ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ… Εκκρεμεί η απόφαση

Νέοι Αντιδήμαρχοι και Εντεταλμένοι Σύμβουλοι στο Δήμο Ελασσόνας

ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ…

                  Εκκρεμεί η απόφαση

ΘΕΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΡΙΖΑ –ΤΟ 43%…ΕΝΩΝΕΙ

ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ…  Εκκρεμεί η απόφασηΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ…  Εκκρεμεί η απόφαση

Σε εξέλιξη είναι οι διεργασίες στους χώρους του ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ σε ότι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Ελασσόνας.

Οι επικεφαλής των δύο παρατάξεων που σήμερα συναπαρτίζουν το δίδυμο εξουσίας στον Δήμο Ελασσόνας, Γάτσας και Καρανίκας ήδη εκδήλωσαν την επιθυμία και απόφασή τους στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές να συνεχίσουν την συλλογική τους προσπάθεια και να διεκδικήσουν την ανανέωση της εντολής του Ελασσονίτικου λαού με κοινό ψηφοδέλτιο.

Ήδη σε ότι αφορά τα όργανα του Τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα το Συντονιστικό όργανο εισηγήθηκε στα ανώτερα όργανα του Κόμματος την πρότασή του να υπάρξει κοινό ψηφοδέλτιο, μετά τις Εθνικές Εκλογές αν αυτές γίνουν το φθινόπωρο του 2022.

Η εισήγηση του Σ.Ο θα συζητηθεί στην Γενική Συνέλευση του χώρου και εκεί θα ληφθεί η απόφαση αν θα γίνει αποδεκτή ή όχι.

Ποιος θα είναι επικεφαλής, αυτό ακόμα δεν έχει συζητηθεί, αφού πρέπει να γίνει γνωστή η πρόθεση του νύν Δημάρχου αν θελήσει να ηγηθεί εκ νέου.

Σε κάθε περίπτωση όλα δείχνουν πώς είτε με τον ένα είτε με τον άλλον τρόπο, η κάθοδος θα είναι εκτός απροόπτου κοινή καθώς και σύμφωνα με τον νέο νόμο όποιος συνδυασμός …πιάσει το ποσοστό του 43% θα εκλέξει από την πρώτη Κυριακή και τον Δήμαρχο.

Σχετικές δημοσιεύσεις