Εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία…ξεκίνησε ο Γ΄Παγκόσμιος Πόλεμος Ας πούμε μερικές Αλήθειες Ουδέν κακόν αμιγές καλού…αποκαλύπτονται όλοι!! Του Απόστολου Βάλλα

Εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία…ξεκίνησε ο Γ΄Παγκόσμιος Πόλεμος                 Ας πούμε μερικές Αλήθειες      Ουδέν κακόν αμιγές καλού…αποκαλύπτονται όλοι!! Του Απόστολου Βάλλα

 

Εισβολή της  Ρωσίας στην Ουκρανία…ξεκίνησε ο Γ΄Παγκόσμιος Πόλεμος

                       Ας πούμε μερικές Αλήθειες

Ουδέν κακόν αμιγές καλού…αποκαλύπτονται όλοι!!

Εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία…ξεκίνησε ο Γ΄Παγκόσμιος Πόλεμος                 Ας πούμε μερικές Αλήθειες      Ουδέν κακόν αμιγές καλού…αποκαλύπτονται όλοι!! Του Απόστολου ΒάλλαΟυκρανίαΕισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία…ξεκίνησε ο Γ΄Παγκόσμιος Πόλεμος                 Ας πούμε μερικές Αλήθειες      Ουδέν κακόν αμιγές καλού…αποκαλύπτονται όλοι!! Του Απόστολου Βάλλα

Του Απόστολου Βάλλα

Ευθύς εξ αρχής να δηλώσουμε ότι είμαστε ενάντια σε κάθε εισβολή και κατάλυση της Εθνικής Κυριαρχίας κάθε Κράτους.

Θα ξεκινήσουμε από μία άλλη οπτική, όχι αυτή των γεωπολιτικών και οικονομικών συμφερόντων και πολύ περισσότερο της διαστροφής των δήθεν ηγετών του κόσμου για επέκταση της κυριαρχίας τους, αδιαφορώντας για τους ανθρώπους καθώς τους θεωρούν αναλώσιμους!!

Όταν ρωτήθηκε ο Χριστός ποια εντολή είναι η σπουδαιότερη, απάντησε… «θέλεις αγαπά Κύριον τον Θεόν σου εξ όλης της καρδίας σου, και εξ όλης της ψυχής σου,και εξ όλης της διανοίας σου. – αυτή είναι η πρώτη μεγάλη εντολή. Δευτέρα δε ομοία αυτής: «θέλεις αγαπά τον πλησίον σου ως σεαυτόν.» εν ταύταις τας δύο εντολαίς όλος ο νόμος και οι προφήται κρέμανται.(Ματθ.κβ-36-40)

Λένε οι αποκαλούμενοι Δυτικοί πολιτισμένοι, και οι Ρώσοι ότι είναι Χριστιανοί, και ζούνε σύμφωνα με τις αρχές και τις αξίες που εκφράζονται  στον Χριστιανισμό. Ουδέν αναληθέστερον καθώς…

Τα γεγονότα τους διαψεύδουν δραματικά.

 Τρείς είναι οι πυλώνες πάνω στους οποίους βασίζεται η «πολιτισμένη» ανθρωπότητα, στην Ελληνική Φιλοσοφία, στο Ρωμαικό Δίκαιο και στον Χριστιανισμό.

Τρείς πυλώνες πράγματι, κορυφαίοι και… οδηγοί για μια κοινωνία με πολιτισμό και αξίες ,αναμφίβολα.

Τι απ όλα αυτά όμως τηρεί η ανθρωπότητα σήμερα;

Προφανώς και σύμφωνα με τις ενέργειες της, τίποτα, απολύτως τίποτα!!

Πολύ χειρότερα,χρησιμοποιούν αυτή την κληρονομιά που μας άφησαν οι πρόγονοί μας κατά το δοκούν προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα δόλια και ανθρωποκτόνα τους σχέδια, σε βάρος πάντα των λαών οι οποίοι πληρώνουν με βαρύτατο τίμημα αυτή τους την διαστροφή.

Τότε πως και πάνω σε ποιες αρχές βαδίζουμε;

Την απάντηση μας την δίνει ο..προπάππος μας, ο… Θείος Θουκιδίδης που μέσα σε ελάχιστες αράδες περιγράφει την θλιβερή πραγματικότητα των ανθρώπων, μας την αποκαλύπτει στην περιγραφή του για τον Πελοποννησιακό πόλεμο:…οι Αθηναίοι,προς τους Μηλίους(αποίκους της Σπάρτης), που αποφάσισαν ουδετερότητα στον πόλεμο, επικαλούμενοι ως  «κοινόν αγαθόν» το δίκαιο και μη αποδεχόμενοι την «αισχύνη»-την ταπείνωση της υποταγής,διαμηνύουν: «…ότι δίκαια μέν εν τω ανθρωπείω λόγω από της ίσης ανάγκης κρίνεται, δυνατά δε οι προύχοντες πράσσουσι και οι ασθενείς ξυγχωρούσιν»…(το δίκαιο λογίζεται μόνον όταν υπάρχει ίση δύναμη-αλλιώς οι δυνατοί πράττουν αυτό που τους επιτρέπει η δύναμή τους και οι πιο αδύναμοι το αποδέχονται.

Εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία…ξεκίνησε ο Γ΄Παγκόσμιος Πόλεμος                 Ας πούμε μερικές Αλήθειες      Ουδέν κακόν αμιγές καλού…αποκαλύπτονται όλοι!! Του Απόστολου ΒάλλαΓκουγκοσλαβία

Μέσα σε αυτές τις λίγες γραμμές, δίδεται η έννοια του δικαίου και της ισχύος!! Τίποτα δεν άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα στον κόσμο, δυστυχώς, οι δυνατοί πάντα κάνουν αυτό που θέλουν και επιβάλλουν στους αδυνάτους τις διαστροφές τους.

Αυτό βλέπουμε να εξελίσσεται και στις ημέρες μας στον πόλεμο της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας, στα βήματα των Αρχαίων Αθηναίων, της Ρωμαικής Αυτοκρατορίας και όλων των Αυτοκρατοριών, της Αμερικής στο Ιράκ, στην Συρία, στην Λιβύη, στο Βιετνάμ στην Γιουγκοσλαβία και σε δεκάδες άλλους λαούς, της Τουρκίας στην Κύπρο και ο κατάλογος ατελείωτος!!

Θα αναρωτηθούμε…και ο Ο.Η.Ε το Συμβούλιο Ασφαλείας,το Διεθνές Δικαστήριο, και άλλοι οργανισμοί που φτιάξαμε τι ρόλο διαδραματίζουν;

Πολύ απλά, τον… νομιμοποιητή των επιλογών των ισχυρών!

Λίγα χρόνια πρίν η ανθρωπότητα «απολάμβανε» την…ισορροπία του τρόμου μεταξύ της Κομμουνιστικής Σοβιετικής Ένωσης και της Αμερικής με αποτέλεσμα να ζήσουν οι άνθρωποι σε κάποιες περιοχές χωρίς πόλεμο.

Με την πτώση του Κομμουνισμού και την παλινόρθωση του Καπιταλισμού σε όλα σχεδόν τα Κράτη θα περίμενε κανείς η Ειρήνη και η συνεργασία των λαών να είναι αγαθά αυτονόητα.  Είναι; Προφανώς όχι.

Αντίθετα οι ενδοκαπιταλιστικές αντιθέσεις, με λίγα λόγια η απληστία των ισχυρών της γής καθίσταται ανεξέλεγκτη και ακατανίκητη, την μανία των οποίων πληρώνουν με το αίμα τους οι αδύνατοι, όπως μας διδάσκει ο Θουκιδίδης.

Στα χρόνια που μεσολάβησαν από την πτώση της Σ.Ε μέχρι και σήμερα,όσοι κυβέρνησαν στην Αμερική-είναι ηλίου φαεινότερον ότι υπήρξαν υπάλληλοι ισχυρών οικονομικών συμφερόντων και μιας διεστραμμένης ελίτ ανθρώπων που πούλησαν κυριολεκτικά την ψυχή τους στον διάβολο-πίστεψαν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν τους λαούς και να ορίζουν την τύχη του πλανήτη!!

Χρησιμοποιώντας την τρομερή πολεμική τους ισχύ εισέβαλλαν όπου ήθελαν και επέβαλαν τα δικά τους σχέδια καταπατώντας και αδιαφορώντας για δίκαιο, κανόνες,Οργανισμούς και κάθε θεματοφύλακα της Διεθνούς νομιμότητας.

Εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία…ξεκίνησε ο Γ΄Παγκόσμιος Πόλεμος                 Ας πούμε μερικές Αλήθειες      Ουδέν κακόν αμιγές καλού…αποκαλύπτονται όλοι!! Του Απόστολου Βάλλα

λιβύη

Έχασαν όμως την αποκλειστικότητα να ορίζουν τις τύχες των λαών διότι …μπάινει στον χορό της διεκδίκησης και του…ψητού και άλλη χώρα, η Ρωσία και αυτό δεν το ανέχονται, τους φαίνεται εξωφρενικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο και γι αυτό με κάθε τρόπο επιχειρούν χρησιμοποιώντας λαούς και ανάξιους ηγέτες…επιλογή δυστυχώς των λαών…να εδραιώσουν την Μονοκρατορία τους, και εδώ ακριβώς οι λαοί καθίστανται…λάφυρα!!!

Πιστεύουν οι άφρονες ότι άμα κατακτήσουν την όποια γή, υποδουλώσουν τον όποιον λαό, κλέψουν τις όποιες πλουτοπαραγωγικές πηγές, αποκτήσουν πλούτο περισσότερο και δύναμη, ακόμα και να εξουσιάσουν όλους τους λαούς, θα γίνουν Αθάνατοι!!!

Εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία…ξεκίνησε ο Γ΄Παγκόσμιος Πόλεμος                 Ας πούμε μερικές Αλήθειες      Ουδέν κακόν αμιγές καλού…αποκαλύπτονται όλοι!! Του Απόστολου Βάλλα

Συρία

Τους διαφεύγει τους δυστυχείς ότι όλα αυτά είναι μια σατανική διαστροφή…σφηνωμένη στο μικρό τους το μυαλό και νομίζουν ότι έγιναν θεοί.

Είναι απολύτως σίγουρο ότι όσοι επιβουλεύονται την ελευθερία του πλησίον σε όλα τα επίπεδα, είναι ψυχικά διαταραγμένοι,είναι ανισόρροποι,μανιοκαταθλιπτικοί, πνιγμένοι στα κόμπλεξ και στις ανασφάλειές τους.

Όμηροι του ακατάσχετου εγωισμού τους, ανιστόρητα ανθρωπάκια που εάν έκαμαν τον κόπο να μελετήσουν την ιστορία θα διαπίστωναν ότι όλοι οι δήθεν Μεγάλοι άνδρες, οι Πολέμαρχοι, οι Σφαγιαστές και οι Δυνάστες τα έχασαν όλα, πολλοί διαπομπέυτηκαν, άλλοι αυτοκτόνησαν και άλλοι βρήκαν θάνατο οικτρό και εξευτελιστικό.

Να υπενθυμίσουμε στους ταλαίπωρους λίγες λέξεις από την εξόδιο ακολουθία, από τον θάνατο τον οποίον όλοι θα γευτούμε, όχι ότι θα αλλάξει κάτι ,αλλά έτσι για τις αλήθειες που είπαμε:…ποία του βίου τρυφή διαμένει λύπης αμέτοχος; Ποία δόξα έστηκεν επί γής αμετάθετος; Πάντα σκιάς ασθενέστερα,πάντα ονείρων απατηλότερα,μία ροπή, και ταύτα πάντα θάνατος διαδέχεται… επίσης …ως άνθος μαραίνεται και ως όναρ παρέρχεται και διαλύεται πάς άνθρωπος…ακόμη… πάντα ματαιότης τα ανθρώπινα όσα ούχ υπάρχει μετα θάνατον, ου παραμένει ο πλούτος ου συνοδεύει η δόξα, επελθών γάρ ο θάνατος ταύτα πάντα εξηφάνισται…!!!

Ότι και να συμβεί στην ανθρωπότητα, όσες σφαγές και να κάνουν οι ισχυροί, ένα είναι σίγουρο, ότι οι λαοί θα βρούνε τον τρόπο να υπάρξουν και να ζήσουν στις πατρογονικές τους εστίες επιβεβαιώνοντας τον λόγο του Πλάτωνα στο έργο του «Κρίτων»…ότι και από τον Πατέρα και την Μητέρα και από όλους τους προγόνους, το πιο πολύτιμο, το πιο σεβαστό,το πιο ιερό και το πιο ανώτερο αγαθό είναι η Πατρίδα»

Αν πραγματικά όλοι αυτοί που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους αγαπούσαν την Δημοκρατία, την Ελευθερία, την Αυτοδιάθεση, την Κυριαρχία,την επιστήμη, την πρόοδο, τον Άνθρωπο, τα ίδια τα παιδιά τους θα ακολουθούσαν την εντολή του Χριστού…«θέλεις αγαπά τον πλησίον σου ως σεαυτόν.» και τότε όλα θα ήταν όμορφα και ειρηνικά!!

Όλοι οι ισχυροί του κόσμου είναι ψεύτες,απατεώνες,δολοφόνοι,σατανοκρατούμενοι, εγωμανείς, θλιβερά ανθρωπάκια, έρμαια των παθών τους και της υποταγής τους στις δυνάμεις του σκότους.

Όλα στην ζωή μας έχουν τίμημα και όλοι αυτοί που νομίζουν ότι είναι ισχυροί θα το πληρώσουν πανάκριβα και χωρίς δυνατότητα εξαγοράς.

Εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία…ξεκίνησε ο Γ΄Παγκόσμιος Πόλεμος                 Ας πούμε μερικές Αλήθειες      Ουδέν κακόν αμιγές καλού…αποκαλύπτονται όλοι!! Του Απόστολου ΒάλλαΓιουγκοσλαβία

Θλιβερά ανθρωπάκια και όσοι κάθονται πάνω από ένα μικρόφωνο και μπροστά σε μια κάμερα και κόπτονται για τους λαούς που δεινοπαθούν κατ αποκοπή και κατ επιλογή, αντί τιμήματος τριάκοντα αργυρίων!!!

Τραγικές φιγούρες οι δήθεν αξιοσέβαστοι δικαστές του Διεθνούς Δικαστηρίου που πρώτα σκοτώνουν με τις αποφάσεις τους ενεργώντας ως δούλοι των ισχυρών, και μετά από την πάροδο κάποιων χρόνων, αθωώνουν τα θύματά τους!!!

 Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο δολοφονηθείς Πρόεδρος της Γκιουγκοσλαβίας Μιλόσεβιτς ο οποίος αφού καταδικάστηκε σε… θάνατο, μετά από (10) χρόνια αθωώθηκε!!

Έχουν το θράσος σήμερα να  ομιλούν για ιδεώδη, ιδανικά, για αξίες για ανθρωπισμό οι Αμερικανοί που δεν άφησαν χώρα για χώρα χωρίς να την αιματοκυλίσουν, οι Βρεττανοί που ακόμα και σήμερα έχουν αποικίες, η μήτρα κάθε κακού, οι Γερμανοί που το μόνο που έδωσαν στην ανθρωπότητα είναι πόλεμοι και δυστυχία, οι Τούρκοι που διδάσκουν συνεχώς την πρακτική του κωλογλείφτη και του πλιάτσικου, και οι κάθε λογής πολεμοκάπηλοι και δοσίλογοι.

Έχουμε μνήμη και δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ, ακόμα και όταν φύγουμε από αυτή τη ζωή τις σατανικής έμπνευσης πράξεις όλων αυτών των ανθρωποφάγων!!

Δεν κοκκινίζει ο Μπάιντεν αυτό το άβουλο ανδρείκελο να κάνει λόγο για διεθνή νομιμότητα;

Εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία…ξεκίνησε ο Γ΄Παγκόσμιος Πόλεμος                 Ας πούμε μερικές Αλήθειες      Ουδέν κακόν αμιγές καλού…αποκαλύπτονται όλοι!! Του Απόστολου Βάλλα

Γιουγκοσλαβία

Ακόμα η μυρουδιά του θανάτου από τις χιλιάδες βόμβες που έριξαν οι προκάτοχοί του, μαζί και αυτός, στην Γιουγκοσλαβία είναι ανυπόφορη, τα μικρά παιδάκια τα πτώματα των οποίων κρέμονταν στις γέφυρες,… λάφυρα των έξυπνων βομβών τους, ακόμα στοιχειώνουν τον τόπο.

Και αυτά τα Ναζιστικά τέρατα οι Γερμανοί που διαμέλισαν την χώρα, και όπου δόλος, εξαγορά και μίζα, από πίσω!! Γιουγκοσλαβία

Εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία…ξεκίνησε ο Γ΄Παγκόσμιος Πόλεμος                 Ας πούμε μερικές Αλήθειες      Ουδέν κακόν αμιγές καλού…αποκαλύπτονται όλοι!! Του Απόστολου Βάλλα

Συρία

Θλιβερές μαριονέτες οι εκπρόσωποί τους στον Ο.Η.Ε και σε κάθε Διεθνή Οργανισμό, η συντριπτική πλειονοψηφία των δήθεν δημοσιογράφων που κάνουν άλλον πόλεμο, ίσως και χειρότερο, αυτόν που σημαδεύει τις ψυχές των ανθρώπων και τις σκοτώνει λίγο λίγο, αργά και βασανιστικά με την αήθη προπαγάνδα, την παραχάραξη της αλήθειας και τον ψυχαναγκασμό.

Οι αναπολόγητοι,οι εραστές του ψεύδους, διαπράττουν την ύβρη να ομιλούν για αλήθεια!!!

Τι ξέρουν αυτοί από αλήθεια; Αυτοί ξέρουν μόνο από σκοτάδι και από ψέμα…η Αλήθεια είναι φώς και είναι μια και μοναδική, ο Χριστός, άλλωστε μας το είπε ο ίδιος ότι…Εγώ ειμί το φώς του κόσμου…Εγώ ειμί η αλήθεια…!!!  Δεν είπε είμαι μέρος της αλήθειας αλλά, η Αλήθεια!!!

Για ποια λοιπόν αλήθεια μας ομιλούν όλοι αυτοί που βασανίζουν τον κόσμο;

Ναι, μας λένε και αυτοί για την δική τους αλήθεια και δεν είναι άλλη από τον άρχοντα του σκότους, από τον Κοσμοκράτορα διάβολο, αυτόν που υπηρετούν, τον αφέντη τους.

Όσο για τον…τύπο που το παίζει πρωθυπουργός στην Ελλάδα και στέλνει όπλα εναντίον μιας υπερδύναμης. να του υπενθυμίσουμε ότι οι προστάτες του ποτέ δεν προστάτεψαν την Ελλάδα, επίσης να του πούμε ότι εκτός από φαιδρό νανίδιο που νομίζει ότι τον λαμβάνει κανείς στα σοβαρά, η σωστή θέση του Ελληνικού Λαού είναι με τον Χριστό.

Εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία…ξεκίνησε ο Γ΄Παγκόσμιος Πόλεμος                 Ας πούμε μερικές Αλήθειες      Ουδέν κακόν αμιγές καλού…αποκαλύπτονται όλοι!! Του Απόστολου Βάλλα

Γιουγκοσλαβία

Υπάρχει τρόπος για την ανθρωπότητα να ζήσει ειρηνικά; Χωρίς πολέμους και καταστροφές, χωρίς πείνα και δυστυχία;

Ναι. Υπάρχει, και αυτόν δεν θα μας τον δώσει κανείς άνθρωπος και κανένα σύστημα ανθρώπινο, καμία ιδεολογία, καμία δύναμη πολεμική και ότιδήποτε άλλο.

Ένας είναι ο τρόπος, μοναδικός,χωρίς άλλη επιλογή…η επιστροφή μας στην Αλήθεια, στο Φώς, στην Κοινωνία του Χριστού, στην Εκκλησία Του όπου δεν υπάρχουν άρχοντες και δούλοι, όπου ο καθένας αγαπά τον διπλανό του, όπως τον εαυτό του, εκεί που ο Δημιουργός είναι φίλος μας και όχι δυνάστης,αδελφός και όχι εχθρός, εκεί που ο…Ιδιοκτήτης των πάντων μας τα χαρίζει όλα, μας καθιστά συγκληρονόμους της αιωνιότητας

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις