Άρωμα …σκουπιδιών

Άρωμα …σκουπιδιών

ΝΕΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΛΙΓΑ ΜΟΛΙΣ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΕΛ!!

                                     Άρωμα …σκουπιδιών

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Άρωμα …σκουπιδιών

Το είδαμε, το καταγράψαμε και ακόμη δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε!! Όγκοι σκουπιδιών,μπάζων και των συναφών υλικών, συσσωρευμένα στις κοίτες του Ελασσονίτη ποταμού λίγο πιο κάτω από το Κοιμητήριο της Πόλης, αλλά και απέναντι από το ΚΤΕΛ και το γήπεδο όπου αθλούνται οι νέοι της Ελασσόνας!!

Θεωρήσαμε ότι αυτό που βλέπουμε είναι εκ των ων ουκ άνευ και δεν μπήκαμε στον κόπο ούτε να ρωτήσουμε τους αρμόδιους να μας εξηγήσουν γιατί επέτρεψαν αυτή την αθλιότητα!!

Είναι τραγικό, συνάμα και βλάσφημο, κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί στο Κοιμητήριο της πόλης, και ακριβώς απέναντι από τον τόπο όπου …αναπαύονται οι πρόγονοί μας να  κυριαρχεί το σκουπίδι!!

Άρωμα …σκουπιδιών

Επίσης είναι και απολύτως επικίνδυνο αυτοί οι όγκοι των σκουπιδιών να κείτονται λίγα μόνο μέτρα από τους χώρους άθλησης των νέων παιδιών!!

Ότι άλ λο και να επισημάνουμε είμαστε σίγουροι πως είναι περιττό, διότι η απογοήτευση είναι πασίδηλη με τις πρακτικές αυτής της Δημοτικής Αρχής αλλά και των υπηρεσιών που έχουν την ευθύνη για την υγειονομική ευταξία, και ο νοών νοήτω…

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις