ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΥΝΑΣΙΑΡΧΗΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΧΘΗΚΕ… Λεκτικό προπηλακισμό από τον Δήμαρχο!! ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ.

ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΥΝΑΣΙΑΡΧΗΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΧΘΗΚΕ…      Λεκτικό προπηλακισμό από τον Δήμαρχο!! ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ.

ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΥΝΑΣΙΑΡΧΗΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΧΘΗΚΕ…

Λεκτικό προπηλακισμό από τον Δήμαρχο!!

ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ.

ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΥΝΑΣΙΑΡΧΗΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΧΘΗΚΕ…      Λεκτικό προπηλακισμό από τον Δήμαρχο!! ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ.

Απίστευτες συμπεριφορές βιώνουμε στον Δήμο μας από αιρετούς και ιδιαίτερα από τον Δήμαρχο κ. Γάτσα.

Με την έναρξη του Σχολικού έτους παρατηρείται κάθε χρόνο, έγινε πλέον έθιμο οι μαθητές να προβαίνουν σε καταλήψεις των Σχολικών συγκροτημάτων προβάλλοντας από αστεία εως και σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν διαχρονικά και φυσικά δεν επιλύονται με την μέθοδο των καταλήψεων, και ακόμα χειρότερα όταν κατά την διάρκεια αυτών ορισμένοι μαθητές ,ελάχιστοι καταστρέφουν υπάρχουσες υποδομές και διαδακτικό υλικό.

Στο Γυμνάσιο Ελασσόνας κατά την διάρκεια της κατάληψης όπως μας περιέγραψε η Γυμνασιάρχης έγιναν αρκετές και σοβαρές ζημιές από κάποιους μαθητές.

Όταν λοιπόν βρέθηκε μπροστά σε αυτή την πρωτοφανή πραγματικότητα ενημέρωσε τους γονείς και υπόβαλέ μήνυση στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να διερευνηθεί τι , και ποιοι ευθύνονται για τις καταστροφές.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης  με τους γονείς έφτασε και ο Δήμαρχος ο οποίος σύμφωνα με την Γυμνασιάρχη μπροστά σε γονείς και μαθητές την προσέβαλλε βαρύτατα,με το πρόσχημα ότι δεν τον ενημέρωσε, όλοι γνώριζαν ότι το Σχολείο τελούσε υπό κατάληψη, τόσο, ώστε η ίδια να χαρακτηρίσει την ενέργειά του…λεκτικό προπηλάκισμό!!!

Ερωτηθείς ο Δήμαρχος την Δευτέρα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. για το περιστατικό αρκέστηκε να το αποδώσει στην…κακιά στιγμή!!

 

Σχετικές δημοσιεύσεις