Δημοτική Αθλιότητα και… Περιφερειακή αδιαφορία !!

Δημοτική Αθλιότητα και… Περιφερειακή αδιαφορία !!

Δημοτική Αθλιότητα και… Περιφερειακή αδιαφορία !!

η βιτρίνα

Δημοτική Αθλιότητα και… Περιφερειακή αδιαφορία !!

Από το στόμα ενός Αντιδημάρχου του Δήμου Ελασσόνας…που επιτέλους μίλησε και είπε…θα περιμένουμε να φύγουν οι βροχές και μετά θα παρέμβουμε για να αποκαταστήσουμε τις ζημιές από την βροχόπτωση!!

Δημοτική Αθλιότητα και… Περιφερειακή αδιαφορία !!

μετά την βροχή

Η συζήτηση για την επικίνδυνη κατάσταση που προκλήθηκε από την ισχυρή βροχόπτωση στον γνωστό με το όνομα…λάκκο του Γραμματικού.

Όπως φαίνεται και από το ρεπορτάζ που έχουμε σε άλλη σελίδα στο προαναφερόμενο σημείο κινδύνεψαν άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους εξ αιτίας στην πραγματικότητα της διαχρονικής απαξίας, αδιαφορίας, σκοπιμότητας και ανικανότητας Δημοτικών Αρχών και Περιφέρειας να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στην γέννησή του.

Για την ιστορία να επισημάνουμε ότι από τον συγκεκριμένο λάκκο καθημερινά διέρχονται περισσότεροι από (20) άνθρωποι προκειμένου να πάνε στις περιουσίες τους και να εργαστούνε.

Δημοτική Αθλιότητα και… Περιφερειακή αδιαφορία !!

Ο εν λόγω λοιπόν…κύριος, ο Αντιδήμαρχος άνευ χαρτοφυλακίου αφού φρόντισε για την…βιτρίνα της ιστορίας…αλήθεια πόσο αφελής μπορεί να είναι…ερωτηθείς αν θα συνεχίσει το συνεργείο στην αποκατάσταση κατά μήκος του ρέματος ώστε όσοι αναγκαστικά διέρχονται από εκεί να το κάνουν με ασφάλεια είπε και το αμίμητο…πρίν λίγες ημέρες το φτιάξαμε,να φύγουν οι βροχές και μετά, δεν έχει χρήματα ο Δήμος!!!

το χάλι πίσω από την βιτρίνα

Ας ενημερώσει κάποιος τον…τύπο που το…παίζει Αντιδήμαρχος, ότι η εξουσία που έχει στα χέρια του ελέω ψηφοφόρων δεν την έχει για να κάνει ότι θέλει αλλά ότι πρέπει και επιβάλλεται από τον νόμο και από τα καθήκοντά του!!

Επίσης ας του γίνει γνωστό πως αν ο θεός να φυλάξει συμβεί κάτι κακό θα βρεθεί και στο εδώλιο του κατηγορουμένου, με βαριές ποινές!!

Η ανάληψη ευθυνών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι μόνο …κουστούμια, παρελάσεις και πρώτες θέσεις καθισμάτων!!!

Τέλος να ρωτήσουμε τον…Αντιδήμαρχο…άμα η πρόσβαση για να φτάσει στην επιχείρησή του καταστρέφονταν και την ευθύνη την είχε ο Δήμος για την αποκατάσταση των ζημιών τι θα έκανε;

 Πως θα αντιμετώπιζε τον όποιον Αντιδήμαρχο απαντούσε όπως ο ίδιος;

Κρίμα για το χάλι και την κατάντια της σημερινής Δημοτικής Αρχής έπιασε πάτο σε όλα τα επίπεδα!!!

Άντε βρέ όταν πάψει στην Ελλάδα να βρέχει φροντίστε να αποκαταστήσετε τις ζημιές και σε αυτό το ρέμα…

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις