Δήμος Ελασσόνας Μπαταξιονάλ και ΣΙΑ!!

Δήμος Ελασσόνας Μπαταξιονάλ και ΣΙΑ!!

ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΑΛΙΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ…

               Δήμος Ελασσόνας Μπαταξιονάλ και ΣΙΑ!!

ΛΗΣΤΕΙΑ 300 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ!!

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

Δήμος Ελασσόνας Μπαταξιονάλ και ΣΙΑ!!

Επί Καποδιστριακών Δήμων στην Ελασσόνα είχε δημιουργηθεί η ΚΕΔΕ που διαδέχθηκε την παλαιότερη Δημοτική Επιχείρηση την ΔΕΠΤΑΚΑΛ ,επιχειρήσεις οι οποίες είχαν τις δικές τους δραστηριότητες  εξυπηρετώντας πολιτιστικές και Κοινωνικές ανάγκες του Δήμου.

Το 2014 η ΚΕΔΕ τέθηκε σε καθεστώς εκκαθάρισης και ολοκληρώθηκε  μετά από 7 περίπου έτη.

Τα χρήματα που χρωστούσε η ΚΕΔΕ ήταν πολύ περισσότερα  απ΄οσα είναι βεβαιωμένα σήμερα..

 Πέρα από αυτό όμως μετά την εκκαθάριση βεβαιώθηκαν κάποια ποσά από τους ορκωτούς λογιστές τα οποία απ ότι φαίνεται κανείς δεν θα λάβει γιατί έτσι αποφάσισαν κάποιοι εκεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η όλη πρακτική και συμπεριφορά των Δημοτικών Συμβούλων της συμπολίτευσης μόνο πικρία προσφέρει και απογοήτευση στους επαγγελματίες που έκαναν, εκ των υστέρων αυτό αποδεικνύεται, το λάθος να εμπιστευθούν τον Δήμο Ελασσόνας, να δώσουν τα εμπορεύματά τους, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τις γνώσεις τους και ότι άλλο είχε ο καθένας, για να εισπράξουν στο τέλος την εν ψυχρώ λήστευσή τους και αυτό με το νόμο!!

Ψήφισαν λέει νόμο μετά από 5 έτη, το Ελληνικό Κράτος, αν ο ιδιώτης δεν καταφύγει στη δικαιοσύνη να διεκδικήσει τα χρήματά του, το χρέος να παραγράφεται!! Ληστεία με το νόμο!!

300 χιλιάδες ευρώ δεν θα καταβληθούν στους νόμιμους δικαιούχους τους γιατί έτσι το θέλουν κάποιοι.

Αν όμως κάποιος χρωστά στον Δήμο ανεξάρτητα από χρονικό ορίζοντα, θα πληρώσει το χρέος και μάλιστα έντοκα!!

Αν αυτό δεν είναι…νταβατζιλίκι και μάλιστα άγριο, χρησιμοποιώντας αυτή την αγοραία έκφραση, ας μας πεί κάποιος τι στο καλό είναι!!

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να καταγράψουμε τι είπε ο καθένας στην συνεδρίαση του Συμβουλίου γι αυτό το θέμα, ο καθένας μπορεί να …μπεί στην ιστοσελίδα του Δήμου και να παρακολουθήσει την συζήτηση που διεξήχθη στην 43η συνεδρίαση και να βγάλει τα συμπεράσματά του, και να κατανοήσει πως κυβερνάται ο Δήμος και τι άποψη και αντίληψη έχουν κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι για τους πολίτες..

Ένα μόνο θα καταγράψουμε, την ερώτηση μετά από επιμονή να του δοθεί ο λόγος από το Προεδρείο του κ. Οικονόμου ο  οποίος είναι μέλος του Επιμελητηρίου, με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. να λέει εγώ δεν θέλω να σου δώσω τον λόγο αφού όμως θέλει το σώμα σου τον δίνω!!

 Καταγράφουμε και μια συμπεριφορά του Προέδρου αντικανονική  και Αντιδημοκρατική,διότι προβλέπεται  από τον κανονισμό να δίνεται ο λόγος σε πολίτες που έχουν θεσμική ιδιότητα και εκπροσωπούν ένα χώρο.

 Αφού του δόθηκε ο λόγος έθεσε πρός τους συμβούλους το ακόλουθο ερώτημα… οφειλές του Δήμου από το 2001 εως το 2014 στους επαγγελματίες, έρχεστε εσείς σήμερα και λέτε ότι δεν θα πληρωθούν επειδή ο νόμος λέει παραγράφονται;

Αν χρωστούσε η ΚΕΔΕ  σε έναν από εσάς 2000, ή 3000 χιλιάδες τι θα κάνατε, θα ψηφίζατε αυτό που ψηφίσατε σήμερα;

 Βάλτε τουλάχιστον 2 παρενθέσεις και εξηγήστε στον κόσμο γιατί αύριο που θα βγείτε έξω και θα πάτε σε αυτούς που η ΚΕΔΕ χρωστούσε θα τους πείτε εγώ δεν σας πληρώνω;!!

Σχετικές δημοσιεύσεις