ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΥΚΟΥΔΙΟΥ Η αλαζονεία στα,,,μεγαλεία της!!

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΥΚΟΥΔΙΟΥ  Η αλαζονεία στα,,,μεγαλεία της!!

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΥΚΟΥΔΙΟΥ

                                    Η αλαζονεία στα,,,μεγαλεία της!!

ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ  «το λυκουδι»

Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕτΕ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΥΚΟΥΔΙΟΥ  Η αλαζονεία στα,,,μεγαλεία της!!

Στις 16 Ιουνίου στην ΕΚΔΟΣΗ δημοσιεύσαμε την καταγγελία του Προέδρου τη Τ.Κ Λυκουδίου κ. Καραβαγγέλλη Λάζαρου για θέματα Τοπικού ενδιαφέροντος και προβλήματα που είχαν προκύψει στο χωριό.

 Μάλιστα ο Πρόεδρος είχε παραχωρήσει συνέντευξη σε όλα τα Τοπικά Μ.Μ.Ε.

Τι έκανε η ΕΚΔΟΣΗ; Ως όφειλε δημοσίευσε την καταγγελία του Προέδρου όπως έκαναν και τα άλλα Μέσα, τίποτα λίγοτερο τίποτα περισσότερο!!

Εάν τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Λυκουδίου και η Συντακτική Επιτροπή της εφημερίδας .. «το λυκούδι» θεώρησαν ότι ο Πρόεδρος του χωριού τους συκοφαντούσε, τι πιο απλό, να έστελναν την δική τους επιστολή στα τοπικά Μ.Μ.Ε και να απαντήσουν στις συκοφαντίες όπως υποστηρίζουν με δημοσίευμα τους στην εφημερίδα … «το λυκούδι».

Δικαιώμα τους να επιλέξουν τα μέσα ή το μέσο που θέλουν να απαντήσουν στον Πρόεδρο του χωριού τους για την αντιπαράθεση που υπάρχει μεταξύ τους.

Δεν είναι όμως δικαίωμά τους να συκοφαντούν οι ίδιοι και να διαστρεβλώνουν τα γεγονότα σε βάρος της ΕΚΔΟΣΗΣ!!

Τι γράφουν στην εφημερίδα τους; Ότι…ψεύδεται ο συντάκτης της Εκδοση της Ελασσόνας, η μεταφέρει την ψευδή άποψη του προέδρου….!!!! Επίσης σε άλλο σημείο γράφουν… «…Ο δημοσιογράφος της Ελευθερίας Δ.Χ. ,ο συντάκτης της Εκδοση της Ελασσόνας αλλά και ο «πολιτικος του προιστάμενος» του προέδρου, ο πρώην δήμαρχος Ν.Ευαγγέλου ,άκριτα υιοθέτησαν την ψευδή άποψη του προέδρου… χωρίς να απευθυνθούν σε εκπρόσωπο του συλλόγου..!!!

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΥΚΟΥΔΙΟΥ  Η αλαζονεία στα,,,μεγαλεία της!!

Απίστευτη λογική και μάλιστα από ανθρώπους υποτίθεται που υπηρετούν τον πολιτισμό.

Για να θέσουμε τα πράγματα στην σωστή τους βάση και επειδή το λιγότερο η ενέργεια των μελών του συλλόγου με το δημοσίευμα που έκαναν καταδεικνύει από μέρους τους αν μη τι άλλο αλαζονεία, τους απαντάμε πως… η ΕτΕ έπραξε το αυτονόητο, τι δηλαδή;

Φιλοξένησε τις απόψεις ενός προέδρου για όσα συμβαίνουν στο χωριό του, χωρίς ούτε να υιοθετεί ούτε να ασπάζεται όπως με περισσή αλαζονεία διατείνονται οι συγγραφείς του κειμένου στην εφημερίδα τους!!!

 Θα είχε ενδιαφέρον να μας υποδείξουν από πού προκύπτει ο ισχυρισμός τους αυτός;

Επίσης, φαίνεται ότι πρέπει να παραβιάσουμε …ανοιχτές θύρες και να τους ενημερώσουμε πως πρόεδρος στο χωριό τους  είναι ο κ. Καραβαγγέλλης, είναι εκλεγμένος, αυτό τουλάχιστον συνέβη στις τελευταίες εκλογές και αυτός κατά συνέπεια εκπροσωπεί και το χωριό

 Μήπως κάνουμε λάθος και σε αυτή μας την διατύπωση;

Επίσης να μας πούνε από πού προκύπτει ότι είμαστε υποχρεωμένοι πρίν δώσουμε στην δημοσιότητα την επιστολή του Προέδρου να επικοινωνήσουμε και μαζί τους και ουσιαστικά να τους αποκαλύψουμε το περιεχόμενο της επιστολής πριν αυτή δεί το φώς της δημοσιότητας;

Δηλαδή μας ζήτησαν οι άνθρωποι να παραβούμε την δημοσιογραφική δεοντολογία!!!

Μόνο που δεν μας εξήγησαν γιατί θα έπρεπε να το πράξουμε, φαίνεται ότι αυτοί στην εφημερίδα τους έχουν άλλη δεοντολογία.

Μετά το δημοσιεύμα ,μας έστειλαν επιστολή και δεν την δημοσιεύσαμε;

Και βέβαια δεν μας έστειλαν, προτίμησαν δε, δικαίωμά τους, να απαντήσουν στην καταγγελία του Προέδρου μέσα από τις στήλες της εφημερίδας τους, και μάλιστα χωρίς οι ίδιοι να κάνουν το αυτονόητο, να δημοσιεύσουν και τις καταγγελίες του προέδρου και να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις!!!

Αυτό και αν δεν είναι πρωτοτυπία δημοσιογραφίας!!

 Οι άνθρωποι κατηγορούν την Εκδοση και όχι μόνο, ότι δεν τους ρωτήσαμε ταυτόχρονα με την επιστολή του Προέδρου , τι αλαζονεία, ενώ στην εφημερίδα τους  το έπραξαν και μάλιστα αγνοώντας την δημοσιογραφική δεοντολογία για 2η φορά!!

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΥΚΟΥΔΙΟΥ  Η αλαζονεία στα,,,μεγαλεία της!!

Απ εμάς ζήτησαν να λειτουργήσουμε ως …ρουφιάνοι, για φανταστείτε, πριν δημοσιεύσουμε μια επιστολή και μάλιστα του Προέδρου του χωριού να τους αποκαλύψουμε το περιεχόμενο!!

Αυτοί όμως οι τόσο ευαίσθητοι σε θέματα δεοντολογίας και Δημοκρατίας, δεν δημοσίευσαν ως όφειλαν τις καταγγελίες του Προέδρου στην εφημερίδα τους, καταγγελίες που έιδαν το φως της δημοσιότητας!!

Ο αναγνώστης που δεν είχε την δυνατότητα να διαβάσει την επιστολή του Προέδρου και τις καταγγελίες του, πόσο αντικειμενικά θα ενημερωθεί από την εφημερίδα σας;

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΥΚΟΥΔΙΟΥ  Η αλαζονεία στα,,,μεγαλεία της!!

Αιδώς κύριοι του Πολιτιστικού Συλλόγου του Λυκουδίου και της συντακτικής επιτροπής της εφημερίδας σας…αιδώς και λιγότερη αλαζονεία!!!

Τέλος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μας εξηγήσετε, γιατί αυτό το μένος ενάντια στην Εκδοση;

Τις καταγγελλίες του Προέδρου σας τις δημοσίευσαν όλα τα Τοπικά Μ.Μ.Ε, γιατί σας ενόχλησε μόνο η ΕΚΔΟΣΗ;

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις