Εμπαίζουν τους ηλικιωμένους

Εμπαίζουν τους ηλικιωμένους

ΜΕΤΑ ΑΠΟ (3) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ-ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ!

Εμπαίζουν τους ηλικιωμένους

 ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ

Εμπαίζουν τους ηλικιωμένους

Αυτό που συμβαίνει και είναι σε εξέλιξη στον Δήμο Ελασσόνας με την Δημοτική Αρχή να μη σέβεται κανέναν και να αδιαφορεί για όλα, δεν έχει προηγούμενο.

Πρίν (3) χρόνια το δίδυμο εξουσίας Γάτσας-Καρανίκας με τους συνεργάτες τους χωρίς να δώσουν καμία εξήγηση έκλεισαν τα ΚΑ.ΠΗ στερώντας από τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας τον χώρο στον οποίο θα μπορούσαν να συναντηθούν, να συζητήσουν και να απολαύσουν το ρόφημά τους σε τιμή χαμηλότερη από αυτή που έχουν τα άλλα καταστήματα εστίασης.

Με πρωτοφανή την αναλγησία τους και καλυπτόμενοι από δήθεν προβλήματα που είχαν τα ΚΑ.ΠΗ, λές και επρόκειτο για επιχειρήσεις κερδοφόρες,αδιαφορώντας για τις ανάγκες των συνταξιούχων, τα μαντάλωσαν και αυτή ήταν η προσφορά τους, λές και οι ηλικιωμένοι τους χρωστούσαν, και κατά πως λέει και ο σοφός λαός…εκεί που μας χρωστούσαν…μας πήραν και το βόδι!!

Εντελώς ξεδιάντροπα και χωρίς να πούνε το παραμικρό με μια ανακοίνωση επί της ουσίας προσβλητική, λές και μέχρι την ημέρα που αποφάσισαν να τα επαναλειτουργήσουν δεν συνέβη τίποτα, εμπαίζοντας εμφανώς τους απόμαχους της δουλειάς τους είπαν… «

Επαναλειτουργεί το ΚΑΠΗ στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας (ΟΚΠΑΠ) του Δήμου Ελασσόνας ανακοινώνει ότι ξεκινάει την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 η λειτουργία του ΚΑΠΗ στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας και θα ακολουθήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες τα ΚΑΠΗ στη Βερδικούσια, την Κρανιά και το Λιβάδι.

Τα ΚΑΠΗ, με την κατάλληλη στελέχωση σε ανθρώπινο δυναμικό, θα λειτουργούν για την εξυπηρέτηση των μελών τους από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 π.μ – 12:00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 1 παρ. Β εδαφ. 5  της υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 51236/9-9-2022 (ΦΕΚ Β΄ 4756) ΚΥΑ τα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του ΟΚΠΑΠ Δήμου Ελασσόνας θα λειτουργούν με τη συμμετοχή μόνο ωφελούμενων και εργαζομένων, οι οποίοι:

α) είτε επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 9, στον υπεύθυνο που ορίζεται από την εκάστοτε δομή,

β) είτε επιδεικνύουν πιστοποιητικό νόσησης, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 9.

Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική από εργαζόμενους και ωφελούμενους, σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 9.

Για πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές των ωφελουμένων απευθυνθείτε στα γραφεία του ΟΚΠΑΠ Δήμου Ελασσόνας (στο ισόγειο του Δημαρχείου Ελασσόνας) και στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2493350226-227 και 6984117877 (υπεύθυνη κ. Έλενα Ταζέ).  …» θυμήθηκαν οι άθεόφοβοι λίγους μήνες πρίν τις εκλογές ότι υπάρχουν και κάποιες δομές που προσφέρουν υπηρεσίες στους συνταξιούχους και είπαν ας τις επαναλειτουργήσουν, δηλαδή να…μπούνε στον μπελά, διότι ως μπελά βλέπουν τους ανθρώπους, προκειμένου να τους εξαπατήσουν για να υποκλέψουν την ψήφο τους,να καταλάβουν την εξουσία και πάλι και φυσικά να ξανακλείσουν τα ΚΑ.ΠΗ για άλλα τρία χρόνια, να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, και να θυμηθούνε να τα ξανανοίξουν πρίν τις μεθεπόμενες εκλογές!!

Μόνο μια φράση δύναται ίσως να αποδώσει αυτό που διαπράττουν οι Δημοτικοί μας Άρχοντες και οι συν αυτών συνοδοιπόροι…θρασύτατος εμπαιγμός σε βάρος των ηλικιωμένων!!Εμπαίζουν τους ηλικιωμένους

Σχετικές δημοσιεύσεις