Δίνει τα 600 ευρώ όπου θέλει!!

Δίνει τα 600 ευρώ όπου θέλει!!

ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ…

                                       Δίνει τα 600 ευρώ όπου θέλει!!

ΣΤΗΝ ΜΑΓΟΥΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ (17) ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ (30) ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ

Δίνει τα 600 ευρώ όπου θέλει!!

Τελειωμό δεν έχει η πικρία πολλών συμπολιτών μας τα σπίτια των οποίων υπέστησαν ζημιές από τον σεισμό του Μαρτίου ή καταστράφηκαν ολοσχερώς, και ακόμα και σήμερα δεν έχουν πάρει το ποσό των 600 ευρώ, μια πρώτη βοήθεια στο κακό που τους βρήκε.

Με το θέμα η ΕτΕ ασχολήθηκε ούκ όλίγες φορές αναδεικνύοντας την αθλιότητα που κυριαρχεί και την μικροπολιτική που ασκεί η Δημοτική Αρχή, όπως άλλωστε έχουν επισημάνει οι πρόεδροι των σεισμόπληκτων χωριών, ορισμένους από τους οποίους η ΕτΕ φιλοξένησε στις στήλες της.

Για μια ακόμη φορά ο Πρόεδρος της Τ.Κ Μαγούλας Θέμις Φάκας,που έδωσε μάχες προκειμένου να ωφεληθεί το σύνολο των κατοίκων, επανέρχεται και διεκδικεί για το σύνολο των οικογενειών του χωριού τα 600 ευρώ και τονίζει ότι για μια ακόμα φορά διαπράχθηκε κατάφωρη αδικία σε βάρος (17) οικογενειών αφού δεν έλαβαν κανένα βοήθημα.

Το ερώτημα που θέτει είναι γιατί δεν αποδόθηκαν τα χρήματα σε όλες τις οικογένειες και επιλέχθηκαν μόνο (13).

Ποια είναι τα κριτήρια, ποιος αποφασίζει πως και σε ποιους θα δοθούν τα χρήματα, και τέλος αναρωτιέται πόση αξία έχει ο λόγος του Δημάρχου Ελασσόνας όταν τη μια φορά δηλώνει ότι τα βοήθημα θα το λάβουν όλες οι οικογένειες και την άλλη αυτοαναιρείται και μοιράζει τα χρήματα κατά το δοκούν.

Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στα άλλα Δημοτικά Διαμερίσματα που δοκιμάστηκαν από τον  σεισμό και σε περιπτώσεις είναι πολύ πιο προκλητική και άδικη αφού έλαβαν χρήματα άνθρωποι που δεν κατοικούν στα χωριά και δεν έλαβαν κάποιοι που κατοικούν!!

Σχετικές δημοσιεύσεις