ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ κ.ΓΑΤΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ Στα Α…….μου κι αν εφαγε χρήματα ο Δ…

ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ κ.ΓΑΤΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ             Στα Α…….μου κι αν εφαγε χρήματα ο Δ…

ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ κ.ΓΑΤΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ

Στα Α…….μου κι αν εφαγε χρήματα ο Δ…

ΑΣΥΓΚΙΝΗΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ- ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ

ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ κ.ΓΑΤΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ             Στα Α…….μου κι αν εφαγε χρήματα ο Δ…

Τι κι αν πέρασαν κάποιες μέρες από την …βαρυσήμαντη δημόσια δήλωση υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου με τον συνδυασμό του κ. Γάτσα κατά την διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στο Πραιτώρι,ακόμη δεν μπορούμε να το εμπεδώσουμε πως, τόσο απροκάλυπτα και χωρίς κανέναν ενδοιασμό γίνονται τέτοιες δηλώσεις.

Η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη, θα λέγαμε αγγίζει τα όρια του εφιάλτη για το μέλλον αυτού του τόπου, εάν αυτοί οι άνθρωποι εκλεγούν για να διαχειριστούν τις τύχες του, όταν ο επικεφαλής του συνδυασμού και νύν Δήμαρχος κ. Γάτσας δεν αντέδρασε ούτε την στιγμή που έγινε η δήλωση, ούτε στην συνέχεια λαμβάνοντας τα αυτονόητα μέτρα.

Στην προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Νίκου Γάτσα στο Πραιτώρι ο υποψήφιος του κ. Ματούλας Νικόλαος δήλωσε με παρρησία απευθυνόμενος στους υποστηρικτές τους που παραβρέθηκαν να ακούσουν την ομιλία του Δημάρχου,  το εκπληκτικό…τι κι αν έφαγε λεφτά ο Δραγατσίκης στα α……μας, ήταν κοντά μας και μας βοηθούσε,…με τους παρευρισκόμενους να χειροκροτούνε!!

Απίστευτο; Και όμως αληθινό, και όσοι υπήρξαν αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες αυτής της καθ όλα ομολογιακής και αποκαλυπτικής δήλωσης, ακόμη και εως την στιγμή που γράφεται αυτό το …σχόλιο κάνουν προσπάθεια να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς είναι σε εξέλιξη, πως ειπώθηκε κάτι τέτοιο και κανείς δεν…κοκκίνισε!!

Όλα αυτά διαδραματίστηκαν μπροστά στον Δήμαρχο Ελασσόνας και εκ νέου υποψήφιο κ. Γάτσα ο οποίος δεν αντέδρασε όταν άκουσε ότι ένας από τους Αντιδημάρχους του, κατά δήλωση συνυποψηφίου τουέφαγε χρήματα συνεχίζοντας απτόητος τον προεκλογικό αγώνα, αποδεχόμενος το γεγονός ότι ένας στενός του συνεργάτης μπορεί να…τρώει χρήματα!!

Σε μια σοβαρή παράταξη με ήθος και σεβασμό στον πολίτη, άμα γινόταν μια τέτοια δημόσια δήλωση από υποψήφιο του συνδυασμού, πάραυτα έπρεπε να κατακεραυνωθεί και να αποπεμφθεί από την διαδικασία να λάβει μέρος για να εκλεγεί, και παράλληλα να διεξάγει έρευνα για να διαπιστώσει άμα ότι λέει ο υποψήφιος ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και να πάρει η υπόθεση τον δρόμο της για την Δικαιοσύνη.

Αν αυτά λέγονται προεκλογικά  τόσο αναίσχυντα, απροκάλυπτα και αλαζονικά, μπορεί κανείς να υποθέσει τι θα συμβεί στην περίπτωση που κερδίσουν τις εκλογές αυτοί οι άνθρωποι και τι θα συμβεί στον τόπο!!!  Ο θεός να μας φυλάξει!!

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις