ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ… Υπαινίσονται…σκάνδαλο!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ... Υπαινίσονται…σκάνδαλο!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ…

Υπαινίσονται…σκάνδαλο!!!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΛΑ ΚΥΤΤΑΝΕ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ... Υπαινίσονται…σκάνδαλο!!!

Βαρύτατατες είναι οι καταγγελίες από μέρους των σεισμόπληκτων σε ότι αφορά την καταβολή των χρημάτων που δικαιούνται, και ιδιαίτερα των 600 ευρώ, αλλά και της παροχής τροφίμων!!

Σύμφωνα με τους κατοίκους που βιώνουν τις συνέπειες του σεισμού, στο Αμούρι μόνο υπάρχουν 28 πληγέντες που δεν πήραν ούτε ευρώ την στιγμή που κάποιοι άλλοι έλαβαν μια και δυο φορές!!

Αν αυτά που υποστηρίζουν οι πληγέντες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τότε προφανώς η εισαγγελική παρέμβαση να είναι αναγκαία.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ... Υπαινίσονται…σκάνδαλο!!!

Ποιος ή ποιοι είναι αυτοί που αποφασίζουν ποιος θα πάρει, πότε θα πάρει και πόσα, και πόσες φορές θα πάρει.

Σα να μη φτάνει όλο αυτό όπως μας ενημέρωσαν οι δημότες, ότι δεν έλαβαν ούτε ευρώ, γίνονται μάρτυρες και μιας πραγματικότητας άθλιας και χυδαίας με ευθύνη της Δημοτικής Αρχής και ειδικότερα του υπεύθυνου για την διαχείριση της κατάστασης Αντιδημάρχου,να αγνοούνται τα μέλη του Τ.Σ  να μην ερωτάται κανείς και για τίποτα και οι σακκούλες με τα τρόφιμα να κατευθύνονται σε συγκεκριμένα σπίτια!!!

Παρά το γεγονός ότι ακούσαμε αυτές τις καταγγελλίες από ανθρώπους υπεύθυνους ακόμα δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Η Δημοτική Αρχή των Γάτσα- Καρανίκα πάραυτα έχουν χρέος και καθήκον να δώσουν απαντήσεις σε αυτές τις καταγγελίες των κατοίκων των πληγέντων χωριών και να επανορθώσουν  τις όποιες, καθυστερήσεις, αδικίες, ρουσφέτια και επιλογές με κριτήρια ποταπά υπάρχουν!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ... Υπαινίσονται…σκάνδαλο!!!

Οι κάτοικοι στα χωριά που επλήγησαν είναι εξοργισμένοι με αυτές τις συμπεριφορές και δεν κρύβουν την αγανάκτησή τους η οποία πιθανόν να μετατραπεί σε οργή ανεξέλεγκτη με ότι αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει στον τόπο!!

Όσοι εμπλέκονται σε αυτή την χυδαιότητα πρέπει να ελεγχθούν και να αποδοθούν οι ευθύνες όπου και όσες υπάρχουν.

Άθλια επίσης είναι και η κατάσταση που επικρατεί με τις κατοικίες που κρίθηκαν κατεδαφιστέες και παρ όλα αυτά ακόμα δεν έγινε η παραμικρή ενέργεια από την Δημοτική Αρχή με αποτέλεσμα καθημερινά να κινδυνεύουν οι κάτοικοι και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά οι μαθητές που είναι αναγκασμένοι να διανύουν κάποιες αποστάσεις μέσα από τα μισογκρεμισμένα σπίτια διακινδυνεύοντας την σωματική τους ακεραιότητα, ακόμα και την ίδια την ζωή τους!!

Η κατάσταση επιδεινώθηκε ακόμα περισσότερο και με τις τελευταίες βροχές που κατέστησαν ακόμα πιο επισφαλή την στατικότητα των κτιρίων.

Παρόμοια περιστατικά μας πληροφόρησαν ότι υπάρχουν και στο Πραιτώρι.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις