ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΕ… Φραστικό Ατόπημα ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ!!

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΕ…                       Φραστικό Ατόπημα ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ!!

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΕ…

                                            Φραστικό Ατόπημα

ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ!!

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΕ…                       Φραστικό Ατόπημα ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ!!

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια της τελευταίας Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με πρωταγωνιστές τον Δημοτικό Σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας κ. Καραγκόγκο  και τον Πρόεδρο του Δ.Σ κ. Κορακίδη.

Στην συζήτηση που γινόταν για ένα έργο που ήταν σε εξέλιξη και τις νέες συνθήκες που προέκυψαν με συνέπεια ο Δήμος να πρέπει να τροποποιήσει τα δεδομένα, ο καθένας μπορεί να μπεί στην εφαρμογή του Δήμου και να παρακολουθήσει την συζήτηση,προκλήθηκε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των δυο ανδρών, με τον Πρόεδρο να κλείνει το μικρόφωνο του κ. Καραγκόγκου. Θεωρώντας την ενέργεια του Προέδρου αντιδημοκρατική ο κ. Καραγκόγκος χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι ζητούσε επίμονα να ακουστεί.

Ανένδοτος ο Πρόεδρος και φανερά εξοργισμένος εξέπληξε το σύνολο σχεδόν των Δημοτικών Συμβούλων, εκτός από κάποιους που… τρομοκρατήθηκαν όπως δήλωσαν, αποκαλώντας τον κ. Καραγκόγκο μεθυσμένο!!

Ακάθεκτος ο Πρόεδρος απευθυνόμενος στον κ. Καραγκόγκο του ζητούσε να μη χτυπά το τραπέζι διότι δεν τον φοβάται κανένας!!

Συνέχισε ο Πρόεδρος να …στολίζει τον Δημοτικό Σύμβουλο με απίστευτα κοσμητικά επίθετα αποκαλώντας τον γραφικό και το χειρότερο να λέει…όταν έρχεστε εδώ να μην πίνετε, μεθυσμένος εδώ δεν θα έρχεται κανένας, θα σας βάλω αλκοτέστ, έρχεστε κάθε φορά μεθυσμένος, είσαι μεθυσμένος, είσαι μεθυσμένος!!

Το οξύμωρο είναι ότι ο κ. Καραγκόγκος δεν διαφωνούσε με την διαχείριση του έργου, αντίθετα όπως είπε συμφωνούσε σε όλα, απλά ζητούσε να πληροφορηθεί γιατί σε ανάλογη περίπτωση δεν έγινε το ίδιο!!

Μετά από αυτό το πρωτοφανές περιστατικό ο επικεφαλής της παράταξης κ. Ευαγγέλου με τους συμβούλους εκτός από δύο, αποχώρησαν από την συνεδρίαση!!

Μάλιστα την ίδια ημέρα ο κ. Ευαγγέλου έδωσε στην δημοσιότητα την ακόλουθη ανακόίνωση: : Καταγγέλλουμε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου για την απαράδεκτη και πεζοδρομιακή συμπεριφορά του

«Η δημοτική παράταξη «ΑλλάΖουμε» και εγώ προσωπικά, καταγγέλλουμε την συμπεριφορά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Ελασσόνας Κώστα Κορακίδη σε βάρος δημοτικού μας συμβούλου, κατά την διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης, γεγονός που προκάλεσε την αποχώρησή μας.

Ενώ ο δημοτικός μας σύμβουλος ζητούσε εξηγήσεις για το έργο της αποχέτευσης της Κρανιάς το οποίο έχει σταματήσει με υπαιτιότητα του δημάρχου Ελασσόνας, δέχθηκε λεκτική επίθεση από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου με εκφράσεις πεζοδρομίου, που προφανώς δεν θυμίζουν σε τίποτα τον κόσμιο τρόπο με το οποίο πρέπει να συμπεριφέρεται ένα προεδρείο

. «Όταν θα έρχεστε στο συμβούλιο δεν θα πίνετε, θα βάλω αλκοτέστ.

Έρχεστε μεθυσμένος κάθε φορά», αναφέρει προσβλητικά και αναίτια, ο κ. Κορακίδης σε βάρος του δημοτικού μας συμβούλου.

Τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου τον οποίο ψηφίσαμε όλοι ομόφωνα, τον βλέπουμε πλέον να εξελίσσεται σε φερέφωνο του δημάρχου Ελασσόνας, ο οποίος αποφεύγει συστηματικά να απαντά στα μεγάλα προβλήματα του δήμου.

Λυπούμαστε πραγματικά για το επίπεδο της δημοτικής αρχής αλλά και του προεδρείου του δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο θα πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα και να μην εκτροχιάζεται σε τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές.

Με αυτά τα δεδομένα, θα εξετάσουμε αν θα πρέπει να παραβρεθούμε ξανά σε οποιοδήποτε δημοτικό συμβούλιο, μέχρι τις εκλογές.

Αποφασίστε πλέον μόνοι σας, αφού δεν σέβεστε την αντιπολίτευση.

Αλλά η ώρα της κρίσης έρχεται και τότε όλα θ’ αλλάξουν και το δημοτικό συμβούλιο θα επιστρέψει στο ήθος και την κανονικότητα που του αρμόζει».

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις