Είστε Ταλμουδιστής κ. Μόσιαλε;

Είστε Ταλμουδιστής κ. Μόσιαλε;

                              Είστε Ταλμουδιστής κ. Μόσιαλε;

 

Γράφει ο Απόστολος Βάλλας      

Έγινε πλέον της…μοδός κάθε που πλησιάζουν ημέρες  Χριστουγέννων ,Πάσχα, και μεγάλων Ορθόδοξων εορτών,οι γνωστοί άγνωστοι, αλλά και κάποιοι νέοι φερέλπιδες στην ύβρη των ιερών και οσίων να υποβάλλουν διαπιστευμένα την υποταγή τους σε όλους αυτούς που μισούν τον Χριστό,με άσεμνα σχόλια, κείμενα, βιβλία, συμπόσια κρεοφαγίας την Μ.Παρασκευή και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Είναι ο εύκολος τρόπος προκειμένου να γίνει κάποιος γνωστός και επιτυχημένος, αρκεί να βλασφημήσει κατά του Χριστού, της Υπεραγίας Θεοτόκου, και των Αγίων.

Θα ήταν παράδοξο αν και στις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, δεν θα είχαμε ενέργειες βλάσφημες,οι οποίες φυσικά δεν έλειψαν.

Επισημαίνουμε μόνο αυτή που είδε το φώς της δημοσιότητας στην κατά τα άλλα υποτίθεται σοβαρή εφημερίδα την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ να βλασφημεί κατά της Παναγίας και του Χριστού, και φυσικά αυτή του καθηγητή Μόσιαλου ο οποίος εκπροσωπεί μάλιστα και την Ελληνική κυβέρνηση σε διεθνείς Οργανισμούς!!!

Ναι, καλά καταλάβατε, αυτός ο κύριος που επί πρωθυπουργίας Γεωργίου Παπανδρέου έκανε τον εκπρόσωπο τύπου.

Αν αναρρωτιέσται πως γίνεται τώρα να υπηρετεί τον Μητσοτάκη ,η απάντηση είναι αρκούντως εύκολη.

Αυτοί οι τύποι δεν έχουν ούτε ιδεολογία ,ούτε αρχές και αξίες, παρά μόνο φιλοδοξία ακόρεστη και τις περισσότερες φορές βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία εξυπηρετώντας τα…υψηλά αφεντικά τους.

Μην εκπλαγείτε αν στην επόμενη κυβέρνηση τον ξαναδείτε και πάλι σε θέση κυβερνητική, με το αζημίωτο πάντα.

Θα θέσουμε ένα ερώτημα στον βλάσφημο Μόσιαλο και προφανώς απάντηση δεν θα λάβουμε.

                               ΕΙΣΑΙ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΗΣ ΜΟΣΙΑΛΕ;

Εγώ είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος, και σου λέω ευθέως και χωρίς περιστροφές, επειδή Άγιος δεν είμαι, ότι αν βρεθείς στον δρόμο μου θα σε στείλω στο νοσοκομείο διότι καθύβρισες με τον πιο επαίσχυντο τρόπο, την Μεγάλη μου Μάννα την Υπεραγία Θεοτόκο και τον Δημιουργό του Σύμπαντος κόσμου, τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό.

Θα το κάνω αυτό όχι γιατί έχουν ανάγκη από την δική μου υπεράσπιση, αν είναι δυνατόν, αλλά για μένα τον ίδιο, έτσι για τον ίδιο λόγο που το κάνεις και σύ, να δώσω και γώ τα διαπιστευτήρια μου, στον Δημιουργό μου, και στην Μάννα μου.

Μόσιαλε, άμα σου έλεγα ότι η μάννα σου είναι πουτάνα, και εσύ μπάσταρδος, τι θα έκανες; Θα το δεχόσουν;

Έτσι, διότι ζώ στην Ευρωπαική Ένωση και σε μια κοινωνία ορθολογιστική και μπορώ να λέω ότι θέλω.

Αυτές τις ακατονόμαστε ύβρεις Μόσιαλε μπορεί να τις βρεί κανείς μόνο στο βιβλίο του μίσους, στο Ταλμούδ.

Αυτό που έκανες δεν θα το έκανε κανείς άνθρωπος από όποιοδήποτε θρησκευτικό δόγμα, κανείς, διότι οι άνθρωποι που πιστεύουν όπου πιστεύουν, είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους, σέβονται τα πιστεύω όλων των ανθρώπων και δεν βλασφημούν.

Αυτό το κάνουν μόνο οι Ταλμουδιστές και όσοι έχουν πουλήσει την ψυχή τους στον σατανά, γιατί δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, αφού υπέγραψαν συμβόλαιο αίματος, δίδοντας ως αντάλλαγμα την ψυχή τους για να αποκτήσουν εφήμερα πλούτη και δόξα.

Οι Ταλμουδιστές είναι εχθροί της ανθρωπότητας και ιδιαίτερα των Χριστιανών, και μάλιστα όπως λένε οι ίδιοι αυτά που διδάσκονται δεν πρέπει με κανένα τρόπο να τα μάθουν οι Χριστιανοί και όλοι οι λαοί διότι τότε δεν θα υπάρχει μέρος στην γή για να κρυφτούν από την οργή των ανθρώπων.

Είμαι σίγουρος Μόσιαλε ότι δεν μπορείς να ζητήσεις ούτε τυπικά συγγνώμη για την φοβερή βλασφημία που ξεστόμισες διότι γνωρίζεις ότι την επόμενη ακριβώς στιγμή τα αφεντικά σου θα σε τελειώσουν.

Να ξέρεις και κάτι βλάσφημε,ότι ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός είναι ο νικητής, …αφού Αυτός τον κόσμον ενίκησε,και μας έδωσε την δυνατότητα να ξαναγίνουμε Άγιοι, τέλειοι άνθρωποι και κατά χάριν Θεοί, με την Σταυρική του θυσία, νικώντας τον θάνατο που επέφερε η παρακοή, με τον δικό του θάνατο!!

Χωρίς να το θέλεις προφανώς, εκτός και η βιασύνη σας για την εγκατάσταση της Παγκόσμιας κυβέρνησης της οποίας οπαδοί είστε όλοι σας, σας έχει εκτροχιάσει …έδωσες και τον Μητσοτάκη με την κυβέρνησή του, αφού ο άθλιος δεν τόλμησε ούτε μια παρατήρηση να σου ψελλίσει!!

Μας αποκάλυψες επίσης ότι για κανέναν λόγο δεν πρέπει να κάνουμε αυτή την ιατρική πράξη ,…το εμβόλιο όπως το χαρακτηρίζετε, αφού μόνο εμβόλιο δεν είναι τελικά.

Και μόνο που το υπερασπίζεσαι εσύ, και το προπαγανδίζεις με τόσο πάθος, που βλασφήμησες τόσο χυδαία τα ιερά μας και τα όσια, γνωρίζουμε ότι δεν πρέπει να το κάνουμε.

Ποτέ δεν μπορεί να είναι καλό κάτι που το προωθούν άνθρωποι που μισούν την Παναγία και τον Χριστό, είναι σίγουρο ότι είναι από τον αντίδικο, από τον διάβολο,τον φίλο σας!!

Μακριά λοιπόν, όσο γίνεται μακριά, και σύντομα θα αποκαλυφθεί η τεράστια απάτη σας κατά της ανθρωπότητας και τότε δεν θα υπάρχει μέρος ασφαλές στον πλανήτη για εσάς!!

Για να είμαστε και δίκαιοι, για την υπηρεσία που προσέφερες να μας…άνοιξες τα μάτια για το ποιοι κρύβονται πίσω από την υπόθεση του λεγόμενου εμβολίου, σε ευχαριστούμε διότι μας βοήθησες να ξεδιαλύνουμε τις όποιες σκέψεις είχαμε για να το κάνουμε  αν και δεν ήταν αυτή η πρόθεσή σου.

Όμως να ξέρεις, ο Χριστός, ο Αληθινός Θεός, ο Μόνος,ο Τρισυπόστατος, με τρόπο μοναδικό χωρίς να παραβιάζει την ελεύθερη βούληση των ανθρώπων, υλοποιεί το σχέδιο Του για την σωτηρία μας.

 Μέσα στο σχέδιό Του ακόμα και σύ που βλαστήμησες τόσο επαίσχυντα χωράς, αρκεί να του ζητήσεις να σε συγχωρέσει, διότι ο Χριστός με την βία δεν επιβάλλει σε κανέναν τίποτα, αν και θα μπορούσε να κάνει ότι θέλει!!

Ακόμα και εκείνους τους τυφλούς, τους χωλούς, τους αρρώστους  όταν έγινε τέλειος άνθρωπος παραμένοντας και τέλειος Θεός, πρίν τους κάνει καλά, τους ρωτούσε πρώτα αν ήθελαν να γίνουν καλά!!

Απίστευτο ε; κι όμως, Αυτός είναι ο Χριστός, σέβεται απόλυτα την ελευθέρα βούληση του δημιουργήματός του.

Αν θέλεις λοιπόν και συ να σωθείς δεν έχεις παρά να του το ζητήσεις, να μετανοήσεις και να Τον μιμηθείς.

Επειδή εκτός από βλάσφημος είσαι και διαβολέας, επιχείρησες να δικαιολογήσεις την φοβερή σου ενέργεια υποστηρίζοντας ότι το έκανες για να προστατεύσεις την ανθρώπινη ζωή, κακόμοιρε, ποιος νομίζεις ότι είσαι που μπορείς να προστατεύσεις, παραμύθι πούλησες αφού το μόνο που σε ενδιαφέρει  είναι να πλήξεις την Θεότητα του Χριστού και το Αειπάρθενον της Μητέρας Του.

Δηλαδή εσύ υπερασπίζεσαι την ανθρώπινη ζωή, και Αυτός που είναι η Ζωή, ο Ζωοδότης Χριστός, τι κάνει;

Αγαπάς δηλαδή εσύ περισσότερο τους ανθρώπους απ΄ότι ο ίδιος ο Δημιουργός;

 Εσυ νοιάζεσαι για τον άνθρωπο περισσότερο από την Αγάπη αυτή καθ εαυτή ,αφού ο Θεός Αγάπη Εστί;

Ω ποία βλασφημία Μόσιαλε που τολμάς να θέτεις τον εαυτό σου πάνω και από τον ίδιο τον Θεό!!!!!! Εσύ που λές ότι έκανες αυτό που έκανες από αγάπη!!

Επιχείρησες μάλιστα να θολώσεις και το διακύβευμα για την Ορθόδοξη πίστη που είναι η Σωτηρία της ψυχής, να επιστρέψουμε στον Παράδεισο, κοντά στον Χριστό μας, στην προπτωτική κατάσταση.

Βεβαίως και η Ορθοδοξία προστατεύει την ζωή, αλλοίμονο,αν δεν συνέβαινε αυτό τότε θα ήταν ενάντια στο Χριστό που μας δωρίζει την ζωή.

Δεν είναι τυχαίο που η Ορθοδοξία απεύχεται την αυτοκτονία και προσπαθεί κανείς άνθρωπος να μην χάσει την ζωή του με αυτόν τον τρόπο, διότι είναι άρνηση, που στρέφεται στον Ίδιο τον Δημιουργό.

Η βασική αποστολή όμως Μόσιαλε της Εκκλησίας του Χριστού είναι σωτηριολογική, χωρίς να υπολείπεται στην προσπάθειά της να βοηθά όλους τους εμπερίστατους ανθρώπους.

Έπαιξες και έχασες  Μόσιαλε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, όπως επίσης είναι σίγουρο ότι σε λυπάμαι για αυτό σου το κατάντημα, διότι περί αυτού πρόκειται και σου ξαναθέτω το ερώτημα για μια ακόμα φορά, έτσι για την ιστορία να δούμε και πόσο παλληκάρι είσαι…ΕΙΣΑΙ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΗΣ ΜΟΣΙΑΛΕ;

Eπίσης Μόσιαλε, Μητσοτάκη,Τσίπρα,Κουτσούμπα,Ανδρουλάκη, Βελόπουλε,Βαρουφάκη, να σας υπενθυμίσουμε πως το

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ξεκινάει…

εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος…πείτε μας λοιπόν όλοι σας, όποιος δεν τηρεί το Σύνταγμα της Πατρίδας τι είναι;

Θα το πω εγώ…Εχθρός της Πατρίδας και ως εκ τούτου όλοι εσείς που δεν σέβεστε το Σύνταγμα της χώρας αυτοκατατάσεστε στους Εχθρούς.

Σας παραθέτω ορισμένες από τις εντολές των ραββίνων που περιέχονται στο βιβλίο του μίσους και αναφέρονται στον Χριστό και στην Παναγία κύριοι Μόσιαλοι και το κακό συναπάντημα και βλέπουμε ότι πολύ απλά εφαρμόζετε στην πράξη αυτά που εντέλλονται κάποιοι στο Ταλμούδ!!!

Είστε Ταλμουδιστής κ. Μόσιαλε; Είστε Ταλμουδιστής κ. Μόσιαλε; Είστε Ταλμουδιστής κ. Μόσιαλε; Είστε Ταλμουδιστής κ. Μόσιαλε; Είστε Ταλμουδιστής κ. Μόσιαλε; Είστε Ταλμουδιστής κ. Μόσιαλε; Είστε Ταλμουδιστής κ. Μόσιαλε; Είστε Ταλμουδιστής κ. Μόσιαλε; Είστε Ταλμουδιστής κ. Μόσιαλε; Είστε Ταλμουδιστής κ. Μόσιαλε;

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις