ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ… Πρόκειται για ένα μεγάλο πισωγύρισμα

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ… Πρόκειται για ένα μεγάλο πισωγύρισμα

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ…

Πρόκειται για ένα μεγάλο πισωγύρισμα

 Η βιομηχανία βρήκε μια πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσει σε μεγάλους πληθυσμούς βιοτεχνολογία

 

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ… Πρόκειται για ένα μεγάλο πισωγύρισμα

Καθηγητής

Εργαστήριο Κλινικής Φαρμακολογίας

Διευθυντής Εργαστηρίου Κλινικής Φαρμακολογίας, ΕΜΒΙΕΕ / Α.Π.Θ. – Επιστημονικώς Υπεύθυνος της Μονάδας Κλινικών Ερευνών

Αποκαλυπτικός και χειμαρρώδης ο Καθηγητής κ. Κούβελας απαντά στις ερωτήσεις της ΕτΕ,χωρίς δεύτερες σκέψεις και σκοπιμότητες δεν διστάζει να πεί τα πράγματα με το όνομά τους σύμφωνα πάντα με όσα ό ίδιος  γνωρίζει, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι πολλά απ όσα λέει και υποστηρίζει με επιστημονική τεκμηρίωση δεν …συμβαδίζουν με τας υποδείξεις της κυβέρνησης και των ειδικών που την καθοδηγούν.

Απλός και κατανοητός ο καθηγητής διδάσκει και παίρνει θέση για όλα όσα είναι σε εξέλιξη με αφορμή τον ιό covid19.

Δημοσιεύουμε σήμερα το πρώτο μέρος της συγκλονιστικής συνέντευξης.

 

Κ. Καθηγητά θα θέλαμε να μας εξηγήσετε ποια είναι η διαφορά ενός κλασσικού εμβολίου από το σκεύασμα που χρησιμοποιείται σήμερα για τον covid19.

Τα παραδοσιακά εμβόλια,ή μάλλον αυτά που νομίζαμε ως εμβόλια ήταν μια διαδιασία ανοσοποίησης των ανθρώπων.

Δηλαδή βάζαμε μια ουσία ,ένα σύστημα στον οργανισμό, και ο οργανισμός αντιδρούσε φτιάχνοντας αντισώματα τα οποία ήταν ανάλογα των αντισωμάτων που έπρεπε να βγούν στην κανονική έκθεση στο παθογόνο, έτσι λοιπόν χρησιμοποιούσαμε είτε απευαισθητοποιημένους  οργανισμούς,, μικρόβια ότιδήποτε, είτε πρωτεινες  από αυτά, τις οποίες παίρναμε από ανασυνδυασμένο DNA δηλαδή βρίσκαμε το παθογόνο, το πολλαπλασιάζαμε, φτιάχναμε τις πρωτείνες οι οποίες δεν είχαν όμως τα παθολογικά χαρακτηριστικά, τα βάζαμε στον οργανισμό και αυτός συμπεριφερόταν σα να είχε εκτεθεί στο παθογόνο αίτιο και έκανε ανοσοποίηση.

Άρα λοιπόν είχαμε ένα αδρανές υλικό το οποίο άμεσα έκανε ανοσοποίηση.

Στα εμβόλια της νέας γενιάς έχουμε είτε RNA,είτε DNA το οποίο βάζουμε στον οργανισμό.

Αυτό το τεχνητό γενετικό υλικό παράγει ένα αντίγραφο της πρωτείνης που αποτελεί την ακίδα του ιού και θεωρητικώς γίνονται αντισώματα που θα αδρανοποιήσουν αυτό το κατασκεύασμα που φτιάχνει ο οργανισμός μας.

 Αυτό λοιπόν πρώτον, έχει αλλάξει την αντίληψή , δεν είναι μιας φάσης.

 Το εμβόλιο χρειάζεται δυο φάσεις, πρώτα να γίνει μια πρωτεινοσύνθεση και μετά να γίνει η αντίδραση η οποία πραγματικά σαν τεχνολογία είναι εντυπωσιακή αλλά μάλλον δημιουργεί προβλήματα στο εμβόλιο αυτό καθ αυτό παρά λύνει.

Ερώτηση:Η  πρωτεινοσύνθεση για την οποία είπατε υπάρχει η δυνατότητα να γίνει από όλους τους ανθρώπους ανεξάρτητα από ηλικία;

Αυτό είναι λοιπόν το πρώτο θέμα.

Ένας υπερήλικας ξέρουμε ότι δεν κάνει πρωτεινοσύνθεση ούτε για τον εαυτό του, γι αυτό σιγά-σιγά έχουμε αυτή τη φθίνουσα κατάσταση του αρνητικού ισοζυγίου που λέμε, δηλαδή χάνουμε πιο πολύ άζωτο από αυτό που κρατάμε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει εύκολα πρωτεινοσύνθεση ο οργανισμός.

Αφού λοιπόν δεν μπορεί να κάνει για τον ίδιο τον εαυτό του, γιατί εμείς φανταζόμαστε ότι μπορεί να φτιάξει την πρωτείνη της ακίδας;

Και πραγματικά στις κλινικές μελέτες δεν υπήρχαν υπερήλικες.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ… Πρόκειται για ένα μεγάλο πισωγύρισμα

Είναι λοιπόν πολύ πιθανό αυτοί να μην ανταποκρίνονται καθόλου στον εμβολιασμό.

Το δεύτερο είναι, αφού βγεί η ακίδα να γίνουν τα αντισώματα,.

 Εδώ οι ασθενείς οι οποίοι για παράδειγμα είναι ανοσοκατασταλμένοι είτε γιατί παίρνουν φάρμακα, είτε πάσχουν από κάτι που προκαλεί ανοσοκαταστολή, προφανέστατα δεν μπορούν να αντιδράσουν και να κάνουν αντισώματα.

 Άρα λοιπόν στην δεύτερη φάση επίσης δεν ξέρουμε πως θα συμπεριφερθεί το εμβόλιο.

 Είναι λοιπόν δυο βασικά προβλήματα που έχουμε και είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, υπάρχουν και άλλα προβληματάκια τα οποία εκτείνονται και σε θέματα δραστικότητας και ασφάλειας.

ΕΡΏΤΗΣΗ:Από όσα μας λέτε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς χωρίς να είναι καθηγητής πανεπιστημίου, ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα για την καθολική εφαρμογή τους, είναι απλή λογική.

 Αυτοι λοιπόν που επιμένουν, επιστήμονες κυβερνήσεις, Κράτη , γιατί το κάνουν;

Κυττάξτε μου ζητάτε να σας πώ γιατί κάνουν ένα πράγμα που εγώ ποτέ μου δεν θα μπορούσα να φανταστώ,δεν ξέρω γιατί το κάνουν.

Υπάρχουν πάρα πολλές θεωρίες που μας λένε γιατί γίνεται αυτό το πράγμα αλλά καμία δεν έχει επιστημονική βάση.

 Δηλαδή δεν θα μπορούσαν να κάνουν παραδοσιακό εμβόλιο;

Μάλλον θα μπορούσαν πολύ πιο εύκολα απ΄ότι αυτό, γιατί ξέρουμε την τεχνολογία, και να θυμίσω ότι το φτιάξαν οι Κινέζοι, που οι Κινέζοι δεν θεωρούμε ότι έχουν ανάλογη βιοτεχνολογία  σαν τους Αμερικανούς ή τους Γερμανούς. Τώρα από την άλλη μεριά η βιομηχανία βρήκε μια πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσει σε μεγάλους πληθυσμούς βιοτεχνολογία την οποία δεν είχαμε μέχρι στιγμής.

 Άρα λοιπόν ήταν ένα μεγάλο πείραμα το οποίο επι της ουσίας μας δίνει κάποια καινούργια προιόντα.

 Όμως το πείραμα μπορεί να είναι θετικό μπορεί να είναι και αρνητικό.

Δεν γίνεται λοιπόν πρώτα να  κάνουμε ένα εκτεταμένο πείραμα στο οποίο οι άνθρωποι να μην συμμετέχουν με την βούληση τους.

Είναι γνωστό ότι στις κλινικές μελέτες συμμετέχουν εθελοντές και μάλιστα είναι ασφαλισμένοι με ειδικό τρόπο, υπάρχουν προυποθέσεις.

 Άρα λοιπόν να πάμε σε ένα προιόν το οποίο δεν έχει τελεσιδικήσει ακόμα και με την διαδικασία του επείγοντος και να το κυκλοφορήσουμε έτσι, είναι λίγο ξένο από την μέχρι τώρα κουλτούρα που έχουμε για την φαρμακευτική πολιτική.

ΕΡΩΤΗΣΗ:κ καθηγητά, να παραβιάσουμε και λίγο…ανοικτές θύρες…ακούμε τους τηλεειδικούς να επιμένουν για το εμβόλιοπαρά το γεγονός ότι πλέον σ αναγκάζονται  εκ των πραγμάτων προκειμένου να μη βρεθούν στο μέλλον μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις, και ομολογούν ότι το εμβόλιο δεν λειτουργεί. Δεν μας προφυλάσσει όπως τα κλασσικά εμβόλια και ομολογούν ότι και οι εμβολιασμένοι, κολλάνε, μεταδίδουν, νοσούν και πεθαίνουν, προς τι λοιπόν όλος αυτό ο ορυμαγδός των πιέσεων και των μέτρων που λαμβάνονται;

Αυτό κ. Βάλλα δεν μπορώ να σας το απαντήσω γιατί δεν το καταλαβαίνω,αλλά ας προσπαθήσουμε να δώσουμε μια πιθανή εξήγηση την οποία δεν τη σκέφτηκα εγώ, μου την είπε πέρυσι το καλοκαίρι ο πολύ αγαπητός και σεβαστός σε εμένα και έχω την τιμή να με θεωρεί και φίλο του,ο Γιάννης ο Ιωαννίδης από το Σταντφορντ, καθηγητής επιδημιολογίας.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ… Πρόκειται για ένα μεγάλο πισωγύρισμα

Ο κ. Ιωαννίδης σε ανάλογη κουβέντα που είχαμε μου είπε…εγώ πιστεύω ότι πάθανε το πρόβλημα της υψιφώνου στην όπερα, δηλαδή,όταν μια υψίφωνος κάνει λάθος  στη νότα που θα ξεκινήσει και χρειάζεται να ανέβει οκτάβες, από ένα σημείο και μετά η φωνή της δεν την υποστηρίζει να πάει παραπάνω και αναγκαστικά τσιρίζει,ούτε να σταματήσει μπορεί ούτε να κάνει κάτι άλλο, οπότε προσπαθώντας να καλύψει την ανάγκη της μουσικής κάνει μια παραφωνία. Πιθανόν λοιπόν να κάνουν αυτό το λάθος, γιατί πανικοβλήθηκαν.

Αυτή είναι η πιο καλοπροαίρετη εκδοχή και διότι είχαμε μάθει τα τελευταία χρόνια να καλύπτει, να μας λύνει τα προβλήματα η τεχνολογία, η υψηλή τεχνολογία.

 Άρα λοιπόν στην υγεία, ένα τεράστιο κομμάτι της ευθύνης το είχαμε φορτώσει στα διάφορα τεχνουργήματα είτε αυτά ήταν συσκευές είτε βηματοδότες είτε διαγνωστικά εργαλεία.

Τώρα τελευταία οι γιατροί με τον κορονοιό δεν κάνουν ακρόαση στους ασθενείς τους, τους στέλνουν κατ ευθείαν να κάνουν αξονικές λές και δεν υπάρχουν εξετάσεις πιο ήπιες και πιο φθηνές.

 Άρα λοιπόν έχουμε μάθει να φορτώνουμε πολλά πράγματα στα συστήματα υψηλής τεχνολογίας και αυτό πάλι φορτώνει και τα συστήματα υγείας με τεράστια ποσά  που δημιουργεί προβλήματα στην επιβίωση τους και φυσικά  είναι μια όπως να το κάνουμε ταλαιπωρία του ασθενούς να τρέχει δεξιά και αριστερά.

Εμείς  όμως το θεωρούμε φυσιολογικό και έτσι, ξαφνικά, βρεθήκαμε μπροστά σε μια παλιού τύπου απειλή που η τεχνολογία δεν μπορούσε να την λύσει, γι αυτό πιθανώς ένοιωσαν, η διοικούσα και οι επιστήμονες, ότι χαλάει το παραμύθι που είχαν στήσει τόσα χρόνια, ότι όλα τα λύνει η επιστήμη.

Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να στηρίξουν  όχι τόσο  συνετά το αφήγημα, κάνοντας διάφορες …ταρζανιές, λοκνταουν μέχρι να βρεθεί το πολυπόθητο προιόν.

 Με το που άκουσαν και τη φήμη ότι ήρθε και το προιόν… πέσαν με τα μούτρα να το χρησιμοποιήσουν γιατί και οι ίδιοι πίστεψαν το αφήγημα που έστησαν. Αυτό είναι μια δεύτερη έτσι, λογική εκδοχή.

Από κεί πέρα όπως όλοι θα ξέρετε έχουν ανασύρει διάφορες θεωρίες απομείωσης του πληθυσμού γιατί κάποτε κάποιος είπε ότι πρέπει να μειωθούμε, και πολλοί υποψιάζονται ότι αυτό συμβαίνει.

Το θεωρώ εγώ προσωπικά ότι αυτό είναι μάλλον μια τραβηγμένη αντίληψη,αν και όταν αρχίζει η πολιτεία να κρύβει δεδομένα,καταλαβαίνετε ότι ο εγκέφαλός μας προσπαθώντας να καλύψει τα κενά που δεν τα καταλαβαίνει αλλοιώς κατασκευάζει θεωρίες συνωμοσίας και από κει και πέρα αρχίζει να παρεκτρέπεται η κατάσταση σε ατραπούς που όπως καταλαβαίνεται δεν θα θέλαμε να αντιμετωπίσουμε κανένας με τον κλασσικό επιστημονικό τρόπο που ξέρουμε.

ΕΡΩΤΗΣΗ:Παίρνω αφορμή από αυτό που είπατε για τις θεωρίες συνωμοσίας. Επικρατεί η συνήθεια στους πολιτικούς όταν γίνεται λόγος για συνωμοσίες να διαρρηγνύουν μετά μανίας τα ιμάτιά τους όταν γνωρίζουμε πως στην ανθρωπότητα από καταβολής κόσμου μέχρι και σήμερα οι δολοπλοκίες, οι πόλεμοι, οι δολοφονίες, οι συνωμοσίες προκειμένου να κατακτήσει κάποιος την εξουσία είναι συνεχείς.

Είμαστε μάρτυρες της προσπάθειας που καταβάλλεται σε πλανητικό επίπεδο για την δημιουργία της Παγκόσμιας κυβέρνησης και πλέον ακούγεται από όλο ένα και περισσότερους πολιτικούς.

Θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την υγεία προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους;

Κυτάξτε  αυτό είναι μια εκδοχή και αυτό που με προβληματίζει και την αποδυναμώνει ως κυρίαρχη θεωρία είναι ότι προυποθέτει πολλές παραδοχές.

Να σας θυμίσω ότι μια από τις επιστημονικές αρχές ήτανε το ξυράφι του Όκαμ η λεπίδα του Όκαμ όπως το λέγαν ήταν ένας βρεττανός μοναχός και φιλόσοφος ο οποίος είχε μια θεωρία τότε στον μεσαίωνα που έλεγε ότι…η αληθινή θεωρία σε κάτι που δεν είναι μπροστά μας είναι η θεωρία η οποία χρειάζεται λιγότερες παραδοχές, λιγότερα δηλαδή λογικά άλματα για να στηρίξουμε το αφήγημα.

Το αφήγημα ότι θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό, ότι βρήκαν αυτόν τον τρόπο μου φαίνεται εμένα ότι είναι περισσότερο απροσδιόριστο από τις θεωρίες που σας είπα τώρα, του λάθους και της αυτοπεποίθησης .

 Από την  άλλη να μη ξεχνάμε, ότι προφανώς  έχετε δίκιο για τις βίαιες ανατροπές και αυτό που βλέπουμε τώρα και διαφοροποιεί την  κατάσταση είναι ότι μπορεί να μας ξέφυγε η υγειονομική διαχείριση από λάθος, από υπερεκτίμηση, απ ότιδήποτε, αλλά η εκμετάλλευση η πολιτική που γίνεται από κει και πέρα είναι σαφέστατη και συγκλονιστική.

Δηλαδή υπάρχει ο ιός, καλώς κακώς κάναμε τα λοκνταουν, καλώς κακώς δεν κλείσαμε το μέτρο, δεν πήραμε τα φάρμακα προτιμήσαμε τα εμβόλια.

 Οι άνθρωποι έχουμε και το δικαίωμα να κάνουμε λάθος και πολλές φορές το πληρώνουμε με ζωές.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ… Πρόκειται για ένα μεγάλο πισωγύρισμα

 Από την άλλη όμως μεριά να έχουμε μια τόσο εκτεταμένη αφαίρεση δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων ατομικών αυτό δεν είναι λογικό.

Πέρυσι δηλαδή, θα σας έλεγα είσαι βλαμμένος, αυτό δεν μπορεί να γίνει ούτε στον ύπνο μας, εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το πιστέψω ότι μας συνέβη, και προσέξτε να δείτε δεν είναι ένα πισωγύρισμα 5 ετών.

Δεν γυρίσαμε πίσω στην συνθήκη του Ελσίνκι του 60.

 Στην ουσία έχουμε τόσο βίαιη άρση θεσμών και ελευθεριότητας θα λέγαμε στην εποχή μας, που μας πάει στην εποχή του Ιωάννη του Ακτήμονος , πρίν την Magna Carta .

 Ξαφνικά γινόμαστε υποχείρια του ηγεμόνα ο οποίος θα αποφασίζει αν θα βγώ, αν θα πάρω άδεια… να σας θυμίσω ότι η γνωστή εντός εισαγωγικών λέξη που σημαίνει με τα (4) γράμματα την σεξουαλική πράξη στα Αγγλικά, όταν το είχα ακούσει πρίν από χρόνια μου έκανε εντύπωση…επειδή ο ηγεμόνας ήταν κύριος και των ανθρώπων που υπήρχαν στα χωράφια  του.

 Όταν κάποιος απο τους κολίγες ήθελε να παντρευτεί, πήγαινε ζητούσε την υπό την ιδιοκτησία του βασιλιά κορασίδα να την πάρει.

 Ο βασιλιάς διατηρούσε το δικαίωμα της πρώτης νύχτας, ήταν δηλαδή στη διακριτική του ευχέρεια.

Αν ήταν καμία που είχε τα χάλια της τους έδινε μια ξύλινη πινακίδα που έγραφε …η σεξουαλική πράξη γίνεται με την εντολή του βασιλιά  προκειμένου να παραχθούν καινούργιοι αγρότες καινούργιοι κολίγες.

Σήμερα αυτή η επιβολή ότι και να κάνεις, δηλαδή, να θέλω να βγάλω τον σκύλο και να στέλνω sms ; αυτό δεν ήταν μια κατάφωρη παραβίαση του δικαιώματος μου να μετακινηθώ;

Αυτό το υποστήκαμε αδιαμαρτύρητα και κανένας δεν είπε ΄’ότι κοστίζουν τα sms., δεν είναι μια δωρεάν υπηρεσία που μας παρέχει το Κράτος.

Εμείς λοιπόν το δεχτήκαμε να μπούμε σε μια νέα φάση απάρνησης ενός ουσιαστικότατου δικαιώματος μας για την ελεύθερη διακίνηση και από την άλλη μεριά θεωρούμε ότι δεν παραβιάζει τα δικαιώματα μας.

Όταν λοιπόν βλέπω τους συνανθρώπους μου όχι μόνο να το δέχονται, αλλά να το θεωρούν και λογικό και απαραίτητο που σημαίνει ότι παραχωρούμε ότι δικαιώματα κερδίσαμε με αγώνες η ανθρωπότητα, δεν μας τα χάρισε κανένας απ ότι θυμάμαι,  κι όταν στην Ελλάδα, τα συνθήματα της φυλής μας δεν ήταν να κάτσω σπίτι νάχω την υγειά μου, ήταν φωτιά και τσεκούρι ήταν ελευθερία η θάνατος, οι άνθρωποι θυσίασαν τη ζωή τους προκειμένου να κερδίσουν το δικαίωμα στην μετακίνηση χωρίς sms και μείς τώρα πάμε και τους λέμε, εντάξει πάρτο ρε παιδί μου.

 Γιατί αν το καλοσκεφθείτε, επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας τι λιγότερο κάναν; Πρόκειται για ένα μεγάλο πισωγύρισμα και όλος ο πολιτικός πολιτισμό ς που έχουν κτίσει οδηγεί στον μεσαίωνα.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ… Πρόκειται για ένα μεγάλο πισωγύρισμα

 Και μετά, η μονοφωνία, η επιστημονική μονοφωνία επίσης σήμερα τεράστιο πρόβλημα, έλλειψη δημοκρατίας και επιστημονικής αντίληψης, το οποίο επίσης μας προσβάλλει βάναυσα.

 Όσους καταλαβαίνουμε. Αυτά λοιπόν έχουν να  κάνουν με προσβολές της αξιοπρέπειας, δηλαδή όταν τα δεχόμαστε και τα ζητάμε κιόλας,δηλαδή βγαίνει κάποιος στην τηλεόραση και λέει  δεν είναι καλά τα μέτρα να πάρουμε χειρότερα ,νομίζω ότι έχουμε χάσει το μέτρο.

ΕΡΩΤΗΣΗ:Αυτό το σκεύασμα, υπάρχει ενδεχόμενο να μεταδίδει το ίδιο τον ιο;

Κυττάξτε ,δεν έχει την δυνατότητα να μεταδίδει τον ιό γιατί φτιάχνει ένα μικρό κομμάτι της πρωτείνης του ιού αλλά αυτό που πιστεύω ότι έγινε από λάθος, φτιάχνει ένα βλαπτικό κομμάτι του ιού.

 Εκεί μπαίνει το σφάλμα. Όταν λοιπόν ξεκίνησαν να ασχολούνται με την ακίδα του ιού θεωρούσανε  ότι ο ιός γραπώνει το δικό μας το κύτταρο μέσα από έναν υποδοχέα που είναι ο γνωστός υποδοχέας του μετατρεπτικού ενζύμου της αγγειοτασίνης  2  και αυτόν χρησιμοποιεί αυτό το ένζυμα σαν τρύπα για να διεισδύσει  στο κύτταρο, δηλαδή έτσι μπαίνει μέσα, χρησιμοποιεί αυτή την κερκόπορτα.

 Θεωρούσαν όμως ότι αυτό κάνει μόνο αυτό. Είναι το πρόσδεμα στο βιολογικό υπόστρωμα.

 Ξαφνικά υπάρχουν πολλές βιβλιογραφίες που λένε ότι από μόνη της η ακίδα δουλεύει σ ένα νικοτινικό επίτοπο δηλαδή σε έναν υποδοχέα που δουλεύει και η νικοτίνη και αυτό διατάζει τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος να τεθούν σε κατάσταση υπερφλεγμονής, αυτό λοιπόν δεν τόχαμε φανταστεί.

Αφού λοιπόν ο ιός μας σκοτώνει μέσα από την υπερφλεγμονή και την καταιγίδα των κυτοκινών η ακίδα θεωρητικά δεν θαπρεπε να κάνει το ίδιο που μάλιστα ο ιός μπαίνει και στη μύτη μας, και την ακίδα την κάνουμε με ένεση στον μυ;

 Επίσης και μια λεπτομέρεια που κατά την γνώμη μου είναι πάρα πολύ σοβαρή. Όλοι μας μάθαμε στα πανεπιστήμια από τους καθηγητές μας πως όταν καρφώνουμε την βελόνα, το πρώτο που κάναμε ήταν αναρρόφηση.

Τραβάμε το έμβολο μήπως έρθει το αίμα για να μη γίνει κατά λάθος ενδοφλέβια, γιατί η ενδομυική δεν πρέπει να  γίνεται ενδοφλέβια.

 Όλη η διαδικασία που μαγνητοσκοπήθηκε  και έχει κυκλοφορήσει, στην έκχυση των εμβολίων δεν δείχνει πουθενά αναρρόφηση!!

 Και στους πρωθυπουργούς, τους βάζουν την βελόνα και τέλος!!

Μέσα, το σκεύασμα γράφει, δεν πρέπει να γίνεται ενδοφλέβιο και αυτό είναι λογικό διότι, αν αυτά τα νανοσωματίδια φθάσουν στην κυκλοφορία θα πάνε οπουδήποτε είναι πιο λιπώδης ο ιστός και εκεί δεν ξέρουμε τι ακριβώς θα κάνει, Στα πειραματόζωα  βρέθηκε μια μεγάλη συγκέντρωση στις ωοθήκες, ένα 40% της ποσότητας, το μισό προιόν είχε πάει στις ωοθήκες, εκφράζεται αυτό το RNA στα ωοθυλάκια και πηγαίνει τα Τ.λεμφοκύτταρα στα ωοθυλάκια.

 Αυτό λοιπόν είναι ένας πολύ σημαντικός δυνητικός κίνδυνος για τα κοριτσάκια τα οποία κυρίως δεν έχουν τεκνοποιήσει.

Άρα λοιπόν δεν θάπρεπε να μπαίνει στην κυκλοφορία, θαπρεπε νάμαστε πολύ προσεκτικοί να γίνεται καθαρά ενδομυική ένεση.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ… Πρόκειται για ένα μεγάλο πισωγύρισμα

Ένα δεύτερο κομμάτι είναι αν βρεθεί δίπλα από νεύρο, ξέρουμε για τα υπερλιπαρά έλυτρα τα οποία αποτελούν και τον φραγμό τον αιματογκεφαλικό.

Αν λοιπόν βρεθεί αυτό το νανοσωματίδιο που είναι λιπίδια και μάλιστα με έναν ισχυρό διαλύτη που είναι η αιθυλυνογλυκόλη πάνω σε ένα νευρικό κύτταρο  προφανέστατα αυτό το κύτταρο θα εκφράσει τις ακίδες του ιού και προφανέστατα θα παέι στο νευρικό κύτταρο, επειδή όμως ο νευρικός ιστός δεν αναπλάθεται απ ότι ξέρουμε μέχρι τώρα, στην ουσία όλες αυτές οι νευρολογικές παρενέργειες διπλωπίες, εμβοές, δεν καταλαβαίνουμε ότι με κάποιον μηχανισμό σίγουρα προκαλούνται;

 Η διάχυτη φλεγμονή που μας κάνει  και καρδίτιδες και φλεγμονή στα αγγεία

. Το άλλο το συγκλονιστικό που βρέθηκε αμέσως μετά ήταν ότι εκτός απ όλα τάλλα αυτή η ίδια η ακίδα δημιουργεί εκτός από τα εξουδετερωτικά αντισώματα που είναι τα αναμενόμενα και ένα άλλο παράξενο αντίσωμα που  δεσμεύει έναν παράγοντα  που ευθύνεται για την δημιουργία θρόμβων….πόσο παράξενο λοιπόν είναι να μας δημιουργήσει ένα καρδειαγγειακό επεισοδιο, μια θρομβοφλεβίτιδα ή ότι άλλο;

Θαπρεπε λοιπόν όλοι εμείς οι επαγγελματίες της υγείας να είμαστε πολύ ευαισθητοποιημένοι και με το χέρι στη σκανδάλη προκειμένου να καταγράφουμε και την παραμικρή παρενέργεια  συμπληρώνοντας την κίτρινη κάρτα.

Κίτρινη κάρτα είναι μια κάρτα όπου δηλώνουμε μια πιθανή παρενέργεια.

Κανένας επιστήμονας δεν έχει το ζόρι να βγάλει κακά τα εμβόλια τα φάρμακα ή οτιδήποτε, απλά μέσα από την διαδικασία της κίτρινης κάρτας θέλει να συμβάλλει στην βελτίωση του προιόντος ώστε να είναι πιο ασφαλές και πιο στοχευμένο.

ΕΡΩΤΗΣΗ:Βλέπουμε ότι οι επιστήμονες που ακούγονται να υποστηρίζουν ότι θάνατοι από το εμβόλιο δεν υπάρχουν και οφείλονται στα υποκείμενα νοσήματα, και όσοι  πεθαίνουν συμβαίνει γιατί δεν εμβολιάστηκαν.

Τι συμβαίνει; Εξυπηρετούνται συμφέροντα σε βάρος των ανθρώπων;

Αυτή είναι η εύκολη ανάγνωση. Εγώ έχω μια άλλη ανάγνωση πιο ήπια,και νομίζω ότι είναι πιο κοντά στην αλήθεια.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ… Πρόκειται για ένα μεγάλο πισωγύρισμα

 Είμαστε μια χώρα με κακή κουλτούρα στο θέμα των παρενεργειών.

Ένα τεράστιο ποσοστό των αναφορών που έχουμε είναι από την βιομηχανία. Είναι πάνω από 90%, άρα οι φαρμακοποιοί και οι γιατροί στην Ελλάδα αναφέρουν ελάχιστες η και καθόλου παρενέργειες, γιατί θέλουμε να πιστεύουμε άκριτα οι γιατροί ότι το φάρμακο που επιλέξαμε δεν φταίει, και άκριτα, το έδωσαν οι φαρμακοποιοί.

Έτσι γινόμαστε και μείς συμμέτοχοι σε μια βλάβη του ανθρώπου που υπηρετούμε , χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαστε καθ εξιν δολοφόνοι, συνεχίζοντας να υποστηρίζουμε την επιλογή μας.

Το θέμα της φαρμακοεπαγρύπνησης δυστυχώς στην Ελλάδα είναι πολύ πίσω.

Δυστυχώς ακόμα και τώρα που βρισκόμαστε μπροστά σε αυτό το τραγικό σημείο να πρέπει να διαχειριστούμε παρενέργειες για τόσο μεγάλο πληθυσμό που έχει δεχτεί ένα προιόν, εμείς καθόμαστε και κυτιόμαστε μεταξύ μας και επιμένουμε στο γνωστό αφήγημα ότι  ο ιός ευθύνεται για όλους τους  θανάτους, και ότι φταίνε τα υποκείμενα και όχι το εμβόλιο.

ΕΡΩΤΗΣΗ:κ.καθηγητά στα παιδιά σας θα το κανατε το εμβόλιο;

Εγώ έχω εμβολιαστεί, ο πατέρας μου ετοιμάζεται στα 90 του χρόνια να κάνει και την Τρίτη δόση, εγώ δεν σκοπεύω να κάνω την Τρίτη δόση, αλλά για τα παιδιά μου δεν επιθυμώ εγώ να εμβολιαστούν, τώρα αν τα ίδια επειδή είναι μεγάλα  αποφασίσουν να το κάνουν είναι δικό τους θέμα δεν μπορώ εγώ να τους πω τι να κάνουν.

Ο λόγος που δεν το επιθυμώ είναι τα νούμερα.

Η πιθανότητα να πάθει κάτι ένα παιδί που είναι λίγο μετά τα 20 είναι εξαιρετικά μικρή άρα λοιπόν δεν με ανησυχεί ο ιός από μόνος του στα παιδιά.

 Το εμβόλιο επειδή δεν ξέρω τι δυνητικές ανεπιθύμητες μπορεί να έχει με ανησυχεί για την πιθανότητα.

Να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες σας το μεγάλο ατύχημα της θαλιδομίδης όπου 9  μήνες μετά βγήκε παρενέργεια στα παιδιά, δεν θάθελα  λοιπόν όταν μια από τις κόρες μου μείνει έγκυος να φέρει στον κόσμο ένα παιδάκι με φωκομέλεια!!

Να υπενθυμίσουμε ακόμη το μεγάλο πρόβλημα που εμφανίστηκε με ένα τεχνητό οιστρογόνο για την υποβοήθηση της εγκυμοσύνης  που 18 χρόνια μετά προέκυψαν προβλήματα στον τράχηλο της μήτραςτων κοριτσιών που οι μαμάδες τους είχαν χρησιμοποιήσει!!

Δεν μπορείς λοιπόν να δίνεις τόσο εύκολα την εντολή για μαζικό εμβολιασμό. oybelaw,

Ο κόσμος δεν μπορεί να το καταλάβει οι συνάδελφοι δεν το στηρίζουν γιατί δεν το ξέρουν και μπήκαμε στο γαιτανάκι να  βλέπουμε γιατρούς και φαρμακοποιούς να το βάζουν και στα μέσα μαζικής δικτύωσης με περηφάνεια να εμβολιάζουν το 12χρονο παιδί τους!!!

Εγώ δεν θα ήμουνα τόσο περήφανος….

Στο επόμενο φύλλο το δεύτερο μέρος της συνέντευξης.

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις