είμαι εγώ,, ο εκλεγμένος Πρόεδρος και τα μέλη του Συμβουλίου και οφείλει όταν επισκέπτεται την Κρανιά ως Δήμαρχος να μας ενημερώνει, πολλώ δε μάλλον όταν σκέπτεται με εξωθεσμικούς να προχωρήσει σε παρεμβάσεις στο χωριό!!

Είναι πολύ φυσικό λοιπόν αυτή του η συμπεριφορά που είναι έξω από κάθε λογική και θεσμική υποχρέωση να…γεννά προβλήματα τόσο στην σχέση μαζί μας όσο και με το σύνολο του χωριού.

Έρχεται και φωτογραφίζεται ότι τάχα μου ολοκληρώθηκαν οι ασφαλτοστρώσεις στην Κρανιά χωρίςνα μας εξηγεί για ποιόν λόγο ενώ η μελέτη υποδείκνυε συγκεκριμένους χώρους παρακάμφθηκε;

 Μήπως για να ευνοηθούν κάποιοι δικοί του και να αδικηθούν κάποιοι άλλοι; Οφείλει να μας ενημερώσει με ποια λογική μια κάτοικος του χωριού απαίτησε να μη πέσει άσφαλτος  μπροστά στο σπίτι της, η Κυρία μπορεί να επιθυμεί ότι θέλει,και η Δημοτική Αρχή ικανοποίησε το αίτημά της αφήνοντας λειψό το έργο δημιουργώντας και μπαλώματα!!!

Αν αυτό από μόνο του δεν εντάσσεται στα απίστευτα και όμως αληθινά τότε κάτι δεν πάει καλά!!

Επίσης, οφείλει να μας ενημερώσει με ποια  λογική επισκέφθηκε το χωριό μας και μάλιστα νυχτερινές ώρες σαν τον κλέφτη συντροφιά με τον κ. Δημότσιο Αντιπεριφερειάρχη, συνοδευόμενος και από δυο κατοίκους του χωριού και έναν διπλανού χωριού, και απ όσα πληροφορηθήκαμε συζητούσαν για την κατασκευή γηπέδου!!

Τέλος πολύ θα θέλαμε να μας κάνει γνωστό πόσοι επιτέλους δημοτικοί υπάλληλοι απασχολούνται στην Κρανιά, διότι εγώ ως Πρόεδρος, τελώ εν αγνοία, έχοντας υπ΄οψιν ότι σίγουρα είναι πάνω από 20.

 Πόσοι ακριβώς όμως το αγνοώ!!

Αυτός είναι δυστυχώς ο τρόπος λειτουργίας του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Γάτσα, συμπεριφέρεται ως Ύπατος Άρχων τον οποίο όλοι οφείλουν να προσκυνάνε!!

Αυτά  όμωςστην Κρανιά δεν… περνάνε, αυτό μόνο έχουμε να  διαμηνύσουμε στον Δήμαρχο και τον καλούμε στην τάξη να μάθει να σέβεται τους θεσμούς.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις