ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟΠΗΛΟ ΠΟΥ…  Είπαν ψέμματα!!! ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟΠΗΛΟ ΠΟΥ…

 Είπαν ψέμματα!!!

ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΚΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σύμφωνα με όσα μας πληροφόρησε ο Πρόεδρος του Εξωραιστικού Συλλόγου των Απανταχού Κοκκινοπλιτών, την περασμένη Κυριακή ανήμερα της εορτής της Αγίας Παρασκευής πολιούχου του Κοκκινοπηλού, αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στην οποία χοροστάτησε ο οικείος Μητροπολίτης κ. Χαρίτων, οι επίσημοι εκλήθησαν να παρακαθήσουν στο γεύμα που είχαν ετοιμάσει προς τιμή τους.

Όλοι οι επίσημοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση μεταξύ των οποίων, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Λαδόπουλος, και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ελασσόνας κ. Νάνος Ιωάννης και Δραγατσίκης Ιωάννης.

Στον χρόνο που μεσολάβησε από την πρόσκληση μέχρι να πάνε στο τραπέζι, οι δυο Αντιδήμαρχοι Νάνος και Δραγατσίκης επικαλέστηκαν οικογενειακές υποχρεώσεις που δεν θα τους επέτρεπαν τελικά να παρακαθήσουν στο γεύμα.

Αφού ανέφεραν τους λόγους στους οικοδεσπότες αποχώρησαν.

Με έκπληξη όμως οι οικοδεσπότες διαπίστωσαν ότι οι δύο Αντιδήμαρχοι δεν αποχώρησαν από το χωριό όπως είχαν πεί για λόγους οικογενειακούς αλλά  χωρίς κανένα πρόβλημα παρακάθησαν σε άλλο μαγαζί στο χωριό περιφρονώντας ουσιαστικά και μάλιστα χρησιμοποιώντας ψέμματα  στον πρόεδρο του Συλλόγου!!

Αλγεινή ήταν η εντύπωση και διάχυτη η απορία τόσο στα μέλη του Συλλόγου όσο και στους υπόλοιπους επισήμους οι οποίοι θεώρησαν την ενέργεια των Αντιδημάρχων, αντιθεσμική και απολύτως προσβλητική.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο