Από θαύμα δεν σκοτώθηκε κανείς!!!

ΕΛΛΕΙΨΕ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Από θαύμα δεν σκοτώθηκε κανείς!!!

ΕΠΕΣΕ ΣΑΠΙΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ- ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΛΑ

 

 Ήταν 10 ώρα πρωινή όταν ένας θόρυβος από σπασμένα τζάμια και σίδερα έκανε όλους όσοι έπιναν τον καφέ τους στα καφέ επι της 6ης Οκτωβρίου και Δραχμής αλλά και των γύρω καταστημάτων να πεταχτούν από τις θέσεις τους έντρομοι.

Ακριβώς δίπλα από τα τραπέζια παρακείμενου καφέ, και στο σημείο που αρκετοί άνθρωποι περιμένουν το λεωφορείο για τις πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας έπεσε το βαρύ φωτιστικό του Δήμου.

Στο σημείο εκείνο μια συντροφιά Ελασσονιτών όρθιοι, στο πόδι, συζητούσαν αμέριμνοι.

Από θαύμα, δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο μέρα που είναι σήμερα του Αγίου Φανουρίου δεν θρηνήσαμε ανθρώπινο θύμα.

Σχεδόν πάντα στο σημείο της πτώσης υπάρχουν άνθρωποι,περαστικοί, εργαζόμενοι, ταξιδιώτες, αργόσχολοι,επαγγελματίες και τελευταία όσοι πίνουν τον καφέ τους στο συγκεκριμμένο καφέ.

Με την πτώση του φωτιστικού αποκαλύφθηκε και η αιτία που την προκάλεσε και είναι ότι η βάση του, ο σωλήνας πάνω στον οποίον στηρίζονταν σάπισε, φαίνεται άλλωστε και στην φωτό που η ekdosi,gr  σας παρουσιάζει. 

Είναι προφανές ότι μετά από αυτό το συμβάν η Δημοτική Αρχή οφείλει να δώσει εντολή στο αρμόδιο συνεργείο να προβεί σε καθολικό έλεγχο του συνόλου των φωτιστικών για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει και σε άλλα παρόμοιο πρόβλημα, ώστε να αντιμετωπιστεί για να αποφύγουμε τα χειρότερα.

Αυτός ο έλεγχος είναι αναγκαίο να γίνει σήμερα, όχι αύριο…

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο